Kaj si mislite o blogerjih
men je to – pa se že vnaprej opravičujem, če bo kdo prizadet – nekaj najnižjega in najbolj primitivnega, kar lahko nekdo počne. “Glejte me, glejte, kaj mam, kaj delam…” Vzbujanje pozornosti za vsako ceno. In potem jih v žuti štampi še predstavljajo kot “estradnike” :)))
ja, vem, da je potrebno znanje, spretnost, predvsem pa velika mera poguma, da se izpostavljaš in razgaljaš na netu. Po možnosti še svoje otroke.
Se pa večkrat vprašam, kaj tem ljudem “špila” v glavi – ker tisti, za katere sem slišala, tega ne delajo za golo preživetje. No, vsaj vtis dajejo tak.
Ne spremljam nobenega, sem pa skoraj tedensko obveščena, kaj se dogaja pri Jugoviću in Teji, vsak teden mi med dnevnimi novicami kakšna “izredna” novica ven skače 🙂
Kriza. Eni se ne zavedajo, kaj sploh pišejo. Recimo o otrocih najstnikih itd..
In kako butasto druge pišejo, ko samo jamrajo. Kako je bilo to težko preživet, pa tist težko preživet. Če bi bilo vsaj kaj posebnega. Ampak babše ima 2, 3 otroke, jamra pa, kot, da ima celo hordo. Kako je vse taaakoooo huuuddooo.
Ali tiste, ki najprej nekaj napišejo, pol jo popljuvajo, pol pa se zagovarja. Jao, jao…
Mene je eden od kuharskih blogerjev 3x peljal na zmenek in nič nisva imela, ker nisem tega dojela tako in ker rabim čas za spoznavanje. Šla sem, ker je blizu mene doma in ker nisem opazila tiste vzvišenosti kot sm jo potem in sem celo kolegici rekla, da bi bil zame. Wrong… Po njegovem bi se mogla tudi sama javno izpostavit, ker imam karizmo in OK zgledam. Ja, dobro, imam tud pamet in ni mi do tega. Vse še ok pri njemu, dokler ga ni ego zj…, ker nisva nič imela na hitro in ena njegova pripomba je bila, da saj jisem bila mogoče zlorabljena druga pa, da si predstavlja, kaj bi on men 5 minut v postelji delal, da bi se pol ure drla. 😀 Ni me več videl.
Je fajn poklic če ti uspe. Sama slovenskih blogerk in blogerjev/vlogerjev ne spremljam, bolj tuje recimo Chiara Ferragani The blonde salad, potem veliko nemških nail blogerk ki imajo svoje nail arte, češko popotniško blogerko Crazy sexy fun traveler, kakšno kuharsko blogerko, mami blogerk ne prenesem.
Cunje z aliexpressa (in par dizajnerskih kosov, ki jih itak ne plačat) in dopusti v fotrovem apartmaju v Istri pač niso ravno pokazatelj kakšne hude premoznosti
[/quote]
Itak, to sem pozabila Oopsijevka ima cenene kitajske cunje, neki zastonj dizajnerskih kosov, jaka bogatija. 🙂
Pa še apartma na hrvaškem morju ni njen, ampak od njenega bogatega fotra ki si je to nagrabil ko je delal na gverku. Pa še njuno stanovanje v Hrastniku sta kupila njuna starša.
Tako bi bil vsak uspešen in bogat. 🙂
Itak, to sem pozabila Oopsijevka ima cenene kitajske cunje, neki zastonj dizajnerskih kosov, jaka bogatija. 🙂
Pa še apartma na hrvaškem morju ni njen, ampak od njenega bogatega fotra ki si je to nagrabil ko je delal na gverku. Pa še njuno stanovanje v Hrastniku sta kupila njuna starša.
Tako bi bil vsak uspešen in bogat. 🙂
[/quote]
Če moraš nekaj sam/a ustvariti iz nule brez pomoči staršev, sploh če starši nimajo toliko denarja ali so revni-moraš vzeti kredit za stanovanje ali živeti v mama hotelu ali zgraditi hišo iz svojih sredstev. Večja jeba.