Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj si mislite o ljudeh, ki nimajo pametnega telefona

Kaj si mislite o ljudeh, ki nimajo pametnega telefona

Popolnoma vseeno mi je kakšen telefon ima kdo. Klici in smsji delajo na vseh mobilnih telefonih.

avtorica, ne vem zakaj si za svoj namen uporabila nek citat ki sploh ne govori o pametnem mobilcu, ampak mobilcu nasploh.

To se pa najbrž strinjaš ,da pa mobilc ima danes čisto vsak, če ne pametnega, pa unga na tipke.

Glede pametnega mobilca, temu se odrekajo nazadnjaški ljudje pa kot je že eden omenil, teoretiki zarote ki imajo povsod paranoje.

Dandanes si bebec, če nimaš pametnjakarja, ki ti v uber olajša stvari. Saj moj pradedek tudi ni hotel traktorja nabavit, da bo on vse na roke in s konjem štihal, ker so te mašine nepotrebna novotarija. In isto je zdaj s temi, ki prisegate na tipkanje na telefonu. Ma še SMS napisat na tipke ali pa s pametnjakarjem je ogromna razlika, kaj šele vse ostalo. Tehnologija gre naprej, pa če vi to hočete ali ne in če se oklepate stare Nokie ali pa ne.

Jaz si oblečem oprijete kavbojke, obujem bele teniske in v ritni žep vtaknem pametni telefon tako, da ga četrt ven gleda. Ima temno rdeč ovitek s koščki zlata vdelanimi v plastiko, da se svetijo. Zelo elegantno in šik. Telefon je pameten in mi šteje korake in nadzira življenske funkcije. Vsestransko uporaben in ličnega izgleda. Če tega nekdo noče pametnega telefona je kmet. Kot moj deda, ki je raje s konjem oral njivo, namesto s traktorjem, ki je danes eden izmed simbolov slovenstva.

Odgovor na objavo uporabnika
zanima me208, 17.04.2025 ob 18:37

Ker je spodaj ena v neki temi napisala, da “mobilnega telefona nimajo samo res hudi hudi socialci in/ali opravilno nesposobne osebe, ki rabijo skrbnika”, me zanima, kaj si drugi mislite o ljudeh brez pametnega telefona. Imam mobilni telefon, a tistega na tipke, ki pa ga skoraj nikoli ne uporabljam. V bistvu sem ga nazadnje enkrat februarja ali marca, lahko tudi januarja. Uporabljam stacionarni telefon.

Torej, z besedo na plan. Kaj mente o takih ljudeh? Razpisite se!

O njih si mislim, da če že nimajo pameti v telefonu, jo imajo pa v glavi.

Mislim si, da so starejši in nevešči tehnologije, verski blazneži ali pa neki teoretiki zarot.

Iskreno – ni, da si to mislim, ampak govorim iz izkušenj, te tri kategorije dejansko poznam.

Ena srečno poročena, 18.04.2025 ob 20:07

Mislim si, da so starejši in nevešči tehnologije, verski blazneži ali pa neki teoretiki zarot.

Iskreno – ni, da si to mislim, ampak govorim iz izkušenj, te tri kategorije dejansko poznam.

Draga nečakinja, točno enako ugotavljam tudi jaz.

ali delajo v top IT security, ali pa so trezne osebe z mislečo glavo

To si hudi bogataši, ki vedo kakšne nevarnosti prežijo na smartih ali ljudje, ki se jim kratkomalo hebe za svetovno norišnico.

Oboje  občudujem!

Ena mama ki ve, 19.04.2025 ob 10:21

Draga nečakinja, točno enako ugotavljam tudi jaz.

Super Teta, da se vsaj v nečem strinjava ;))))

Ena srečno poročena, 19.04.2025 ob 18:11

Super Teta, da se vsaj v nečem strinjava ;))))

No, se bojo pa vsaj enkrat punce v naši družini pomirile med seboj.

En ki ve, 20.04.2025 ob 01:24

No, se bojo pa vsaj enkrat punce v naši družini pomirile med seboj.

Res sem vesela za vas.

hurgada, 20.04.2025 ob 01:26

Res sem vesela za vas.

Tudi jaz sem vesela zate. Prosim naj kdo še kaj napiše, rada bi se pogovarjala. Kot pravim, danes brez pametnega telefona ne gre.

Ena srečno poročena, 20.04.2025 ob 15:59

Tudi jaz sem vesela zate. Prosim naj kdo še kaj napiše, rada bi se pogovarjala. Kot pravim, danes brez pametnega telefona ne gre.

Ni potrebe po uporabi mojega imena, EnaFejkSrečnoPoročena…. malo kreativnosti, prosim 😉

hurgada, 18.04.2025 ob 15:18

Jaz si oblečem oprijete kavbojke, obujem bele teniske in v ritni žep vtaknem pametni telefon tako, da ga četrt ven gleda. Ima temno rdeč ovitek s koščki zlata vdelanimi v plastiko, da se svetijo. Zelo elegantno in šik. Telefon je pameten in mi šteje korake in nadzira življenske funkcije. Vsestransko uporaben in ličnega izgleda. Če tega nekdo noče pametnega telefona je kmet. Kot moj deda, ki je raje s konjem oral njivo, namesto s traktorjem, ki je danes eden izmed simbolov slovenstva.

Si ti normalna? Poglej kakšne pišeš. Za koliko posti stojiš? Stavim ,da za veliko. Če rabiš pomoč, si jo poišči. Ne rabimo ostali trpeti tvojega bizarnega obnašanja, saj imam občutek, da te pogosto berem. Uničuješ teme in odganjaš ljudi. Morda ti tega še nihče ni povedal, zato ti povem to jaz. Če ne bi zaspamala teme, bi se morda še razživela, saj je tematika zanimiva. Zato te lepo prosim, da se malo kontroliraš.

da imajo pamet v glavi

To so srečni ljudje.

Ljudi, ki nimajo pametnega telefona, bo vedno manj. Danes si pameten telefon prisiljen imeti že zaradi šihta… ogromno firm ima “štempljanje” na delovnem mestu urejeno s kakšno aplikacijo. Kaj boš potem? Rekel, da nimaš pametnega telefona? Saj te ne bodo niti vzeli na tako delovno mesto. Da ne omenjam še vseh trgovinskih aplikacij.

Kdor v današnjem času nima minimalno Iphone 15 je 100 let za leseno žlico. Tisti, ki uporabljajo android so pa računalniško nepismeni

Je bilo bolje. Trudim se ne uporabljati. Razen za mon. 😅☺️☺️☺️

prenehaj, 20.04.2025 ob 16:28

Si ti normalna? Poglej kakšne pišeš. Za koliko posti stojiš? Stavim ,da za veliko. Če rabiš pomoč, si jo poišči. Ne rabimo ostali trpeti tvojega bizarnega obnašanja, saj imam občutek, da te pogosto berem. Uničuješ teme in odganjaš ljudi. Morda ti tega še nihče ni povedal, zato ti povem to jaz. Če ne bi zaspamala teme, bi se morda še razživela, saj je tematika zanimiva. Zato te lepo prosim, da se malo kontroliraš.

Ti boš meni govorila, ki sem ena najbolj kompetentnih monkelj. Ki tu sodelujem že več kot 20 let vsak dan, ki sem kredibilna podajalka mnenj, tako tukaj kot v zunanjem svetu. Ki sem bila spoštovana, tudi od slovenske estrade. Ne mine 20 minut, da me ne kontaktira nekdo preko mojega pametnega telefona, vsi bi želeli mojo pomoč.

ja seveda, 21.04.2025 ob 18:02

Ti boš meni govorila, ki sem ena najbolj kompetentnih monkelj. Ki tu sodelujem že več kot 20 let vsak dan, ki sem kredibilna podajalka mnenj, tako tukaj kot v zunanjem svetu. Ki sem bila spoštovana, tudi od slovenske estrade. Ne mine 20 minut, da me ne kontaktira nekdo preko mojega pametnega telefona, vsi bi želeli mojo pomoč.

Sem se zmotila pri vzdevku. To se jaz hurgada.

New Report

Close