Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kaj si mislite o tranny bejbah?

kaj si mislite o tranny bejbah?

opazam da je to ratalo zelo in…vase izkusnje, zelje, mislenje….

Odgovor na objavo uporabnika
handsome, 22.07.2024 ob 15:53

opazam da je to ratalo zelo in…vase izkusnje, zelje, mislenje….

pojma nimam da je to ratalo in kej bolj kot je blo prej, mogoče si to tko predstavu ker je teb laži s tem živet da jee to in al pa ne 🙂 jest že ene 8 let razmišljam da bi eno razmontiru, ampak tist k vidš v porničih k stvari zakamuflirajo tko da vidš ne samo 100% bejbo ampak 120% femininiost pr teh them/they. V realnosti pa guziš enga bradatga modela k prej k medved sopiha kokr bejba. Ampak še vsen bi enga prtisnu da vidm kako mu one binglja sem pa tja. To me pali pa ne vem zakaj :shrug:

ja tut jest bi razmontiru eno/enga. ampak dvomim da so v slo isti look kot zenska

V Aziji, Bangkok ali pa Manila so take, da ne prepoznaš da je tranny. Sem po naključju dobil eno, dokler se ni slekla nisem dojel, pol pa presenečenje…Fafajo neverjetno dobr.

Ja, tipi baje fafajo boljš, ker pač vejo kaj tič rab, tko kt ti ne morš zdrmat češplje eni tko kot ji jo lahko bejba. Bankok in, kva je že, aha, Pataya, sta tranny heaven, ampak dol je drug problem, zdravje, tm še vedno vsi, bejbe tipi in trannyi drgnejo privatne kose brez kondomov bolj kot ne pa seksat vsi začnejo že pri 14 tko da je aidsa dol kr dost.

evo jo eno luštkano zate: https://www.ts-dating.com/model/Ammy2223#pics

 

Jest bi pa tole:

https://ts4rent.eu/Tsemylee

😀

Kondome redno uporabljajo za sex. So zelo osveščeni za SPB.  Fafa se brez. V bistvu je fafanje tam tko kot pri nas masaža.

    A je pr na masaza kej drugac tretiran k faf.. sam mal je drazja k se more bejba na zacetku se mal delat da je misica na hrbtu isto pomembna kot big berta k jo noss v hlacah 🙄😂

Pravi tranny rabi kar nekaj denarja da se spremeni, hormonske terapije, Joško, kocine….pri nas so pa bolj moški k se preoblecejo v ženske

Hector iz LJ je super za pogledat…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6079, 22.07.2024 ob 22:07

Hector iz LJ je super za pogledat…

link?

Ne bi ga tu izpostavljal, lahko pa posljes mail…

New Report

Close