Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj si mislite o ženskah, ki vsak dan "nosijo" drug parfum?

Kaj si mislite o ženskah, ki vsak dan "nosijo" drug parfum?

Kaj si mislite o ženskah, ki vsak dan “nosijo” drug parfum?

Samo to, da jih imajo očitno več na razpolago.

O teh ženskah si mislim, da so mi zelo podobne.

Je pa seveda treba potem vsak dan tudi oblačila menjat. Kakšen škrtuh bi mi gotovo povedal svoje 😀

Da jih imajo veliko.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Da so normalne.

Neumno vprasanje.😁

Me več ne čudi da ste ljudje nonstop utrujeni, mislim večino svojega življenja in miselnih sposobnosti skurite zato da o drugih ljudeh razmišljate. Resno kako sploh opaziš da nekdo nosi vedno drug parfum? In zakaj bi o tem razmišljal? Pa razmišljate o tujih laseh, nohtih, teži, spolni usmerjenosti, njihovih dosežkih, njihovem premoženju, njihovih potomcih, živalih….bla bla bla. Resno se vam življenje vrti okoli tujih ljudi, večine sploh poznate ne. Kaj je to za eno življenje? Mislim a imate resno tako dolgočasna in bedna življenja da se raje s tujimi ukvarjate? Ali je to pač nek način pobega iz lastnega življenja? Resno me je vedno zanimalo. Buljenje v TV in opazovanje tujih (v primeru tv izmišljenih) življenj. Opazovanje in razmišljanje o ljudeh, ki jih srečate in v bistvu nič ne veste o njih, opazovanje žlahte, svakinj, tašč in razmišljanje in razglabljanje o njih. Pa kdaj razmišljate in razglabljate o sebi? Ali so res vsi drugi znanci in neznanci bolj pomembni od vas samih da jim namenjate (očitno) toliko časa?

Če ti parfumi sodijo skupaj z njenim izgledom, oblačili oz stilom – to, da zna izbirati.

Glej, ne zanima me življenje drugih ljudi. Zanimalo me je, kaj si ženske mislijo o tem, da ženska vsak dan nosi drug parfum. In kot berem, so sami pozitivni komentarji. Pomislila bi, da bo katera mislila za tako žensko, da je prostaška ali pa kaj takega: ker vsak dan v isti družbi nosi drug parfum.
Zanimalo me je pač, ker razmišljam o tem, da bi začela nositi vsak dan drug parfum, tudi za v službo. In kaj je to takega, če vprašam? Sedaj pa se lahko tema premakne na “Nega, ličenje in style”. Hvala.

Da jim je všeč več različnih vonjev?

Glej, ne zanima me življenje drugih ljudi. Zanimalo me je, kaj si ženske mislijo o tem, da ženska vsak dan nosi drug parfum. In kot berem, so sami pozitivni komentarji. Pomislila bi, da bo katera mislila za tako žensko, da je prostaška ali pa kaj takega: ker vsak dan v isti družbi nosi drug parfum.
Zanimalo me je pač, ker razmišljam o tem, da bi začela nositi vsak dan drug parfum, tudi za v službo. In kaj je to takega, če vprašam? Sedaj pa se lahko tema premakne na “Nega, ličenje in style”. Hvala.
[/quote]

Ne vem zakaj bi si kaj mislila o njih. Njihova odločitev, njihova stvar. Tudi jaz jih imam več in jih izbiram glede na razpoloženje, priložnost, oblačila in letni čas. Kaj si pa drugi mislijo o tem, me pa ne zanima. Pomembno je, da to meni ustreza in da se počutim dobro. Pazim edinole, da za v pisarno ne nosim močnih ekstravagantnih vonjev, saj lahko koga motijo.

Kakšno vprašanje.

Jaz imam recimo 3 parfume, ki so mi zares všeč in so vsi trije moj “podpis”, če se tako izrazim. Pazim, da najnežnejšega nosim v službo, za čez dan; občasno se pregrešim če vem da bo miren dan in skoraj brez ljudi, pač odvisno od situacije.
Tudi glede na obleko je treba gledat – meni k lahkotni poletni oblekci ne gre težek vonj, kakšen Poison od Diorja recimo,.. Kot obratno, k zimski opravi ko sem oblečena ko medved, mi tudi ne gre ravno kakšen parfum z vonjem po sončni kremi,..

Od nekdaj sem si želela najt parfum, ki bi bil moj signature, da bi vsi vedeli, aha IME je bila tukaj.. No, pa sem obupala – enostavno nemogoče.

…. OMG, tale se pa vsak dan hoditi špricati v Mulllerja, ker izbira testerjev je res velika!

Enega in istega uporabljam že leta. Ta vonj predstavlja mene in ne bi ga zamenjala.

Sem včasih tudi jaz menjala in iskala očitno, morda tudi te ženske še niso našle “svojega’ vonja.

Jaz imam 3 “svoje vonje”, se ne bi mogla samo za enega odločit, ker mi poleti ne ustreza isti parfum kot pozimi in ker mi za v službo ni primeren isti vonj kot za zvečer, ko grem ven.

Jaz imam 3 “svoje vonje”, se ne bi mogla samo za enega odločit, ker mi poleti ne ustreza isti parfum kot pozimi in ker mi za v službo ni primeren isti vonj kot za zvečer, ko grem ven.
[/quote]

Hočeš reči naj iščem naprej😏😁 imaš prav.. morda me tam nekje čaka še kakšen “moj vonj” 😊

Da ne vejo kaj bi rade. Da se še iščejo.
Močna, zrela ženska, ki ima vizijo ima max 3 parfume, ki so zanjo značilni.

O presnete kur…kur… kure!! Kar vsak dan drugega?! Kakšen razvrat!

Verjetno bi določen vonj sčasoma povezal z določenim razpoloženjem in bi potem – hvala Pavlovi – razvil neke na podlagi vonja pogojene vzorce obnašanja oz. odzivanja.

Vztrajaj! .

New Report

Close