Kaj si misliti o odvetniku??
Kateri niti na mail ne odgovori? Vem, da imajo nekako dosti dela, a da na mail ne more odgovorit, mi je malo čudno. Saj nisem pričakovala, da mi razloži nevem kaj, pač pravni nasvet sem potrebovala in ga na žalost nisem prejela. Če že ne odgovarja na maile, bi lahko to tudi napisala in bi se v pisarni oglasila.
A pozna kdo kakšnega ,,resnega,, odvetnika v Mariboru?
Poznam nekaj odvetnikov – pa v njihovih pisarnah še nisem videla računalnikov. Ne vem, če bi sploh našli gumb – sploh kar se tiče “starejše” garde. Verjetno tajnica, ki vodi korespondenco, ne preverja pravočasno elektronske pošte. Veliko jih ima pa spletno stran ali elektronski naslov samo zaradi imidža, računalnik pa za okras na mizi. Se spomnim, ko sem pri enem delala. Računalnik je imel, ampak ga ni znal prižgati. Vse tožbe in druge dopise pa je narekoval iz glave in v trenutku, ampak tipkali smo pa drugi. Bil pa je strokovnjak, ampak žal je bilo potrebno priti do njega osebno ali pa poslati navadno pismo.
Jaz pa mislim, da ni nič čudnega, če odvetniki ne odgovarjajo kar tako na neko pošto kar nekoga… ali si morda njegova stranka??
Odvetnika je za vsak nasvet vendar treba plačat.
Vladka