Kaj si naj mislim?!!
Glej, če imaš ti majhne ne rabiš bit zdej ljubosumna in vse naokol zmerjat, ker so nekaterim všeč velike…. pač nisi tako “uspešna” kakor se imaš 😛
Sploh pa se ne rabiš vtikovat v ljudi, ki so komentirali, jih žalit in svoje žalitve uporabljat kot argument, ker to ne vodi nikamor. Razen, če moraš ustvarit prepirljivo vzdušje, da se dobro počutiš, da si v njem uspešna.
Pa saj po moje ni tako zelo prikrit, če na FB, kjer lahko vsi vidijo, kaže svoja zanimanja vsem na očeh. Samo dovolj ga še nisi spoznala in to je vse, kar je za povedat.
Imam izkušnjo z intelektulacem. Glih neki takega. Ko sem ugotovila da njegova intelektualnost pa ni tako zelo super sem se družila z njim samo zato,da sem ga bolj spoznala.
Ženski čut mi je povedal da nekaj ni ok in ženski čut je zanesljiva zadeva.
Torej glede na to,da se mi ne zdi da si kaj posebno že navezana nanj izkoristi druženje z njim za učenje o človeški naravi. Vmes pa se oziraj okrog.
Ljudje imamo nešteto skrivnosti .Temu rečem skrivno življenje človeka.
Karakterno umirjen in študiozen človek lahko v kakšni medicini daleč pride. Miren in hkrati zagret programer ima lahko zelo dobro službo. Inženir, ki je navdušen nad svojim poklicem in ima dovolj znanja, je lahko na zelo dobrem delovnem mestu.
Za slovenske razmere so to dobre službe in ni treba, da si agresiven grebator, da prideš zraven. Ok, ne boš direktor, strokovni vodja tima si pa brez težav. Če delaš za kakšno tuje podjetje z dobrim vodstvom, je pa vse skupaj še malo lažje, ker njih zanimajo samo rezultati.
ah ja, seveda, ti grozni tujci, ko jih zanimajo “samo rezultati”. ne pa tako kot “dobre” slovenske firme. zato pa tudi vse te dobre slovenske firme propadejo, ker jih rezultati ne zanimajo. vodja tima je dobra služba? pa ne v sloveniji, kjer imajo uni. dipl. ing. jurja neto plače. ker potem živijo iz rok v usta. je pa to dobra služba za lenuhe, ker ti noben ne gleda pod prste in ti ni treba proizvajat teh groznih rezultatov :))) pač službice za luzerje.
za medicino je pa spet drugače… znanstveno dokazano, da so najboljši kirurgi sociopati (tako kot direktorji). ker jim le popolna odsotnost empatije omogoča, da vrhunsko delajo. niso mirni, samo brez sočutja. kar pomeni, da so popolnoma neprimerni za partnerja. tudi to, seveda, ne velja za slovenijo. pri nas je kirurg pač lahko skoraj vsak z dobrim spominom in starši, ki ga preživljajo do 30-ega leta. če iz pacientov na mizi redno dela invalide in trupla, se noben ne sekira… že zemlja pokrije.
Kakšen kmet… Sam mej jajca pa mu v obraz povej. Res bednik.
…in napadate “ubogega” tipa na osnovi zapisa neke anonimne looserke.
A ste se vprašali, mogoče pa tip sploh nima FB profila in ga je nekdo zlonamerno fejkal?
In sprejemat odločitve na osnovi FB profilov je res skrajno naivno in butasto.
Kaj pa če si avtorica od.jebala super tipa na osnovi butastih komentarjev nekih anonimnih forumskih luzerjev in kaolepolasih luzerk?
Mal se zamisli, koka!
Forum je zaprt za komentiranje.