kaj si naj mislim
Potrebujem nasvet, kaj pomen njegovo vedenje. Sem v “vezi” s “samskim” moškim. Je sicer veliko na terenu, kar mene ne moti. Sedaj se dobivava pri meni, ko sem sama doma. Moti me, da ima svoje stanovanje in pravi, da živi sam. Toda ne upa me povabiti k sebi domov. Zakaj že………….?
Jaz nekoga ne bi povabila, če ne bi želela da ve, kje stanujem (za morebitno nadlegovanje). Kot drugi razlog pa – če ne bi živela sama. Ampak kaj bi bilo, moraš pa sama razmisliti. Morda pa le niso narekovaji zaman? Lahko da samo tebe želi prepričati v to, morda teren le ni teren? Osebno bi ga postavila pred dejstvo – danes greva k tebi, ali pa vsak v svoj dom.
Se bojim, da “MU PAČ NI DO TEBE”, preberi to knjigo; ). Moški, ki žensko obravnava resno jo seveda povabi k sebi, morda celo raje vidi, da sta pri njem kot pri tebi. Se strinjam s predhodnico; da le kaj ne skriva.
….ma bajto u dva štuka,vozi te pa u hosto…..razmisli o tem da se zjutraj verjetno noče zbuditi s tabo…..
Napaka da si ga povabila k sebi. Hiteti ni dobro. Se prej se je dobro mal pozanimat. Vem kako je to izkusnje. Lp
Ni rečeno, da mu ni do nje, lahko nista dolgo skupaj, pa si želi začet počasi. Meni tudi ni, da bi moški kar takoj prišel k meni.
Hvala vsem za odgovore. Nekaj pojasnil: hmmmmm… glede terena je 100%, ker opravlja takšno delo, saj je poklicni voznik. 🙂 , Vem kje stanuje pa mi ni do vohunjenja za njim 🙂
MNP – če mu nebi bilo do mene, potem verjetno nebi zadeve začel oziroma me ogovarjal, predlagal vezo itn….. verjetno potrebujeva oba več časa.
Slabe izkušnje pred teboj?
Forum je zaprt za komentiranje.