Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj si ženske resnično želijo???

Kaj si ženske resnično želijo???

Kaj se resnično dogaja v glavah današnjih žensk zdi se mi, da je malo katera sposobna, ali si enostavno ne želi nekega pristnega iskrenega čustvenega odnosa po čem navsezadnje vsi hrepenimo.

Torej, kaj si ženske resnično želijo ne govorim o nezrelih smrkljah ampak o pravih ženskah po mojih dosedanjih izkušnjah mogoče so bile samo slabe, ali pa se družim v krogu nezrelih ljudi, ki niso sposobni imeti pristnih odnosov se dejansko vsi vlačijo eden po drugem čeprav so v ˝resnih vezah˝ enostavno nerazumem če si v tako imenovani resni zvezi če se nekomu predaš zakaj potem varaš za njegovim hrbtom.

In ženske, ali vedno iščete nekaj bolšega, tudi ko ste v ¨resni zvezi¨ ali je ves ta flirt in zapeljevanje samo iskanje pozornosti in igranje čustvenih igric?

Kako se najbolje prepričati, kaj ženska resnično želi?

Sem jaz edini, ki si želi nekaj globjega, iskrenega in pristnega kot samo suho nategovanje z dneva v dan.

Traži na drugom koncu, taki časi su da je sve dovoljeno a opet nam brane.

I ja kad se čujem sa sinom pravi da mu je dojadilo sve djevojke odmah daju, ponekad pita ak lahko seksa sa njom tudi cimar i tako dekleta probaju i dva u noči.

Ja mu samo pravim ak da tebi dat če i cimru.

Haha 🙂

Punce, tako kot tipi, se predajo sele tistemu, ki sem jim zdi dovolj dober. Z ostalimi pa se, ce smo jim dovolj fukis, kvecjemu pozabavajo ali kratkocasijo. Ali pa nas kako drugace izkoristijo za svoje trenutne potrebe. Ostali pa so na /ignore. S tem, da se gre celo pri predaji pogosto za “predajo” s figo v roki, oz. z omejenim rokom trajanja. Dokler ima od asociacije s tabo seveda kaksno korist, zaupanja vredne boljse alternative pa ni na vidiku. “Kaj katera zeli” je pa subjektivna zadeva. Vsekakor “dovolj dobrega”. In, ce to nisi, bos izvisel over and over again. Isto velja tudi za zenske. Zato, nizje ko kotirate na lestvici parjenja in visje kot ciljate, bolj pogosto boste razocarani.

Ti si kar želi pristnega globljega odnosa…phaha…V bistvu si večina dedcev želi tega. Zato so hvaležne stranke v ženskem sistemu verižne monogamije.

Razumevanje, spoštovanje, drobne pozornosti (kličem, samo da te slišim)….Seveda pa ne smemo pozabiti, da zna za sabo pospraviti,

Sicer ne vem, če sem prave starosti za tvoje vprašanje. jaz si predvsem želim svojega moškega ob sebi, da sva skupaj v objemu, da se pogovarjava neskončno o vseh mogočih temah, da se sprehajava z roko v roki, da občudujeva lepoto narave, umetnosti, arhitekture, da preprosto sediva ali leživa ter se predajava zvokom glasbe, da noriva na rock koncertu, da spijeva kakšen kozarec skupaj in se malo opijanjena smejiva, da gledava filme ter, da veva, da se ljubiva, kar si pokaževa z drobnimi objemi, poljubi, nasmehi, pa tudi z ljubljenjem, ko sva samo midva in preostali svet izgine.

AMEN 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close