Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj skriva moja srednješolka?

Kaj skriva moja srednješolka?

Ko sem zadnje mesece opazila, da si moja hčerka, srednješolka, privošči precej več, kot ji doma lahko namenimo, sem postala sumničava. Nova oblačila, kozmetika, čevlji, skoraj vsak večer zunaj. Ko jo povprašam, od kod ji denar, mi mirno odgovori, da inštruira sošolke, ki ji za to plačujejo ali ji celo kaj kupijo. A žel ji tega ji ne verjamem.
Blokirala me je na socialnih omrežjih, zato nimam vpogleda v njen svet. Pomislila sem, da bi jo dala zasledovati ali pa si ustvarila lažni profil in poskušala izvedeti, kaj zares počne. Iskreno, bojim se, da bi izvedela nekaj, česar si ne želim. Skrbi me, da bi lahko počela kaj nevarnega ali celo nezakonitega.
Zaenkrat nisem povedala možu, ker ga poznam, hitro bi izgubil potrpljenje in bi se situacija lahko samo še poslabšala. V šoli se sicer dobro znajde, njene ocene so v redu, kar me še bolj bega. Ima kdo morda boljšo idejo, kako razjasniti situacijo brez velikih prepirov in pretirane drame?

Izredno ocitno izmislejna zgodbica enega in istega avtorja. Get a life.

Verjetno ima profil na Onlyfans. Nič posebnega danes. Samo pazi da vam ne bo furs pozvonil na vrata.

Ta mala si je najdla enega premožnega podjetnika, in se z njim fuka za denar, občasno ji pa zraven še kupi kakšno stvar. Punca je pogruntala, da lahko svojo mlado sočno pičkico zelo dobro vnovči in pri tem še uživa. Pusti jo.

Moj pristop je bil vedno odkrit pogovor. Odkrito se pogovori s hčero o svojih strahovih, njeni odgovornosti in posledično tvoji zanjo. Če sama služi in hodi zvečer ven mora tudi razumet, da dokler je mladoletna si ti odgovorna zanjo in njena dejanja. Lepo ji razloži, če ti bo lagala imaš pa problem, vzgojni, ki ga bo težje popravit.

Verjetno ima kakega sponzorja. Jaz sem ga imela na faksu, na gimnaziji nisem o tem razmisljala. Sem bila pa vedno vestna ucenka in studentka.

Odgovor na objavo uporabnika
Skrbi me, 17.12.2024 ob 10:22

Ko sem zadnje mesece opazila, da si moja hčerka, srednješolka, privošči precej več, kot ji doma lahko namenimo, sem postala sumničava. Nova oblačila, kozmetika, čevlji, skoraj vsak večer zunaj. Ko jo povprašam, od kod ji denar, mi mirno odgovori, da inštruira sošolke, ki ji za to plačujejo ali ji celo kaj kupijo. A žel ji tega ji ne verjamem.
Blokirala me je na socialnih omrežjih, zato nimam vpogleda v njen svet. Pomislila sem, da bi jo dala zasledovati ali pa si ustvarila lažni profil in poskušala izvedeti, kaj zares počne. Iskreno, bojim se, da bi izvedela nekaj, česar si ne želim. Skrbi me, da bi lahko počela kaj nevarnega ali celo nezakonitega.
Zaenkrat nisem povedala možu, ker ga poznam, hitro bi izgubil potrpljenje in bi se situacija lahko samo še poslabšala. V šoli se sicer dobro znajde, njene ocene so v redu, kar me še bolj bega. Ima kdo morda boljšo idejo, kako razjasniti situacijo brez velikih prepirov in pretirane drame?

Hotela si slišati, da se prodaja!

Torej, prodaja se, ampak je še začetnica!

simpl-rečeš, da bi raje, če inštruira pri vas doma.oz da to kar zahtevaš

Limo, 17.12.2024 ob 10:58

Verjetno ima kakega sponzorja. Jaz sem ga imela na faksu, na gimnaziji nisem o tem razmisljala. Sem bila pa vedno vestna ucenka in studentka.

Enako jaz. Jaz sem ga imela od tretjega letnika naprej in celoten faks. Bilo pa je obdobje, ko sem imela tudi dva in tri. Denarja kot listja in trave, sem se pa morala v marsičem potrudit, ampak mi je bilo fajn.

Tako da, kot je nekdo napisal, punca je prišla do spoznanja, da pička ni samo za lulat in se da z njo tudi fajn zaslužit.

Tega je kar precej, da se punce začnejo prodajat za denar v času šolanja. V srednji šoli sicer malo manj, na faksu je pa tega veliko. Za eno noč z enim ali dvema premožnima tipoma lahko punca dobi tudi 1000 eur. Seveda, če se dobro izkaže in obvlada vse tehnike tudi perverzne igrice.

Vrzi stran stvari ki jih nisi kupila .jaz bi to naredila .in bi se hitro končalo .

A spet ta zgodbica?

Mala se na veliko goni za denar, to je dejstvo, glede na to kar si napisala.

Zvarek, 17.12.2024 ob 10:41

Izredno ocitno izmislejna zgodbica enega in istega avtorja. Get a life.

Povej nam, ti cele dneve visiš na Starševcu, da vedno napišeš prvi komentar v vsaki realni temi! Daj povej kaj o svojem življenju, kaj te muči, da imaš tako beden lajf? Zdaj te spremljam, če nekaj časa, vedno isto. Res se mi smiliš, človek.

Knjige čitaj! Morebiti postaneš manj domišljijsko omejen, ker to pravljičarstvo je nivo za osnovno šolo.  🙂

Jaz samo to vidim, da je naš INCEL spet znorel in sadistično hoče mami povedati, da je njena hčer “kurba”.

Ampak, da bom to videl v tej temi, sem vedel že preden sem jo odprl. Kot sem tudi vedel, da bom tole napisal.

INCEL še celo pod ženskimi vzdevki, napada hčer in jo želi zajebati pred mamo. Se vidi, da tista dva komentarja ni napisala ženska. Morate razumeti, saj je on sam tako nesrečen, ker ga nobena noče in se še ubogim prostitutkam gnusi. 😀

moje izkušnje, 17.12.2024 ob 11:06

simpl-rečeš, da bi raje, če inštruira pri vas doma.oz da to kar zahtevaš

Zajebano. 😆😅

New Report

Close