Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj so za vas majhne prsi?????

Kaj so za vas majhne prsi?????

Sem na enem forumu brala, kako si ženske, ki naj bi bile čisto ploh pomagajo z blazinicami v modrcih povečati prsi (geli, pene itd), javljale pa so se take s 75B in podobno. To se meni sploh ne zdi ploh. Sama imam 75C, pa so se mi dostikrat zdele prevelike, bi raje imela manjše, tudi zato, ker sem bolj drobne postave in potem prsi še bolj štrlijo ven.

Torej, kaj so za vas premajhne prsi in katero velikost bi si želele?

Sploh pa tega podlaganja modrcev ne razumem. Saj poznani itak vedo, koliko je katera obdarjena. Lovit nove tipe na razne gele in pene se mi zdi pa čisto out – le kako potem ti reveži reagirajo, ko odvržeš svoje bogastvo in ostane le še sled prejšnjega obilja?

Zame so majhne take, ko ima ženska le bradavice in je skoraj ravna. Sama imam precej velike, ampak razumem tiste, ki menijo, da imajo majhne, pa imajo lahko tudi košarico B. Včasih bolj kot drugo pripomorejo k temu kompleksi.

Kar se tiče vleči za nose tipe s podloženimi nedrči… meni se ne zdi kot neko goljufanje. Npr. manj kot 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških bo videlo razgaljene dojke določene ženske in ugotovili, da so manjše kot so bile videti, vsi ostali bodo večno mislili, kako bujno oprsje je imela tista huda blond bejba

Ampak, četudi ima ženska “samo” bradavice in, če jo da ded v usta, zraven ne more žvižgat!:-)))))))))

nosim “push up” nederčke. Ce bi mi bili modeli z gelom všeč, bi tudi tiste.

in
NE
ne nosim takega modrca za desce, ampak zato, ker mi je všeč imeti lepe, okrogle prsi. Všeč mi je, ko dam nase majčko in se majčka lepo telira ob telesu. Zaenkrat imam tako postavo, ko mi to paše. Rada sem lepa ženska.

In punce, ne izmišljujte si vedno le eno samo zgodbo, ki jo nato “prilepite”na vse, ki niso in. Bodite domiselne, izmislite si več možnih zgodb, zakaj bi npr. kdo hotel nositi nederček, ki ni po vašem okusu in vsaj ena naj ne bo negativna.
Pokažite inteligenco, če že prsi nečete.

Pač…majhne so majhne, velike so velike, vsakršno kategoriziranje in merjenje je odveč…no, razen mogoče meritve z dlanjo :))))

Nima nobene korelacije z užitkom enega ali drugega, je pa res, da je za moškega včasih že videz dovolj da se začne malo prestopat na mestu, tako da…mene nič ne moti.
Ve kar podkladajte, dodajajte, odpirajte in vzbujajte slutnje, ker je tako definitivno dan lepši.

Bojazen, da bi srečal hudo mrho idealnih proporcev in čez 5 minut ugotovil da je vse bistveno odpadlo z nje, je po moje v 99,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popolnoma odveč.
Ker se tudi v obratni smeri ne dogaja, namreč; da bi srečal neko ubogo paro, slabega izgleda in oblačil, ki bi se gola razgalila in spremenila v sočno, plodno Venero….
Zbližanje tako ostaja domena tistih pravih reči…privlačnosti, ljubezni, kemije, oziroma ujemanja podstrešja.

IZGLED pa kar izkoriščajte za kurjenje naših kurjih moških možganov in lepšanja obiskov pošt, bank, šankov in ostalih uradov, kjer puščamo svoje virtualne sline na vas :))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Ja, moški je pa res revež, ko se ženska sleče…. Praktično žrtev! Bošček!

Ničvrednica odloži modrčke in push up spodnjice, očisti puder z obraza in ličila okoli oči, tudi ustnice niso več krvavo rdeče. Lasni ulužek sam odpade, ko ji potegne z roko skozi lase. Ostanejo samo še nohti, če ima srečo, ostanejo vsi na mestu, ko mu praska hrbet…

Moški so žrtev, ja, gotovo. Ženske pa nevarne napadalke in goljufivke, ker si želijo dobiti moškega z lažnim videzom. In moški seveda tega sploh ne vedo, da porabijo še in še za razne gele proti celolitu, da so vsake tri tedne na pilingu in depilaciji, da porabijo eno uro, da se ne ustrašijo same sebe, ko se pogledajo v ogledalo. Žajfa je enostavno premalo, kavboke in uhlapna majčka je aut, take ženske noben moški, pa tudi ženska, sploh ne pogleda.

Kosarica A se mi zdi majhna.

Moja bivša sodelavka je imela res premajhne – samo bradavica in nič izbokline, kot pri 8 let starih deklicah. Šla je na povečavo in je zdaj fino zadovoljna. Drugače pa je veliko odvisno od psihe posameznice. Imam namreč prijateljico, ki ima košarico B in neprestano tarna, kako majhne ima. Pa ima sorazmerno s telesom zelo lepe prsi!

jaz imam majhne. še posebej leva je minimalna. imam samo bradavice, te so okrogle in velike. ni odvec poudariti, da lahko kdorkoli karkoli rece, jaz po porodu otroku nisem imela kaj dati jesti, če nebi bilo mleka v prahu, ne vem kako bi zrastel.
to me spremlja od malega, kompleksi preveliki, plaže se izogibam, v savne, jakuzzije in podobno v termah – me ne vidijo, prikrajšana sem za marsikateri užitek. modrci so vsi podloženi, brez modrca ne nesem niti smeti, ne maram da me mož tika, ne uživam, dojke niso moja erogena cona, pravzaprav – jh sovražim

imetnice velikih ali večjih, bodite malo strpne. če bi se vam zgodilo, da imate na prsnem košu panonsko planoto, bi trpele tudi same.

No, malo mimo teme, pa vseeno, ta “planota”, ki jo mickena omenja, se na žalost lahko vsaki zgodi… ne vem, kako bi se tiste, ki ste zelo obremenjene z velikostjo košarice, šele s tem sprijaznile, da ostanete čisto brez?

Obremenjana sem zato, ker modrcek v svoji velikosti tezko dobim, ko ga pa dobim, ima pa trikratno ceno. Nosim 75D/E.

Ja, saj jaz imam čisto isti problem, ne me narobe razumet, ampak si vseeno mislim, še vedno bolje tako, kot pa tisto najhujše… Če te to doleti, se pa samo še v joku lahko spominjaš starih srečnih dni, ko si se obremenjevala da imaš npr. košarico A namesto B, samo to hočem reči. Tako da se več sploh ne sekiram!

Točno! Kakšne so, takšne so. Glavno, da so zdrave!
Pred nekaj tedni sem zašla na stran dr. Fabjana in se informirala glede povečanja prsi, ker so se moje po drugem dojenju skrčile na 75A. Čez dva dni sem si na eni dojki zatipala zatrdlinico. Sranje! In čeprav se je hitro izkazalo, da ni nič nevarnega, me je pošteno pekla vest. Rekla sem si, da sem res eno veliko teslo, da se obremenjujem s čim takim.

New Report

Close