Kaj sploh lahko narediš
Pozdravljeni.
Pišem vam zato ker me je neka gospa prevarala.
Naročila je pri meni robo in rekla da mi plača po povzetju.Paket sem poslala,ki pa ga ni hotela prevzeti.Vmes mi je lagala po mailu da je paket prevzela in da se otrok že igra s tistim.Ko sem klicala na njihovo pošto,pa sem zvedela da ni bil paket prevzet in sem ga tudi dobila nazaj.Na forumu sem objavila njeno ime in priimek in iz kje je,da opozorim druge prodajalke kaj počne.
Zdaj mi grozi z kazensko ovadbo in da naj zbrišem kar sem objavila…
Kaj storiti v tem primeru?
Hvala za odgovor.
Spoštovani!
Kljub temu, da je naročnik v vašem primeru ravnal neprimerno, ne gre za prevaro, saj ste dobili poslano blago vrnjeno in s tem niste bili oškodovani. Ker nimamo vpogleda v vaš zapis na forumu, vam ne moremo podati nasveta ali napis pustiti ali ne.
Lepo pozdravljeni!
Pozdravljeni, oškodovani ste vsekakor bili za poštnino, to je pa ja jasno. žal pa res storiti ni kaj, dokler se zakonodaja za spletne trgovine ne bo spremenila in bolj obligirala stranke za odgovornost njihovega početja. Še marsikaj drugega počnejo, dvignejo paket, uporabijo stvari, nato pa jih čez teden, dva vrnejo in zahtevajo celotno kupnino vključno s poštnino, če niso noč zadržale. Potem pa spet naročijo….
Forum je zaprt za komentiranje.