Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj spodaj pobrita v nulo res ni več v modi?

Kaj spodaj pobrita v nulo res ni več v modi?

Ne vem, meni paše, všeč mi je, še posebej pa zdaj poleti, se boljše počutim, kot da imam dlačice. Malo dlačic že gre, kar je več, pa mi ni.
Berem pa, da je to malo šlo iz mode? Se kaj bazirate na to? Ali se brijete tudi ve in se ne ozirate na modo?

Že dolgo se ne brijem več na nulo. Naredim obliko, skrajšam in to mi je najbolj všeč.

Kaj pa ima moda s tem? Kdo pa to vidi? Hodiš naga naokrog? Meni je urejenost tam spodaj, taka ali drugačna, stvar osebne higiene, ne pa mode. A če bo od jutri naprej moderno tuširanje 1x na mesec, boš opustila tuširanje?

Nekako se strinjam s tabo, ampak tuširanje ni isto, čeprav je tudi osebna higiena zdaj še boljša kot je bila pred 30 leti. S tem mislim predvsem na deodorante, da se vonj po potu ne zavoha več ali pa npr. deodoranti za noge in še in še.
Glede dlačic pa je vmes tudi moda. V osemdesetih so bile vse ženske spodaj poraščene.

Nekako se strinjam s tabo, ampak tuširanje ni isto, čeprav je tudi osebna higiena zdaj še boljša kot je bila pred 30 leti. S tem mislim predvsem na deodorante, da se vonj po potu ne zavoha več ali pa npr. deodoranti za noge in še in še.
Glede dlačic pa je vmes tudi moda. V osemdesetih so bile vse ženske spodaj poraščene.
[/quote]

Kaj je letos spodaj za moške moderno? 🤔

[/quote]
Kalofonia pa krop.

[/quote]
Ne vem, kaj je moderno, zato tudi sprašujem, če kdo ve.

Jaz se vedno brijem, ker mi grejo dlake na k in me ne zanima, kaj je v modi. To ni “iz mode”.

Ne vem, kaj je moderno, zato tudi sprašujem, če kdo ve.
[/quote]sem moški, pobrita mora bit, tiste kosmate neke mode to je blef za bedake, pobrita edino to je lepo higienično, ne poslušaj primitivcev ki smrdijo, pobrij se na nulo pa higiena, pobrite morajo biti tudi noge in še kaj pri riti

Gre za sužnje mode, ki jim ni pomoči. Osebki brez lastne identitete, ki morajo slediti tropu. Po svoje je fino biti med njimi, ker jim ni treba razmišljati. Cosmopolitan in kardašijanke razmišljajo namesto njih. In za takšno nesamozavestno bejbo bi bil čisti polom, da bi njeni naključni fookači začeli govoriti naokoli, da ni čisto v trendu. Kaj hujšega, da se izve, da so influencerke že 14 dni nazaj objavile, da je zdaj za spodaj in parfum z vonjem po kislem zelju, one pa še vedno uporabljajo tistega z vonjem po kozjem mleku.

[/quote]

Vem da ni isto, hotela sem samo povedati, kakšna bedarija je tako slepo slediti modi, sploh glede nečesa tako osebnega in intimnega, kar niti ni nujno povezano samo z videzom. Pa tudi če bi bilo, je občudovalcev načeloma bolj malo. Vsaj v večini.

Vidiš jaz se ne oziram na modo in se ne brijem. Ves čas enako. Malo ob strani kopalk, to je pa to.

Gre za sužnje mode, ki jim ni pomoči. Osebki brez lastne identitete, ki morajo slediti tropu. Po svoje je fino biti med njimi, ker jim ni treba razmišljati. Cosmopolitan in kardašijanke razmišljajo namesto njih. In za takšno nesamozavestno bejbo bi bil čisti polom, da bi njeni naključni fookači začeli govoriti naokoli, da ni čisto v trendu. Kaj hujšega, da se izve, da so influencerke že 14 dni nazaj objavile, da je zdaj za spodaj in parfum z vonjem po kislem zelju, one pa še vedno uporabljajo tistega z vonjem po kozjem mleku.
[/quote]

🙂 🙂

Ve pa tudi nič ne razumete. Tako kot ve hodite na razne seminarje, tečaje, izpopolnjevanja, da ste seznanjene z dosežki v svoji stroki in s tem konkurenčne v službi, mora tudi ona biti na tekočem na svojem področju, da je konkurenčna.

Narobe si razlagaš. Pri meni ne gre za nobeno konkurenčnost. Sem v ustaljenem razmerju, nisem nobena avanturistka ali kaj podobnega. Zanima me za sebe, tako kot pač za druge stvari, ki so bolj v trendu kot druge, nič drugega. Sicer pa vse skupaj ni “big deal”.

Nicht entfernen.

Nur razieren.

Sramne dlake so tam z razlogom in ni razloga, da se gre na nulo. Komot se pa krajša.

Lošem kurcu i dlaka sméta.

Si vis pacem, para bellum.

sem moški, pobrita mora bit, tiste kosmate neke mode to je blef za bedake, pobrita edino to je lepo higienično, ne poslušaj primitivcev ki smrdijo, pobrij se na nulo pa higiena, pobrite morajo biti tudi noge in še kaj pri riti
[/quote]

👍

Že nekaj časa ni več in. Ne vem, par let.

Zakaj se pa potem brijejo pazduhe? Pa noge? Pa moški si brijejo brado? Tudi tam so verjetno dlake z razlogim, mar ne? In zakaj potem sploh krajšati? Najbrž imajo tudi določeno dolžino z razlogom, ti pa jih greš krajšat?!?

Briga me kakšna je moda. Brijem se, ker ne prenesem dlak, mi je nagravžn. Se sama s tem ko sm lepo pobrita boljš počutm in to je važn, ne pa moda.

Zakaj se pa potem brijejo pazduhe? Pa noge? Pa moški si brijejo brado? Tudi tam so verjetno dlake z razlogim, mar ne? In zakaj potem sploh krajšati? Najbrž imajo tudi določeno dolžino z razlogom, ti pa jih greš krajšat?!?
[/quote]

Brada se brije iz higienskih razlogov.

Dlake spodaj pa so ravno zaradi higienskih on ostalih razlogov tam.

Vzdržujejo primerno temperaturo, uravnavajo PH (zaščite pred infekcijami), znižujejo trenje med genitalijami in površinami v stiku…

👍
[/quote]
To o higieni imajo izgovor defektni dripci, ki niso več v celoti moški in ne prenesejo odrasle ženske, skratka gre za na pol poženščena in na pol pedofilska bitja, ki so mentalno zaštrikala pod vplivom terendov. Zakaj pa ne zahtevate, da so ženske po glavi pobrite, bodo bolj “higienične” za vas meduze?😅

Brada se brije iz higienskih razlogov.

Dlake spodaj pa so ravno zaradi higienskih on ostalih razlogov tam.

Vzdržujejo primerno temperaturo, uravnavajo PH (zaščite pred infekcijami), znižujejo trenje med genitalijami in površinami v stiku…
[/quote]

Tvoja logika nima smisla. Zakaj bi mati narava moškemu ustvarila brado, če bi ta bila tam samo za škodo delat? Iz kakšnih higienskih razlogov se brada brije? Manj packarije je na njej kakor na sramnih dlakah. Na njih se nabirajo ostanki urina, belega toka, znoja, tudi blata, da o menstrualni krvi ne govorimo. To se vse tam lepo na toplem razkraja. Sploh poleti se v dlakah zadržuje vlaga. Fuj. Brada na obrazu je deležna dosti manj umazanije, poleg tega se vsaj fino zrači. Seveda bo sedaj takoj nekdo pameten, da se je treba umivat. Če se ne umijete vsaj na vsake pol ure, se pač tam pajca vse mogoče, kljub vsakodnevnemu umivanju. No, kaj pa dlake pod pazduho? Pa na nogah? Pa zakaj dlake krajšaš? Ne kupim te pravljice o namenu. Eni se kar odločate, kaj je narava naredila prav in kje je totalno zgrešila.

Tvoja logika nima smisla. Zakaj bi mati narava moškemu ustvarila brado, če bi ta bila tam samo za škodo delat? Iz kakšnih higienskih razlogov se brada brije? Manj packarije je na njej kakor na sramnih dlakah. Na njih se nabirajo ostanki urina, belega toka, znoja, tudi blata, da o menstrualni krvi ne govorimo. To se vse tam lepo na toplem razkraja. Sploh poleti se v dlakah zadržuje vlaga. Fuj. Brada na obrazu je deležna dosti manj umazanije, poleg tega se vsaj fino zrači. Seveda bo sedaj takoj nekdo pameten, da se je treba umivat. Če se ne umijete vsaj na vsake pol ure, se pač tam pajca vse mogoče, kljub vsakodnevnemu umivanju. No, kaj pa dlake pod pazduho? Pa na nogah? Pa zakaj dlake krajšaš? Ne kupim te pravljice o namenu. Eni se kar odločate, kaj je narava naredila prav in kje je totalno zgrešila.
[/quote]

Pragmatika

[/quote]

Sicer pa če se kdo redno ne umiva je problem v njem.

Kar se brade tiče je stalno izpostavljena zunanjim vplivom. Sploh pa med jedjom koliko ljudi si gre brado umit in kako pogosto?

Genitalije so povečini na “varnem”.

New Report

Close