Kaj spodaj pobrita v nulo res ni več v modi?
A da ni nobena po britjo potožila? Do sedaj vsaka, pike, vnetja, srbečica, ene so morale prenehat z britjem. Daj ne nori no, saj imaš pravico bit neumna in nevedna, ne rabiš pa noret in vsiljevat svoje neumnosti drugim. Pač nisi v stanju razumet preprosto razloženega in celo samoumevnega. Gre pa verjetno za kak kompleks drugje in se poslužuješ izgovorov in trenda, ki pojejnaj, oziroma, ga skoraj več ni zaznat.
[/quote]
Pike in vnetja lahko pridejo tudi pri britju z britvico pri moškem. Odvisno od občutljivosti kože.
Hahahaha pa saj ne moreš verjet no. Da imajo ene babe še vedno tako oprane možgane, da dejansko verjamejo, da si pulijo in brijejo vse dlake “zaradi sebe” ali pa “zaradi higiene”. Pa dajte si vsaj priznat, da če ne bi v naši družbi veljalo “pravilo”, da je ženska nehigienična in na splošno neurejena, če ni čisto obrita, vam ne bi na kraj pameti padlo, da bi si odstranile eno dlako. Nagravžne so vam, ker že od malega poslušate, da je to nagravžno, dajte se no nehat slepit, drugače bi na dlake gledale kot na lase ali obrvi – pač so tam. Tako kot na moškem dlake niso nič nehigieničnega in nagravžnega, tako tudi na ženski niso. Glede higiene pa tako, dlake so spodaj dejansko z razlogom in če ve tega ne veste, je to sicer žalostno, ampak ne pa širit bedarij okrog, kako je celo bolje, če si brez.
Najboljša je pa ena tam zgoraj, ki trdi, da se nobena ženska ne pritožuje nad britjem. A si se ti že kdaj pogovarjala s kakšno žensko? Čisto vse, razen mogoče res redke izjeme, ki imajo le nekaj svetlih dlačic, imajo probleme z vraščenimi dlakami, izpuščaji, ki potem krvavijo, ko se znova briješ, z dejstvom, da se moraš briti vsak dan, če hočeš res ohranjat gladko kožo, da o boleči brazilski depilaciji in razdraženi, včasih tudi vneti koži po tem sploh ne govorimo. Ampak ne, ženske s tem sploh nimajo težav.
Skratka, ve se brijte in pulite dlake na nulo, ampak dajte se no nehat slepit, da to počnete izključno zaradi sebe ali pa zaradi higiene.
Nekoč smo verjeli, da se brijejo samo tiste, ki se morajo zaradi vere, kakšne ljubice ali žene nekdanjih kitajskih cesarjev pa zaradi poroda ali kakšnega operacijskega posega tam, so te v bolnišnici tudi obrili.
Pokončna, neodvisna ženska se v našem okolju drugače ni brila.
Potem so se časi spremenili. Ampak kolo mode se spet obrača😉😉😉
Ne, nobena še ni pojamrala zaradi britja. Ker brijejo se tiste, ki jim to ustreza, torej nimajo nad čim jamrat. Tiste, ki jim to ne ustreza, se ne brijejo in zato tudi nimajo o čem jamrat. Razumljivo? Ne poznam ženske, ki bi se brila kljub temu, da ji ne ustreza in zraven jamrala. Če ti poznaš take, prav. Jaz jih ne. In glede namena dlak, pa mi vsaj ti razloži, ker mi un pametnjakovič sinoči ni znal, kakšen namen imajo pa dlake pod pazduho in moška brada in zakaj je sprejemljivo in celo higienično, da se jih odstranjuje, sramnih dlak pa ne.
Ne, nobena še ni pojamrala zaradi britja. Ker brijejo se tiste, ki jim to ustreza, torej nimajo nad čim jamrat. Tiste, ki jim to ne ustreza, se ne brijejo in zato tudi nimajo o čem jamrat. Razumljivo? Ne poznam ženske, ki bi se brila kljub temu, da ji ne ustreza in zraven jamrala. Če ti poznaš take, prav. Jaz jih ne. In glede namena dlak, pa mi vsaj ti razloži, ker mi un pametnjakovič sinoči ni znal, kakšen namen imajo pa dlake pod pazduho in moška brada in zakaj je sprejemljivo in celo higienično, da se jih odstranjuje, sramnih dlak pa ne.
[/quote]
A res? A če se ženska jutri prikaže v službi z neobritimi pazduhami, z dlakastimi nogami, zato ker ima probleme z vraščenimi dlakami, ker ima po puljenju po nogah same rdeče pike in se zato raje ne bi depilirala… A lahko to lepo naredi, brez da bi jo ljudje obsojali, da je zanemarjena? Če se ženska pojavi na plaži, iz kopalk ji pa gledajo sramne dlake, ker se ji po britju naredijo izpuščaji in se je odločila, da ji to ne paše, ne bodo ljudje imeli nobenih komentarjev? Pa kaj ti sploh kaj misliš? Če ti ne poznaš nobene, ki ji britje ne paše in se vseeno brije, se pa res sprašujem, kje živiš. Pa tudi če mogoče osebno ne poznaš nobene take, ker poznaš samo 3 blondinke s 5 dlakami po telesu, pa ti že zdrava pamet pove, da glede na to, kako nesprejemljive so dlake na ženski, da je ogromno žensk, ki se raje ne bi brile ali depilirale, ker imajo s tem probleme, pa se enostavno morajo, ker drugače izpadejo zanemarjene.
Drugače pa, odpri google, vtipkaj “vloga sramnih dlak” in si lahko sama prebereš, zakaj je dobro. Če ti jaz tu razlagam, mi tako ne boš verjela, ne bom pa zapravljala časa in zate iskala vire, ker si prelena, da bi googlala par člankov. In tudi, če dlake nimajo posebnega pomena (recimo na nogah, brada…), to še ne pomeni, da jih je pa potrebno odstranjevat. Ti si pač en tipičen primerek ženske z opranimi možgani. Britje ni potrebno zaradi higieničnih razlogov pri nobenem spolu, le v današnjem času pač velja, da je ženska zanemarjena, če ni pobrita. Tudi ti se briješ samo zato, ker od malega poslušaš, da se moraš. Zdaj se pa požri.
A res? A če se ženska jutri prikaže v službi z neobritimi pazduhami, z dlakastimi nogami, zato ker ima probleme z vraščenimi dlakami, ker ima po puljenju po nogah same rdeče pike in se zato raje ne bi depilirala… A lahko to lepo naredi, brez da bi jo ljudje obsojali, da je zanemarjena? Če se ženska pojavi na plaži, iz kopalk ji pa gledajo sramne dlake, ker se ji po britju naredijo izpuščaji in se je odločila, da ji to ne paše, ne bodo ljudje imeli nobenih komentarjev? Pa kaj ti sploh kaj misliš? Če ti ne poznaš nobene, ki ji britje ne paše in se vseeno brije, se pa res sprašujem, kje živiš. Pa tudi če mogoče osebno ne poznaš nobene take, ker poznaš samo 3 blondinke s 5 dlakami po telesu, pa ti že zdrava pamet pove, da glede na to, kako nesprejemljive so dlake na ženski, da je ogromno žensk, ki se raje ne bi brile ali depilirale, ker imajo s tem probleme, pa se enostavno morajo, ker drugače izpadejo zanemarjene.
Drugače pa, odpri google, vtipkaj “vloga sramnih dlak” in si lahko sama prebereš, zakaj je dobro. Če ti jaz tu razlagam, mi tako ne boš verjela, ne bom pa zapravljala časa in zate iskala vire, ker si prelena, da bi googlala par člankov. In tudi, če dlake nimajo posebnega pomena (recimo na nogah, brada…), to še ne pomeni, da jih je pa potrebno odstranjevat. Ti si pač en tipičen primerek ženske z opranimi možgani. Britje ni potrebno zaradi higieničnih razlogov pri nobenem spolu, le v današnjem času pač velja, da je ženska zanemarjena, če ni pobrita. Tudi ti se briješ samo zato, ker od malega poslušaš, da se moraš. Zdaj se pa požri.
[/quote]
No, odgovora na moja vprašanja spet ni. Pričakovano.
[/quote]
Kje pa, še nobena ni pojamrala. 🙂
Ti si z lune padlo.
Jaz pa sploh nimam kaj brit. Po rokah, nogah in pazduho so tko male (1-2mm) in svetle, da morš od blizu pogledat, da jih vidiš.
Ko je bil trend britja spodaj, sem mojmu rekla, naj me pobrije. Se je pol ure skupaj režal.
“Saj ni kaj dosti brit, še lepo je. Ob pobriti bi se počutu, kot da se.am z otrokom” – evo, takšen je bil njegov odgovor.
Ja, tudi zdravniki odsvetujejo britje spodaj. Dela pa lahko vsak po svoje, kakor mu paše.
Če na moškem ne maraš brade, ampak hočeš gladka lička, si pedofilka.
[/quote]
Ma daj, moški z brado so kot klošarji. Marsikomu res paše brada, vsakemu pa ne. Na dopustu se tri dni ni obril, od poljubov sem bila čist rdeča, najbolj okol ust – dva dni sem čepela v sobi, ker me je blo sram it med ljudi 😫
Če sem zate pedofilka, pa naj bo po tvoje!
Kaj si misliš o men, se mi pa frčka
Ma daj, moški z brado so kot klošarji. Marsikomu res paše brada, vsakemu pa ne. Na dopustu se tri dni ni obril, od poljubov sem bila čist rdeča, najbolj okol ust – dva dni sem čepela v sobi, ker me je blo sram it med ljudi 😫
[/quote]
Je tako, vendar, vsako jutro ob petih brit fračko v nulo, dan dva na novo zrasle dlake pikajo kot jež.😅
[img]http://shrani.si/f/b/oS/4HetHGfd/2/444288272054206770491316.jpg[/img]
[/quote]
Na napacnem konc te je okusval 😀😀😀