Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj spodaj pobrita v nulo res ni več v modi?

Kaj spodaj pobrita v nulo res ni več v modi?

Kaj misliš, da jaz jih pa ne gledam? Z brado, brez, kratkolasce, dolgolasce, z brkami, brez,….
Zato pa imamo oči 😉
[/quote]

Vedve kokoške bi petelinčke z bradicami. =)

Ja, seveda. Saj če logično pomisliš, tudi brez obrvi bi lahko bili, pa jih pač imamo. Če jih kdo nima, pa nima zaradi tega nobenih težav.
[/quote]

Obrvi imajo tocno dolocen namen – preprecujejo potu s čela, da bi tekel v oči in motil vid.

Ja kaku bom pa zgledu ?
[/quote]

Ko Bedanc iz Kekca 😂

Vedve kokoške bi petelinčke z bradicami. =)
[/quote]

Ne, hvala! Mam petelinčka brez bradice.

Ko Bedanc iz Kekca 😂
[/quote]

Še bl živo.

Še bl močno.

Še bl noro.

Še bl na poskok !

Si vis pacem, para bellum.

Obrvi imajo tocno dolocen namen – preprecujejo potu s čela, da bi tekel v oči in motil vid.
[/quote]
Aha, ok. Kaj pa recimo dlake po nogah in pri moških tudi po rokah? Kakšen namen imajo?

Kaj misliš, da jaz jih pa ne gledam? Z brado, brez, kratkolasce, dolgolasce, z brkami, brez,….
Zato pa imamo oči 😉
[/quote]

Nerodno sem se izrazila – gledam ob sebi 😉 Japs, so pa očke za to, da gledamo 😉 če ne bi, jaz ali moj morebitni izbranec, bi me začelo skrbet, da je z njim kaj narobe 😉

Aha, ok. Kaj pa recimo dlake po nogah in pri moških tudi po rokah? Kakšen namen imajo?
[/quote]

Komarjem otežujejo posel.

[/quote]

Namen? Ja, ko te objame, je tko, kot bi te en medvedek grel 😁

Namen? Ja, ko te objame, je tko, kot bi te en medvedek grel 😁
[/quote]

Ajoj… kaj so pol šele dlake na prsih… ljubavni tepih.

[/quote]

Bom pol povedala, morm it kavo kuhat za pikadaše, kartaše,…

[/quote]
Medvedek dol ali gor in ljubavni tepih gor ali dol ;), rekla bi, da dejansko te dlake nimajo namena. In isto po vsej verjetnosti velja tudi za dlake po venerinem hribčku in spodaj pri ženskah in prav tako pri moških.

Medvedek dol ali gor in ljubavni tepih gor ali dol ;), rekla bi, da dejansko te dlake nimajo namena. In isto po vsej verjetnosti velja tudi za dlake po venerinem hribčku in spodaj pri ženskah in prav tako pri moških.
[/quote]

Men je s kosmatimi jajci bolj prijetno živet.

Bom pol povedala, morm it kavo kuhat za pikadaše, kartaše,…
[/quote]

V kateri oštariji pa še kartajo?

V kateri oštariji pa še kartajo?
[/quote]

V naši. Odprto je samo ob petkih in sobotah zvečer. Toči se samo sok in navadna voda.
Kava mora bit pa obvezno, da ne zaspijo. Pa kakšno pecivo je vedno zraven.

V naši. Odprto je samo ob petkih in sobotah zvečer. Toči se samo sok in navadna voda.
Kava mora bit pa obvezno, da ne zaspijo. Pa kakšno pecivo je vedno zraven.
[/quote]

Aaaaa 🙂

Lepo, da se deca namesto telefona kartajo in mečejo pikado.

Fak… kje so men ti cajti.

Aaaaa 🙂

Lepo, da se deca namesto telefona kartajo in mečejo pikado.

Fak… kje so men ti cajti.
[/quote]

Kakšna deca? To so odrasli dedci. Vedo, da pri nas ni alkohola, zato si kakšen pir zraven prinesejo in zunaj spijejo, hahaha.

Kakšna deca? To so odrasli dedci. Vedo, da pri nas ni alkohola, zato si kakšen pir zraven prinesejo in zunaj spijejo, hahaha.
[/quote]

Šverc komerc

Tist ko ma rad obrite je pedofil!

Pa ti si sigurno reinkarniran Einstein, k ti logika tko dobr dela!

A velja za oba spola? Pa za vse dlake?

Recimo … 25 let sem gledal samo pobrite piške … Ko sem spoznal punco, zdaj ženo, je bila cela naravna, s kosmato … in sem še danes bolj navdušen nad kosmatimi, kot pa pobritimi! 🙂

Pobrite so pa tudi lahko nadležne … Če mine par dni od takrat, ko si jo je nazadnje pobrila, me je stalno pikalo, tako, da je bil seks brezvezen … Rihtajte to vsak dan, če mislite imeti spolne odnose, ali pa pustite kosmate.

Evolucija je sramne dlake na intimnih predelih pustila z razlogom. Če bi bile škodljive bi skozi evolucijo ostali samo ljudje brez dlak tam spodaj. Tako pa smo spodaj vsi več ali manj kosmati in očitno so skozi evolucijo izumrli ravno tisti ki spodaj niso imeli dlak.

Meni so kosmate bistveno lepše.

Mogoče bomo skozi evolucijo pridobili kvalitetnejše zobe in izgubili kratkovidnost.

Meni so brezdlačne bistve lepše in kolikor gledam v FKK Valalta je velika večina takih.

[/quote]
Vse ima svoj namen. Tudi to, da si ti brez pameti in lahko serješ s svojimi bedarijami.

New Report

Close