Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj spodaj pobrita v nulo res ni več v modi?

Kaj spodaj pobrita v nulo res ni več v modi?

Torej si puščaš tudi brado?

Ka se obadat kdo MA kak pa kj spodi men ne bo noben pravo kak naj mam spodi in tud ne mislim met kocin spodi mam raje ga obritega zato da lepo moja lahko lepo liže vse spodi ne pa tiste kocine

Ka se obadat kdo MA kak pa kj spodi men ne bo noben pravo kak naj mam spodi in tud ne mislim met kocin spodi mam raje ga obritega zato da lepo moja lahko lepo liže vse spodi ne pa tiste kocine

To te stare babe, uvela pobrita, ma da te vse mine.😂 Mater, vidiš to na nudistični, potem še ko si pri kaki sortni, ne moreš misli odvrnit od tega gnusnega kar si videl in ga komaj pokonc spraviš.😂

Briga me kakšna je moda. Brijem se, ker ne prenesem dlak, mi je nagravžn. Se sama s tem ko sm lepo pobrita boljš počutm in to je važn, ne pa moda.
[/quote]pameten odogovor, sem moški in menim enako

pameten odogovor, sem moški in menim enako
[/quote]

Sebe hvali, pa še poudari, da je moški 🙂

[/quote]ena južna, ampak se šlepaš n aniku

[/quote]

Ti si pa zrelo za kakšnga psihiatra. Če se je teb strgal v glav, se men ni. Očitno to samo delaš, da ti sploh pride na misel take gluposti pisat. Dej pejt se zdravt!

Ja, nekaj časa je bil ljubi mir. Zgleda, da se je že vrnil z nudo plaže, po kateri seveda hodi oblečen. Mogoče zato, ker ga je sram kazati svoje grmovje (brez vnetij) ali pa ga je sram kazat kaj drugega.

Vedno urejeno, pristriženo, včasih pobrito vse na nulo.

Absolutno mora biti urejena – pristrižena, na črtico, popolnoma pobrita…
Jo lahko lepo poližeš, brez da bi ti med zobmi ostale kocine, lepše se jo čuti, izgleda veliko lepše…
Tudi sam imam urejeno frizurico….

Sami pedofili…. Bože mili…

Sami pedofili…. Bože mili…
[/quote]

Nehajte že s temi pedofili no. A vam je moški ali ženska definiran in privlačen zgolj na podlagi mednožja? Mislim, da normalen človek odraslega dojema po vsem drugem bolj kot po tem, ali ima kje kocine ali ne. In na podlagi tega nastane tudi privlačnost. A potem če ima 11 let stara pubertetnica že sramne dlake, to ni več pedofilija za vas? Saj ima kosmato, ne? Torej je zrela za seks. Ker taka je vaša logika. In po tej logiki nas je potem večina pedofilov, ker večina moških prakticira britje brade in večina žensk britje pazduh. Oboje naj bi pri odraslih bilo kosmato. Če pobrijemo, naredimo pa spet tako,kot imajo otroci. Stavim, da tudi ti.

Mene namreč dlake ne motijo, le kako bi me saj so moje. Dlake nimajo nič s higieno, ali si čist ali pa nisi, z dlakami ali brez. Sem pa moža ko sva se spoznala direkt vprašala, kaj si želi. Je naravnost ustrelil naravna, taka kot je. Še posebej ga moti, če imam kdaj dnevni vložek in malo diši, on želi moj vonj. 🙂 🙂

Tvoja logika nima smisla. Zakaj bi mati narava moškemu ustvarila brado, če bi ta bila tam samo za škodo delat? Iz kakšnih higienskih razlogov se brada brije? Manj packarije je na njej kakor na sramnih dlakah. Na njih se nabirajo ostanki urina, belega toka, znoja, tudi blata, da o menstrualni krvi ne govorimo. To se vse tam lepo na toplem razkraja. Sploh poleti se v dlakah zadržuje vlaga. Fuj. Brada na obrazu je deležna dosti manj umazanije, poleg tega se vsaj fino zrači. Seveda bo sedaj takoj nekdo pameten, da se je treba umivat. Če se ne umijete vsaj na vsake pol ure, se pač tam pajca vse mogoče, kljub vsakodnevnemu umivanju. No, kaj pa dlake pod pazduho? Pa na nogah? Pa zakaj dlake krajšaš? Ne kupim te pravljice o namenu. Eni se kar odločate, kaj je narava naredila prav in kje je totalno zgrešila.
[/quote]
Torej smo pred nekaj desetletji, ko si mednožja ni nobvena brila, same packe hodile naokoli? Daj no daj. To nima popolnoma nobene zveze s higieno.
Tole sem zadnjič na spletu prebrala:
“Včasih je res bolje pustiti stvari takšne kot so. Tudi kar zadeva sramne dlake na intimnem področju.

Koža tam je izjemno občutljiva in dovzetna za poškodbe. A to ni edini razlog, zakaj ginekologi odsvetujemo britje ali depilacijo. Sramne dlake imajo svoj namen, intimne predele namreč varujejo pred tujki. Urejene in pristrižene sramne dlačice zagotovo ne bodo povzročale zadrege, hkrati bodo poskrbele še za zdravje nožnice.”

ti verjamem, ker ima ljubico z obrito muciko.

Torej smo pred nekaj desetletji, ko si mednožja ni nobvena brila, same packe hodile naokoli? Daj no daj. To nima popolnoma nobene zveze s higieno.
“Včasih je res bolje pustiti stvari takšne kot so. Tudi kar zadeva sramne dlake na intimnem področju.

Koža tam je izjemno občutljiva in dovzetna za poškodbe. A to ni edini razlog, zakaj ginekologi odsvetujemo britje ali depilacijo. Sramne dlake imajo svoj namen, intimne predele namreč varujejo pred tujki. Urejene in pristrižene sramne dlačice zagotovo ne bodo povzročale zadrege, hkrati bodo poskrbele še za zdravje nožnice.”
[/quote]

To je znano že dolgo. Eni to razumejo tako, drugi drugače.

[/quote]

Se briješ pod pazduho?

Se briješ pod pazduho?
[/quote]

Ne vem, zakaj toliko nakladanja, naravno, nenaravno. Če bi bilo vse naravno, potem si ne bi strigli ne las, ne brade ne nič. Bili bi neurejeni. Ne vem, zakaj je z dlakami na intimnem predelu drugače. Zakaj si pa tipi, ki imate plešo, pobrijete glavo?? No, zakaj, če mora biti vse naravno?

Ne vem, zakaj toliko nakladanja, naravno, nenaravno. Če bi bilo vse naravno, potem si ne bi strigli ne las, ne brade ne nič. Bili bi neurejeni. Ne vem, zakaj je z dlakami na intimnem predelu drugače. Zakaj si pa tipi, ki imate plešo, pobrijete glavo?? No, zakaj, če mora biti vse naravno?
[/quote]
Točno tako. Zato pa sprašujem, če se brije pod pazduho. Ker veliko jih ima dvojna merila. Moja sodelavka naprimer je zgrožena, če slučajno opazi na kateri 3mm dolge dlake pod pazduho, kar pomeni, da jih že drugi dan ni obrila in jo zmerja z zanemarjeno packo, ne prenese, če njen mož ni sveže obrit, britje mednožja je pa zanjo nekaj nesprejemljivega in kar naprej jodla o naravi in da so dlake tam gotovo z namenom. Zakaj je v redu in po njeno tudi nujno briti pazduhe in moško brado, čeprav so tudi tam dlake prav gotovo z namenom, pa ne zna odgovoriti.

Kaja je ošorpane kokoške, še niste nehale kokodakat, ko se vam pove, kaj vam gre?😂

Zakaj se pa potem brijejo pazduhe? Pa noge? Pa moški si brijejo brado? Tudi tam so verjetno dlake z razlogim, mar ne? In zakaj potem sploh krajšati? Najbrž imajo tudi določeno dolžino z razlogom, ti pa jih greš krajšat?!?
[/quote]

Znova preberite svoja vprašanja, ker na njih lahko sami odgovorite. Meni lahko lažete, sebi pa ne morete.

Točno tako. Zato pa sprašujem, če se brije pod pazduho. Ker veliko jih ima dvojna merila. Moja sodelavka naprimer je zgrožena, če slučajno opazi na kateri 3mm dolge dlake pod pazduho, kar pomeni, da jih že drugi dan ni obrila in jo zmerja z zanemarjeno packo, ne prenese, če njen mož ni sveže obrit, britje mednožja je pa zanjo nekaj nesprejemljivega in kar naprej jodla o naravi in da so dlake tam gotovo z namenom. Zakaj je v redu in po njeno tudi nujno briti pazduhe in moško brado, čeprav so tudi tam dlake prav gotovo z namenom, pa ne zna odgovoriti.
[/quote]

Verjetno ima nekaj v zvezi s telesnim vonjem, če se mene vpraša.

Verjetno ima nekaj v zvezi s telesnim vonjem, če se mene vpraša.
[/quote]Če swe tebe vpraša že morda, bi pa sama morda morala koga drugega kaj vprašat in bi ti povedal, da obstajata žajfa in voda za to, ne?😂

Nagnusni seksualni fetiši ne.dojebanih heteroseksualnih manjakov nas ne zanimajo. kaj dela ta tema tu?

New Report

Close