Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj spodaj pobrita v nulo res ni več v modi?

Kaj spodaj pobrita v nulo res ni več v modi?

Vzdrževanje pobritega mednožja je res lažje, kar je pomembo v kakršnih ekstremnih okoliščinah. V krajšem obdobju 80. let sem se tudi sama brila, ker je bilo v okolju z visokimi temperaturami in neugodnejšimi higienskimi pogoji tako bolj enostavno. Sem se, če se prav spomnim, enkrat tedensko pobrila z žiletko, mogoče namazala s kremo.
V naših zemljepisnih širinah pa se mi to ne zdi nujno.
Malo že pristrižem, da pa bi delala celo znanost iz tega, travmirala ob “narastku“, nase nanašala kemikalije, šla čez boleča voskanje, hodila s tveganjem, da bom vsa očupana, z mikro ranicami, vraščenimi dlakami, pa ni govora. Še manj, da bi slepo sledila modi.

Zelo slabo je s tabo zadnje čase, ne?😅

Zelo slabo je s tabo zadnje čase, ne?😅
[/quote]

ne, samo na nekem splošnem forumu me res ne zanimajo zblojeni fetiši heteroseksualcev.

ne, samo na nekem splošnem forumu me res ne zanimajo zblojeni fetiši heteroseksualcev.
[/quote]
Dobro no, vsaj toliko povej, nisi veča aseksualec, koliko je razbrat, žensk ne maraš in zmerjaš heteroseksualce, si potem peder ali 47. spol lai kaj tretjega po novem? Ker če že zmerjaš, hteroseksulace, moške in ženske, je prav , da poveš kaj si samo, če seveda sploh veš kaj si in si si že določilo spol?😂

lahko si me predstavljaš tudi kot miki miško. To tvojih težav ne bo rešilo he he.

Briga me kaj je in, meni so ogabne.

[/quote]

A na descu tudi?😁

Prekajen meso dl cajt gvera;)

A na descu tudi?😁
[/quote]

Kaj misliš? 😀

Kaj misliš? 😀
[/quote]

Mislim…no bolj upam, da ne.

Prekajen meso dl cajt gvera;)

[/quote]meni tudi, kle delate celo znanost iz tega brezveznjaki, grdo je pa še ogabno pa še veliko bolje se počutiš brez teh dlak, keri to ni jasno, da si ogabna s tistimi dlakami

Mislim…no bolj upam, da ne.
[/quote]

Saj veš kako je, na določenih morajo biti, na določenih pa lepo urejeno 😉

meni tudi, kle delate celo znanost iz tega brezveznjaki, grdo je pa še ogabno pa še veliko bolje se počutiš brez teh dlak, keri to ni jasno, da si ogabna s tistimi dlakami
[/quote]

Važno, da jih tvoja nima, pri ostalih je pa itak vseeno.

Okusi so različni, ampak meni je popolnoma obrita zelo odbijajoča in neprivlačna.
Skratka dlačice (urejene sicer) so mnogo bolj fukiš.

Zame je moški, ki ima rad kosmato, bolj možat. Sama se obrijem ali pa ne, čisto odvisno od razpoloženja. Res je da imaš več vonja, če ne briješ ampak ni spet taka drama. Pobrita pa ne bo nikoli bolj higienska za nas – mogoče za le tiste, ki nam jo ližejo, za nas pa sigurno ne. Ampak dobro…če nam morajo moški to razlagat, se pa res vprašam po zdravju žensk. Pa tud ni tko grozno, če moraš kakšno dlako iz ust potegnit. Zadrega pa taka o joj joj.

Včasih sem jo imela sfrizirano. Bolj zaradi gostov kot zaradi sebe. Zdaj se mi pa ne da več. Seksava tako poredko, da mu je takrat čist vseeno tudi če bi spodaj kozjo brado ali konjski rep gojila. Ne da se mi, poleg tega me je skoz srbelo ali pikalo. Brez veze

Zakaj pa si nehala druge goste vabit? Vsaka dobra češplja potrebuje pozornost, če ne doma, pa čez plot.

Men je ze lepsa obrita ali da majo malo crtico da cela kosmata fuj tudi sam si ga brijem je lepse pri zenskah ne poznam nobene ko bi mela raje kosmate ali pa same do 35 nobene

New Report

Close