Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj ste (boste) danes jedli?

Kaj ste (boste) danes jedli?

Jaz: burger, malo testenin, pizza burek in čevapčiče v lepinji.

A ni dans post?

ne počutim se dobro. Samo na tekoči hrani sem danes 🥸

Jajca, šunko, hren, govejo juhu, praženi krompir plus pečene rebrce. Zaj čakamo, da se potica ohladi..upam, da bo glih ob zacetku filma že za jest

Mi smo prašičji golaž s kuhanim krompirjem v gosji juhi. Za posladek smo krofe, za večerjo pa bomo verjetno tudi mi čevape v lepinji

Mi pa file osliča v pečici in krompir s špinačo.

Kosilo – tuna sendvič + 1-2 palačinki za sladico

Večerja – skleda motovilca z 2 trdo kuhanima jajcema in dozo belega fižola.

Regratove lučke v solati z redkvicami, čebulo, česnom, kislim zeljem in rumenimi tulipani ter panirane korenčke v krompirjevem kompotu.

Zajtrk: kuhan krompir z maslom plus kafe

Kosilo: pražen krompir in krompirjeva solata s čebulo

Večerja:

Čak mal. A ti si to burger za zajtrk, burek za kosilo in čevape za večerjo ali kako? Al vse to naenkrat?

Včeraj sem jedel  fish burger, dva cheeseburgerja in 20 McNuggetsov. Danes pa še nič.

Rebrca glodamo že cel dan juhu

Kar rižoto s perutnino, kotenskom in grahom in malo koruze za rumen izgled pa se malce kurkume. Vse v enem loncu in zelena solata.

Včeraj golaž, danes nekaj lažjega. Na vsezadnje je praznik dela tudi malo zame.

Pečen krompir, pečeni jajčevci in paradižnikov rahlo pekoči pesto. Za desert je bilo sadje.

Danes: Svinjski zrezek v smetanovi omaki s praženim krompirjem. To bo danes moja večerja.

Med pohodom delavsko klobaso, na koncu prvomajski golaž. Mljask

Za zajtrk palačinke z marmelado

Kosilo: kaneloni s sirom, šunko, panceto, pršutom in papriko.

Večerja bodo zagotovo palačinke z nutello ali pa še kaneloni

Pohano korenje in ocvrt stročji fižol v krompirjevi omaki, pečeni špageti s kolerabo, kuhana postrv v kurji juhi.

Sladica: karamelizirane marjetice in ivanjščice z limoninimi olupki v cimetovem pudingu.

Kislo zelje s fižolom včeraj

Danes rdeče sladko zelje s pirejem in pecenico

Jutri kislo zelje s fižolom

New Report

Close