Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj ste danes jedli oz boste?

Kaj ste danes jedli oz boste?

Zajtrk: peceno jajce, banana in avokado

Malica: navaden jogurt, gozdne sadeze mix

Kosilo: najbrz pecena riba z zelenjavo

Vecerja: verjetno “zelenjavna”

Danes bojo pa ribe – prjatu od moža prnesu celo vrečo.
Ne vem še – verjetno kar krompir pa blitva zraven, na hitro.

👌👍

Ne upam napisat. Po nobenem tistem zdravem prehranjevalnem nacinu ni. Bo pa velik kufeta.

Za kosilo jajčevci s čičeriko, paradižnikom in čebulo, polnozrnata bombeta

Za večerjo teletina z zeleno in paradižnikom po kitajsko, riž, zelena solata

Njoki in omaka iz gorgonzole, paradižnik v solati. Vanilijev sladoled s prelivom iz gozdnih sadežev.

Mesnozelenjavna čorba je kuhana.
Morala sem porabiti zelenjavo in za jutri sem preskrbljena. Zaželela sem si nekaj “na žlico”. Dan je hladen in deževen, krepka juha me bo ogrela.

Pr nas bojo pa za večerjo ribce direkt iz morja 🙂 ne vem pa kaj bo zravn, to bodo sosedi prpravljal 😉 mal feštice 😛

Pr nas bojo pa za večerjo ribce direkt iz morja 🙂 ne vem pa kaj bo zravn, to bodo sosedi prpravljal 😉 mal feštice 😛
[/quote]

Feštaš za prvi dan šole, a? 😉

danes bolj na zdravi varjanti.
zajtrk: kofe brez vsega in voda z limono
kosilo: kumarična solata s semeni in skuto
večerja: pogledat minulo dragičevo tekmo :)))

Feštaš za prvi dan šole, a? 😉
[/quote]

Aja sej res, še na misel mi ni pršlo da je dans 1.dan šole. A jbg, mal me je zmedl, na Hr se drug tedn začne.

Češpljevi knedlni in solata.

Zajtrk – pol litra mlačne vode in malo kasneje 3 kosi domačega kruha z maslom. En zraven samo sir, drugi salamo in sir, tretji med.
Za kosilo ne bo časa – zato samo paprika in paradižnik v solati, mogoče kos polnjene bučke.
Večerja – pol litra jogurta + ena sadna sladoledna lučka.

Zajtrk – ovseni kosmiči, sadje
Kosilo – goveji zrezki v čebulni omaki, pražen krompir, stročji fižol v solati
Večerja – paradižnik, paprika, bučke z žara

Hehehe, jaz tudi danes čisto mimo.
Zajtrk: nutella na kruhu in cedevita
Malica: 3* kava in paket piškotov (čokoladnih seveda)
Kosilo: pica
Malica: domače slive?!
Večerja: ostanki od pice
Bom jutri bolj zdravo jedla/živela… Oz. danes živim, ko jem, jutri bom pa samo jedla (zdravo)- če me razumeš, kaj mislim 🙂
Pa lep dan!

Aja sej res, še na misel mi ni pršlo da je dans 1.dan šole. A jbg, mal me je zmedl, na Hr se drug tedn začne.
[/quote]

Uzivaj. Je se topla voda?
Si crna kot bav bav od sonca?☻

Kosilo je bilo dve uri nazaj. Sem že pozabila, kaj sem jedla 🙂

Ja kje pa ste taki revezi? Na kredarici?

Soncen pozdeav z balkona, z žlico pečene ajdovenkase z zelenjavo, semnkami ..

Hehehe, jaz tudi danes čisto mimo.
Zajtrk: nutella na kruhu in cedevita
Malica: 3* kava in paket piškotov (čokoladnih seveda)
Kosilo: pica
Malica: domače slive?!
Večerja: ostanki od pice
Bom jutri bolj zdravo jedla/živela… Oz. danes živim, ko jem, jutri bom pa samo jedla (zdravo)- če me razumeš, kaj mislim 🙂
Pa lep dan!
[/quote]
Jst mam dieto. Zajtrk: kaj je to, malica: jogurt in en kroznik zelene solate, kosilo: kumarična solata in par rezin ogrske salame. To je to, sendvič, ki sem ga nardila za šolarja pa sam gledam. Grem na hit še en kufe stisnt.
Ne okol govort…sej dost da mon preberem,pa sem sita 🙂

Jst mam dieto. Zajtrk: kaj je to, malica: jogurt in en kroznik zelene solate, kosilo: kumarična solata in par rezin ogrske salame. To je to, sendvič, ki sem ga nardila za šolarja pa sam gledam. Grem na hit še en kufe stisnt.
[/quote]

Ti si 5 dag salame?😉

[/quote]

Saj bo bolje.
Jaz imam danes zanalašč tak meni. Enemu zob raste, en je šel po dolgem času spet v vrtec in je samo vprašanje časa, kdaj bo zbolel, mož je na celotedenski službeni poti, v službi težijo, sovražim jesen, ki se bliža, imam pms, pa polna luna bo- zato tak jedilnik, ki poboža živčke, da zdržijo… Se opravičujem, ker smetim temo, a sem se morala malo izpovedat.

Danes pašta fižo, jutri čevapi&pomfri

Zadnje dni kar skoz enako: popecena/dusena zelenjava (bucke,malancan,korenje,paprika,paradiznik) z vrta potem pa vmesamo enkrat z rizem, drugic s testeninami, po zelji malo parmezana in to je to.

Uh danes bodo pa filane paprike po dolgem času, sem jih že včeraj naredila in čakajo :))
Prov zadišale so nam in sem dobila befel – pa se nisem kaj dosti upirala :))

Danes do poznega popoldneva niti drobtinice, po gastroskopiji pa vse, kar mi bo prišlo pod roke 🙂

New Report

Close