Kaj ste danes jedli oz boste?
Misliš…? Nisem prestara za šolanje? Hm.. bi me zanimalo, če bi imela realne možnosti, a bojim se da je moj vlak odpeljal
[/quote]
Nisi prestara.
Ce bi ti kdo na studiju to rekel, mu lepo povej da je zastonj dudlal psihologijo.
Ker vsezivljenjsko ucenje krepi duha in telo, zaveznik zoper demence…pomoc ljudem v stiski…
Vse podkrepi z argumenti.
1.okt bo tu, pol gres na faks?💃😉
Včeraj:
Z: skuta z domačim sadjem: slive, grozdje, breskve
K: gobova enolončnica, ena palačinka s slivovo marmelado
V: pečeno jajce in sir
Danes:
Z: skuta s sadjem (vem, se ponavljam, ampak imam kilo domače skute, pa jo je treba porabit)
K: skirt, pečen na žaru, čez pečeno jajce in zelenjava z žara
V: paradižnikova solata
Jutri:
K: piščanec na žaru in džuveč riž
Mama je rekla da te bo posvojila in da ti bo vsak dan enoloncnico naredila.🤣
Ona ima rada visoke 2m prekle, ima enega se doma.😆
Ti pa se ji dopadas ker si inteligentenA+++, diplomatski ipd.😄
Pazi mama bere forum, “nestoj jo” razocarat. Ji prepustim, nimam cajta kot ona.
[/quote]
Sem ji zdaj predlagala da ti naredi prizidek, bo sla z oktobrom v akcijo.
Tako da bos lahko imel svoj life, ribicke in ostale dame…po mili volji!
Narejeno bo. Izbira bo tvoja.👩👦👦👩👦👦👩👦👦
Nimam vec nic s tem.💃💃💃💃
Al bosta imela debatni krozek( politika in dogajanje v svetu, knjige, pesmi..), ter bo zazgana ali pozna enoloncnica…ni moj problem..😁😂
Sem ji zdaj predlagala da ti naredi prizidek, bo sla z oktobrom v akcijo.
Tako da bos lahko imel svoj life, ribicke in ostale dame…po mili volji!
Narejeno bo. Izbira bo tvoja.👩👦👦👩👦👦👩👦👦
Nimam vec nic s tem.💃💃💃💃
Al bosta imela debatni krozek( politika in dogajanje v svetu, knjige, pesmi..), ter bo zazgana ali pozna enoloncnica…ni moj problem..😁😂
[/quote]
Živeli smo z materjo alkoholičarko in večno odsotnim očetom. Batine vsakodnevno, jedli smo tako tako. Zdravo, nezdravo, vsak dan ali pa smo zbrskali kje, v posmeh v šoli in v ulici. Stara mama se je trudila, kolikor se je lahko. Mama je še danes propalica, fotr v domu, mi otroci pa imamo službe in družine. Spopadamo se s težavami, ampak nihče od nas 4 ni obupal ali se predal. Smo zaznamovani, a si ne predstavljam da životarim ob monu in sem odvisna od neuravnovešenke. Ne razumem te, da si prilepljena nanjo in ti paše biti žrtev. Mi smo šli 100 + km stran. Edino za staro mamo smo skrbeli, dokler je bila živa. Ostali so pa tam, kjer so.
Živeli smo z materjo alkoholičarko in večno odsotnim očetom. Batine vsakodnevno, jedli smo tako tako. Zdravo, nezdravo, vsak dan ali pa smo zbrskali kje, v posmeh v šoli in v ulici. Stara mama se je trudila, kolikor se je lahko. Mama je še danes propalica, fotr v domu, mi otroci pa imamo službe in družine. Spopadamo se s težavami, ampak nihče od nas 4 ni obupal ali se predal. Smo zaznamovani, a si ne predstavljam da životarim ob monu in sem odvisna od neuravnovešenke. Ne razumem te, da si prilepljena nanjo in ti paše biti žrtev. Mi smo šli 100 + km stran. Edino za staro mamo smo skrbeli, dokler je bila živa. Ostali so pa tam, kjer so.
[/quote]
Povedala si svojo zgodbo, kot sem jaz svoj primer.
K tvoji zgodbi ne bom dodajala nicesar.
Ti pa k moji kr neke zakljucke??
Kje sem napisala, da zivim z njo, da srm odvisna od nje, da mi kuha??
Nikjer.
Kar pisem Viharnemu, je pa druga zgodba.
Čistim skrinjo in kuham samo tisto, kar je za porabit, kar naberem na vrtu in v gozdu. 10 dni že nismo šli v trgovino in so doma že malo sitni, ker, pazi! nimamo mortadele 🙂
[/quote]
Katero mortadelo in kje? Občasno vzamem v Hoferju tisto ta boljšo, ampak je ni čez tanke rezine v delikatesi, ampak to veščino obvladujejo samo primorske trgovke (vpliv Italije??), nad našimi v tem koncu sem obupala, res na tanko ni v njihovem v vokabularju.
Šnelec, pojdi kuhat, ne?😂
[/quote]
Snelca je bila na sprehodu 1.5 ure zjutraj,
Do zdaj je brisala prah in okna v vseh prostorih.
Nese robo susit, zlozit…
Potem cez eno uro pa res kosilo dat pecico. In njami. Sem ze lacna ko malice se nisem jedla.
Se kaj te zanima, mama ti bo dvoloncnico danes naredila??😂 Si ne bi sam kdaj?
Al pa surovo ribo pojej…oz simpaticna ribicka ti jo bo naredila.😊🙄
Katero mortadelo in kje? Občasno vzamem v Hoferju tisto ta boljšo, ampak je ni čez tanke rezine v delikatesi, ampak to veščino obvladujejo samo primorske trgovke (vpliv Italije??), nad našimi v tem koncu sem obupala, res na tanko ni v njihovem v vokabularju.
[/quote]
Pri nas na Obali zenske kot opazim preferirajo tanke fete, moski pa na kocke.
Predvsem ko gremo po gobe, imajo moski vedno mortadelo v kosu in potem si rezejo koscke.
Snelca je bila na sprehodu 1.5 ure zjutraj,
Do zdaj je brisala prah in okna v vseh prostorih.
Nese robo susit, zlozit…
Potem cez eno uro pa res kosilo dat pecico. In njami. Sem ze lacna ko malice se nisem jedla.
Se kaj te zanima, mama ti bo dvoloncnico danes naredila??😂 Si ne bi sam kdaj?
Al pa surovo ribo pojej…oz simpaticna ribicka ti jo bo naredila.😊🙄
[/quote]
Če toliko vsak dan pucaš prah, ni le obrisano, ampak že znucano vse.😂 Klinc je to z bab brez dedca, ko ni podamazana, nične laufa kot treba.😂
Ja saj, pojdi k dohtarju da ti na recept predpiše jebača, da vidiš kako se ti bo stanje popravilo.😂
[/quote]
Ostalo bo isto. 1x tedensko.
Ze prej, ko je bil moz. In ko ga ni bilo vec oz ko je bil kdo drug.
Se vsak se je v cistem pocutil dobro in opazil da je cisto, natancno. In da sem kljub boleznim zelo delovna in aktivna.
Vsak razumel, da mi to ni smisel zivljenja.
Da je smisel odnos, razumevanje.
Recepta ne rabim. Doktorjev tudi ne.