Kaj ste danes jedli oz boste?
Ostalo bo isto. 1x tedensko.
Ze prej, ko je bil moz. In ko ga ni bilo vec oz ko je bil kdo drug.
Se vsak se je v cistem pocutil dobro in opazil da je cisto, natancno. In da sem kljub boleznim zelo delovna in aktivna.
Vsak razumel, da mi to ni smisel zivljenja.
Da je smisel odnos, razumevanje.
Recepta ne rabim. Doktorjev tudi ne.
[/quote]
Če bi bilo res enkrat tedensko, ampak ti ga ziher nisi fasala že davjset let, če ne celo več. To se pozan, tudi pri pisanju, veš?😂
Če bi bilo res enkrat tedensko, ampak ti ga ziher nisi fasala že davjset let, če ne celo več. To se pozan, tudi pri pisanju, veš?😂
[/quote]
Pa ne obracaj besed. Cuk jedan.
1x tedensko prah.
Sex, po resnici v teh letih je zlata sredina 3-4× tedensko.
Beri, beri, beri. Da bo prav. In si zapomni kot si zapomnil si mamo z enoloncnico.😂
Ne boš ti jedla ribe v ribičiji,amlo naravnega pospešenega dihanja bi probala. Tisoč objetih dreves ne nadomesti tega. Dokler ne prtobaš, seveda ne veš.😂
[/quote]
Ti bi me pistil da samo stradam?😂
Objemanje dreves??😨 Pa nisem nora Mojca.
A tako pravis ribicija le kamuflaza? A tam se greste skupinski/grupni sex?
Eno nedeljo pridem pogledat kaj delate, kjer ni dreves, pa pustim mamino enoloncnico zate 😂 kot dokaz da sem bila tam.🦊🦊🦊
Eno nedeljo pridem pogledat kaj delate, kjer ni dreves, pa pustim mamino enoloncnico zate 😂 kot dokaz da sem bila tam.🦊🦊🦊
[/quote]
Kaj se ne bi vidva privat dobila ali si pisala v zs, ne pa da smetita po temah.
[/quote]
Kako tam, kjer ni dreves. Jaz zmeraj lovim tam kjer so drevesa ali celo gozd. Misliš, da bom na soncu bil?😂