Kaj ste danes jedli za kosilo?
Cicerika, ki je namocena cez noc in odcejena je ful okusna tudi kot prigrizek: na olju jo preprazis in zacinis s soljo. Ampak res ko je topla, meni hladna ni vec tako zelo okusna.
Falafel se ravno tako pripravlha iz namocene cicerike.
Ta s pecice pride ravno tako hrustljava – ce pa zelis okus kuhane, jo bolj zalijes.
[/quote]
Kok časa to v pečici pečeš in na koliko stopinj?
Mi pa tako: za zajtrk žižole + kava
za kosilo: črn riž in prepraženi kalamari, z eno bučko, čebulo, kaprami, paradižnik + solata
Kok časa to v pečici pečeš in na koliko stopinj?
Mi pa tako: za zajtrk žižole + kava
za kosilo: črn riž in prepraženi kalamari, z eno bučko, čebulo, kaprami, paradižnik + solata
[/quote]
Odcejeneno poprej namoceno ciceriko in osušeno prazis na vrocem olju, vmes obracaš in na koncu posoliš. In cimprej pohrustas.