Kaj ste danes jedli za kosilo
V bistvu njihove žene :)[/quote]
Torej si stara in ti spomin peša na čase ko si se sukala okoli loncev. Torej ne bodi tako zajebantska do tistih ki z malimi otroki ne moremo gonit v hrib na ricet.[/quote]
Tudi ti boš nekoč stara in boš iskala “užitke” v vsakodnevnem lazenju po okoliških gričih, na katerih boš lahko kronala “zmago” nad menopavzo in že artritičnim telesom s krožnikom postane enolončnice.
Takrat tudi ti ne boš razumela tistih, ki še živijo družinsko življenje.
Torej si stara in ti spomin peša na čase ko si se sukala okoli loncev. Torej ne bodi tako zajebantska do tistih ki z malimi otroki ne moremo gonit v hrib na ricet.[/quote]
Tudi ti boš nekoč stara in boš iskala “užitke” v vsakodnevnem lazenju po okoliških gričih, na katerih boš lahko kronala “zmago” nad menopavzo in že artritičnim telesom s krožnikom postane enolončnice.
Takrat tudi ti ne boš razumela tistih, ki še živijo družinsko življenje.[/quote]
Motis se. Za seboj imam otrostvo in to mi daje izkusnje da lahko vzgajam svoje otroke. Za seboj imam najstnistvo zaradi katerega razumem in skusam sprejeti nekatere spremembe v druzbi. Za seboj imam leta studija in obdobja iskanja sluzbe, nesreco in mesece zdravljenja, slabo zvezo in koncno ustalitev. Nic od tega ne morem pozabit in kar naenkrat vec ne razumet kot tudi ko bom vsa artriticna jedla joto iz menze ali koce sigurno ne bom sposobna srat po glavi s takim omalovazevanjem nekomu ki dela to kar sem isto jaz nekoc pocela. To je kratko malo pokvarjeno.