Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj ste dobile za 30. rojstni dan od prijateljic

kaj ste dobile za 30. rojstni dan od prijateljic

no dajte se pohvalit!

Exstra zabavo.

Smo zmenjene, da si daril ne kupujemo, ampak zberemo denar in gremo v ta boljšo restavracijo in si privoščimo VSE.;-)))

En zeloo drag parfum,pa ožemalnik citrusov,več se pa ne spomnim trenutno čeprav je samo 1,5 leto minilo.Smo imela pa hudooo žurko-tega se pa spomnim zeloo dobro.

Se bom pohvalila s tem, da še nič. 🙂

Od ene sem dobila uhane iz belega zlata,pa kozmetični kovček oz. je lahko tudi torba za krajše potovanje(jaz sem jo imela za v porodnišnico),pa bon za usnjeno galanterijo(torbice,denarnice,….),pol se pa počas neha

Hahaha, jaz tudi;))))

lp,

N.

Men so pa enga tipa najele za slčenje, pol smo se pa skegale. Njim se je zdelo fensi, men pa bedno. Imam doma super tipa, tako da so mi plačljivi mim, tudi za šalo.

Gorsko kolo, zlata ogromno, ure, slike… v glavnem preveč so se potrudili vsi povabljeni!! In zato hvala jim 🙂

Skratka nič, k sreči je že dolgo tega, ha, ha … ali pa tudi ne :((
Ja, bi dobila od kakih hudih kolegic, če bi bla žurka, tko mi je pa vse dol padlo, ko je moja kvazi najboljš prjatlca naredila svoj trideseti brez mene, pa sem to zvedla kasneje, ko sem ji šla čestitat s skrbno izbranim darilom pod pajsko. Upam, da ji je blo fejst bad. Pa saj takih prijateljic človek niti ne potrebuje, k sreči mam možka dobrega.

Razočaranja so del življenja. Manj, kot človek potrebuje, srečnejši je. Upam, da bom to osvojila do svojega šestdesetega, ha, ha.

Ampak pred tremi leti mi ni bilo pa prav nič smešno, priznam.

Kakšno bonboniero, drobno pozornost. Nič posebnega.

Nič, nimam prijateljic.

Praktične stvari, ki sem jih rabila- nov gsm, filter za vodo, grelnik za vodo, bon za frizerja

New Report

Close