Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ste eni sploh delali celo življenje?

Kaj ste eni sploh delali celo življenje?

Ok, bab niste kavsali, ker niste avanturisti. keša tudi niste kaj prida zaslužili, ker vas moti kapitalizem..brali tudi niste kaj prida, mogoče kakšno knjigo o družbenih odnosih…Filmov tudi eni niste kaj prida gledali, vidim, saj ne znate nič pametnega svetovat..

Pa se človek vpraša, kaj so eni resneži delali cel lajf…Jaz se družim samo z ljudmi, ki so v nečem boljši od mene. Ali v kešu, ali v izobrazbi, ali v nagvihtanosti. Same take ljudi poznam. Prav vsak, ki mi je blizu, je v nečem nad mano, jaz sem pa v čem drugem nad njim, tako gre to..

Ko pa človek bere eno jamrajijo tu gor, se pa vpraša…pa dobro..bab ni kavsal, pač ni tak, ampak jamra o sistemu, jamra o dnarju, da bi bil kaj načitan tudi ni videti…potem se vprašam….za kaj ste eni sploh do sedaj zapravljali življenje…toliko bolj, ko je razvidno, da niti za razuzdano pijančevanje ne…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Evo kaj sem jst dosegu : popravu si vid brez laserske operacije, k zobozdravniku že več let ne hodim (naštudiral prehrano), prišel iz 14 % do 10 % bodyfata, v manj kot mesecu dni, prelaufam 400m pod minuto (za šalo). I can go on and on. Pustimo ob strani denar, diplomo, avto, stanovanje in vse te materialistične stvari, to meni ne pomeni nič. Kuhat si znam sam, grem v trgovino po sestavine, recepte si povlečm z neta, v roku parih minutk že cel Jamie Oliver pred štedilnikom.

Berem pa kot sem že reku, samo poučne, življenjske knjige, in ne nekih Cankarjev, Dostojevskih ipd dreka. Tudi poročil ne gledam, ne berem črne kronike, ne spremljam politike,.., ker iz tega poka vn samo negativna energija.
Kmalu tudi tega foruma ne bom več bral, ker kot že več let opažam ste sami depresivci gor (vključno z moderatorjem).

Ajde popljuvite me zdej papki, ko vam jebe m*** 😉

Poglej, super si, zakaj si potem tak nekulturnež? Kaj te je življenje tako teplo, da se moraš tako obnašati. Zagotovo imaš kakšno slabo izkušnjo. Če jo zaupaš, ti lahko kako pomagamo. Ali nočeš in hočeš biti tak?

Pirmož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Če primerjava moje pa tvoje komentarje, se ti, starček plešasti, dvakrat bolj prostaško izražaš od mene. Dokazni material si že fasal danes zjutraj 😉

Če primerjava moje pa tvoje komentarje, se ti, starček plešasti, dvakrat bolj prostaško izražaš od mene. Dokazni material si že fasal danes zjutraj ;)[/quote]

Težko bi se primerjala, kot drugo pa ne rzumem zakaj bi se morala.

Sem samo vprašal, zakaj si nekulturen, če si tako samozavesten?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Med vsemi temi tvojimi navedenimi ekstremi, obstaja nešteto možnosti in priložnosti ter smislov za življenje.
Za seksat ne rabiš biti avanturist.
Za denar zaslužit ne rabiš biti kapitalist.
Za gledat filmov ne rabiš biti filmologist.
Za dajanje pametnih nasvetov ne rabiš biti “Spiderist”,
ki še do zdaj ni sprevidel v čem so drugi boljši od njega,
da bi razumel zakaj se druži z nami. 🙂

Zakaj pa se družiž z nami in ne s svojimi big bosi?

Če primerjava moje pa tvoje komentarje, se ti, starček plešasti, dvakrat bolj prostaško izražaš od mene. Dokazni material si že fasal danes zjutraj ;)[/quote]

Težko bi se primerjala, kot drugo pa ne rzumem zakaj bi se morala.

Sem samo vprašal, zakaj si nekulturen, če si tako samozavesten?

Primož[/quote]
Ti očitno marsikaj ne razumeš. Veš, mene nekulturna, žaljiva opica, ne bo učila o bontonu . Na tisto drugo pa ti lahko odgovorim samo – če želiš drugim pomagati, najprej pomagaj sebi.

Med vsemi temi tvojimi navedenimi ekstremi, obstaja nešteto možnosti in priložnosti ter smislov za življenje.
da bi razumel zakaj se druži z nami. :)[/quote]
Če ste povsod tok povprečni in se nimate z ničemer za pohvalit, potem tudi jaz ne vem v čem bi bili lahko boljši od njega.

da bi razumel zakaj se druži z nami. :)[/quote]
Če ste povsod tok povprečni in se nimate z ničemer za pohvalit, potem tudi jaz ne vem v čem bi bili lahko boljši od njega.[/quote]
Ja, en ODNOS oglašujejo, da uber USPEŠNO furajo. 🙂

Od kdaj je pa razuzdano pijančevanje produktivno v življenju? Oz je to nekaj s čimer naj bi se (zapit) človek na koncu hvalil?
Sploh pa, kakšen človek si to, da čutiš tako silno potrebo po hvaljenju, poveličevanju svojih “dosežkov”?
A ti je to ostalo še iz predšolskih dni, ko si v peskovniku delal najlepše potičke?…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni žalost, tak lajf, če v ničemer ne štrliš iz povprečja? Niti po odvratnem prostaškem alkoholizmu ne?

Jaz verjamem, da mora življenje imeti pečat…Neko stalno ravnovesno jamranje brez vsake uživancije je meni bolj tako…življenje zaradi življenja samega…

Pa kje se jaz družim s tabo? Sva prijatelja?

Zanima me pač, ko se resneži tako poveličujete, v čem ste vi sploh posebni?

Je, če čutiš tako močno potrebo po izstopanju in se drugače ne moreš sprejeti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Počasi razumem vaše veze..to so bolj veze zaradi vez samih, same sebi namen…nobene nadgradnje v lajfu…Da se počutite še bolj varne, ste pač v vezi, kot vsi vam podobni..

Pa dobro, je bistvo tvojega lajfa razmišljanje o sprejemanju samega sebe?

Maš ti sploh kakšne aktivnosti, ki tebe zanimajo?

V resnosti valjda. 🙂 Ne vem, kdo se je spet poveličeval, da si začutil potrebo, da izstopiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa dobro, je bistvo tvojega lajfa razmišljanje o sprejemanju samega sebe?

Maš ti sploh kakšne aktivnosti, ki tebe zanimajo?[/quote]
Ni bistvo, je pa del tega. Seveda imam aktivnosti. In forum ni med njimi. 🙂

Tvoj razlog za obstoj na tem forumu je očitno, hvalisanje. Nekdo drug to samo debatira, izmenjuje mnenja, mlati prazno slamo…itd
A zdej ni vredno, da sploh živi, če ti ne najdeš “presežkov” v tem?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hahaha, povprečneži malomeščanski poskušajo prepričevat, da so dolgočasni iz nekega svojega globokega prepričanja.

Ti si to brez prepričanja… takšen si se pač rodil…he,he,he..
Štrliš iz povprečja s tem 😛

To je pri nas težko. Je preveč konkurence.

Ti si to brez prepričanja… takšen si se pač rodil…he,he,he..
Štrliš iz povprečja s tem :P[/quote]
Sam sebi se režiš ? Brez komentarja…

A je to očitek družbi, ki se ti je zamerila, podobno kot ženske? 🙂
Če ti gre vse na jetra, potem ti tu ne more nihče pomagati.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kako se ti lahko ženske zamerijo, če jih pa pokavsaš več, kot nekdo, ki samega sebe prepričuje kok jih spoštuje neki ipd blodnje ? Vi da bi ženske spoštovali, bi jih potem tudi znali zadovoljit, ne pa da moramo mi nezreleži potem popravljat za vami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close