Kaj ste eni sploh delali celo življenje?
Če si v konfliktu z družbo, najbrž ni problem v družbi na splošno. Mogoče si se premalo samospoznal oz. imaš slabo samopodobo.[/quote]
To je tvoja predpostavka, da sem jaz v konfliktu z družbo. Ker želiš sebi dokazati kako imaš prav. Ne maram samo določenih tipov ljudi. Zaenkrat pa še ni vsa družba pokvarjena.
Če realno prmerjava tebe in mene, si ti bolj v konfliktu z družbo. Si samski, ki se trudi živeti brez žensk…[/quote]
Ti pa brez razmnoževanja in žensk ne bi preživel niti en dan. Pobralo bi te od depresije.
Kao samozavestni, a takoj, ko vas baba dumpa, že nazaj na portalih, pa fehtate za en ubogi zmenek. Ko ste nazaj v zvezi pa spet celi našopirjeni.
A res, kdo od naju skoz jamra, da je sistem krivičen, nemoralen???
Samo res, kakšna je to samozavest, če je nekdo tako odvisen od druge osebe?
Samo res, kakšna je to samozavest, če je nekdo tako odvisen od druge osebe?[/quote]
Bolj boga.
A res, kdo od naju skoz jamra, da je sistem krivičen, nemoralen???[/quote]
Sistem je sistem. Govora pa je o konfliktu z družbo in o notranjem konfliktu, ki ga človek živi, ker ne uspe na zadovoljiv način realizirati svojih potreb.
Potem bi lahko rekli, da si ti v notranjem konfliktu, ker na zadovoljiv način nisi realiziral svojih materialnih potreb. Zato jočeš nad sistemom, družbo obtožuješ narcisoidnosti…Še posebaj pa je zanimivo, ko druge obtožuje narcisoidnosti nekdo, ki zase priznava, da ni samokritičen.
To je pač tvoja zgrešena filozofija.[/quote]
Kaj je deda, je težko pogoltnt resnico ?
Kaj je deda, je težko pogoltnt resnico ?[/quote]
Kaj ga te to sprašuješ, saj še predobro veš. :))
Kaj je deda, je težko pogoltnt resnico ?[/quote]
Kaj ga te to sprašuješ, saj še predobro veš. :))[/quote]
NS ne zastopi, da se resnice ne golta.
Ni čudno, da ima potem težave pri sprejemanju resnice. 🙂
Aja, zakaj naj bi jaz evrjel, da sve, kar očitaš meni, zate ne velja? kakšen svetnik pa si ti?
Prav ima me, da bi napisal odgovor na osnovni Spiderjev post. Samo se ne da brez samohvale. Spider imaš kar prav, redke izjeme potrjujejo pravilo!
Aja, zakaj naj bi jaz evrjel, da sve, kar očitaš meni, zate ne velja? kakšen svetnik pa si ti?[/quote]
Meni je vseeno v kar verjameš.
STAVA: Kdo bo prvi besedo ZREL vrgu v debato ? 🙂
Aja, družba je bolana, samo Robi, pa ti, pa On_ itd ste normalni?
Đizs in taki egitriparji potem mene obtožujejo narcisoidnosti in ne vem česa? Folk, ki zase verjame, da so svetilniki normalnosti in ne premore nobene samokritike?[/quote]
A je bil Jezus, Buda, Sokrat, Nietzsche, Dostojevski in recimo Prešeren družbeno prilagojen? Ne, potem bi ostali miselno neplodno, neustvarjalni, ostali bi anonimni. Tako da je to mogoče zate slabo, če si prilagojen, saj potem greš s tokom…
Tisti, ki so družbi neprilagojeni, so nič drugega kot luzerji. Razlogi tu niso važni.
A res, kdo od naju skoz jamra, da je sistem krivičen, nemoralen???[/quote]
Sistem je sistem. Govora pa je o konfliktu z družbo in o notranjem konfliktu, ki ga človek živi, ker ne uspe na zadovoljiv način realizirati svojih potreb.[/quote]
Vprašanje je a ta konflikt uspešno razrešuješ ali ne. Če ga ne, si zafrustriran in bogi ljudje, ki te morajo prenašat.
Če pa vse skupaj premisliš, se malo obrneš in znajdeš se pa lahko uspešno znebiš frustracij in življenje je kar naenkrat lepše 😉
Sistem je sistem. Govora pa je o konfliktu z družbo in o notranjem konfliktu, ki ga človek živi, ker ne uspe na zadovoljiv način realizirati svojih potreb.[/quote]
Vprašanje je a ta konflikt uspešno razrešuješ ali ne. Če ga ne, si zafrustriran in bogi ljudje, ki te morajo prenašat.
Če pa vse skupaj premisliš, se malo obrneš in znajdeš se pa lahko uspešno znebiš frustracij in življenje je kar naenkrat lepše ;)[/quote]
Neumni ljudje tega nikoli ne poštekajo.
Se strinjam.
Seveda se lepše lastno življenje potem pozna tudi na obnašanju, da potem ne čutiš potrebe po žaljenju.
Govoril je o tebi bumbar. Ti se skos nekaj pritožuješ, pa odpiraš te depresivne teme.
Žaljivke izgovarjamo tudi srečni ljudje. Lahko temu rečeš slaba vzgoja, vpliv slabe družbe, kakor ti paše. Jaz osebno mislim, da ni nič slabega, če nekomu, ki te neprestano ocenjuje in označuje z maminim sinčkom, napišeš, da je debil. Saj menda to tudi si. Pač, prdec stari, ki se šopiri na forumu, v živo pa prpa 🙂
A tako to gre ? 🙂
Vsaj nasmejim se ob tvojih komentarjih. 🙂
Me zanima, koliko ljudi bi osrečil s svojo srečo, ki jo po tvojem izražaš z žaljivkami ?
Forum je zaprt za komentiranje.