kaj ste kuhali danes
super, me veseli, da vam je bilo všeč 🙂
—
glede juh: pri nas veliko jemo enolončnice (cca. 1x tedensko), juh kot takih pa niti ne, mi je nekako izguba časa. Tekočine dobim dovolj čez dan, če pa že kuham nekaj na žlico, pa raje vidim, da je nekaj bolj konkretnega 🙂 Tudi v hotelu jih pri večerji ne vzamem (običajno so samopostrežne), mi je potem hitro vsega preveč. Imam pa vedno kakšno (kokošjo/govejo z rezanci) v vrečki na zalogi, če pridem pozno s poti, ker mi drugo takrat navadno ne paše.
—
Včeraj smo improvizirali z musako z blitvo iz Šparovega toplega bifeja. Danes riž z arašidovim maslom, sojini polpeti in rukola. Jutri leskovački ćevapčići, pire krompir (how dare I, right? :)), zeljnata solata s fižolom.
Za kosilo ohrovtova juha, paniran sir in piščančji file, pire krompir, repa, solata ter taščina rolada. Za psa sem za zajtrk skuhala sladek krompir in puranja prsa. Za večerjo sem ponovila vajo. Dvakrat na teden mu skuham poleg zajtrka in večerje še lososa s hokaido bučo ali masleno bučo. Kuham mu dvakrat na dan vsak dan, ker lahko samo to je (pa še ene brikete, ki jih ima veš čas na voljo, ima pa 40 kg).
Kislo repo, slan krompir, za enega krvavico in za drugega pecenico. Polovicki, ki sta ostali bosta za malico, skupaj z vlozeno papriko in ajvarjem.Se od vceraj imam jogurtovo pecivo. Jutri pa sirovi struklji, svinjski zrezki v omaki in zeljna solata. Pol pa grem, hvala bogu, na siht in ne bo treba skoz mislt, kaj kuhat.