Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj ste kuhali danes

kaj ste kuhali danes

Brodet, polenta, solata.
Za najmlajše – kokosov tiramisu

Zelenjavno rižoto z avokadovo omako, zeleno solato.

Pismo ta tvoj pes ima obroke kot jaz kosilo/večerjo. :))))
Tudi moj pes “prosi” za hokaido in losos. Če ji dam pečen losos na roko, moram pazit da ne ostanem brez prsta, čeprav je nežna, pa losos oz tudi ostale ribice(sardele)kar fajn ugrizne oz hlasta ker ji je dobro. Če bi ji dala cel losos v posodico bi hotela celega pogoltnit, požeruh pasji:)))
(po drugi strani, pa si mislim ljudje nimajo kaj za jesti, so reveži, enim psom se pa dobro godi)

Pražena jetrca, namesto krompirja pa rdeča leča.

Kokošja juha, piščančja nabodala, tenstan krompir, gobe v smetanovi omaki, radič v solati. Popoldne kava in jagode v čokoladi.

Kislo zelje (jota), krvavica, koruzna polenta.

Gobova juha, meso iz juhe, dušeno rdeče zelje, pire krompir, motovilec

Krompirjevi svaljki, golaž, solata z rukolo.
(svaljki so brez soli neokusni) :(((

Ti se sekiraš zaradi neslanih svaljkov, v temi o smrti otroka pa pokaš vice iz tega.
Jej te svaljke in bodi tiho.

Telečji zrezki v vinski omaki s pršutom, olivami in kaprami, pečena polenta, solata.

Ti se sekiraš zaradi neslanih svaljkov, v temi o smrti otroka pa pokaš vice iz tega.
Jej te svaljke in bodi tiho.
[/quote]

Nič se ne sekiram. Tudi tebi se ni potrebno zame / skrbeti.
Saj pravim, da ne boš dojelo, kar sem napisala. Morda bo prej tisti ki je njemu bilo namenjeno, da se zamisli.
Moje besede so na mestu, “a tega jezika” ti ne razumeš, ker nisi v teh “krogih glede samomorov”…

Nič se ne sekiram. Tudi tebi se ni potrebno zame / skrbeti.
Saj pravim, da ne boš dojelo, kar sem napisala. Morda bo prej tisti ki je njemu bilo namenjeno, da se zamisli.
Moje besede so na mestu, “a tega jezika” ti ne razumeš, ker nisi v teh “krogih glede samomorov”…
[/quote]

Samo nižja klasa ljudi uporablja srednji spol v pogovoru. Si se kdaj vprašala, zakaj si tako bolana?

Kot nižjo klaso sem mislila na moralno nizke ljudi.

Kaj si jedla za kosilo, ker te tako v tej temi napenja, brez da bi napisala jed?

Goveja juha z rezanci, riž z zelenjavno omako, ostanki mesa od včeraj in radič v solati. Držite se teme in umirite konje.

Pečenice, pečen krompir, mešana solata.

Danes nič, čakam na domače dobrote. Meso, pečenice, kislo zelje, razno zelenjavo,….. pa sladek tolkec, ki ga pravkar prešajo.
Jutri bo dušeno kislo zelje s pečenico.

Pečene piščančje bedre (v pečici), basmati riž, zeljna solata

Čokolino.

;)) si se pa nagarala..

;)) si se pa nagarala..
[/quote]
Skoraj da res. HB, da imam vsaj pomivani stroj. 🙂

Postrv, zelenjava na žaru.
Domača nesladkana granola s kakijem 🙂

Imamm napad lenoritisa pa bo nekaj iz skkrinje, je kar nekaj izbire 🙂

Dušena kisla repa(njami 🙂 ), tenstan krompir, ombolo.

Samo zase – mesno-zelenjavno juho z zdrobovimi cmočki.

New Report

Close