kaj ste kuhali danes
Danes sem kuhal le kavo. Eno samo za dobro jutro. Hip za tem sem pa popražil čebulo, gobe, korenček in česen, ter dodal 3 jajca. Super zajtrk za pred gobarjenjem je bil, to je bilo pa vse do zdaj. Bom si še čajček skuhal, pa goveji wannabe kebab mam še v planu za jutrišnjo malico.
Danes sem kuhal le kavo. Eno samo za dobro jutro. Hip za tem sem pa popražil čebulo, gobe, korenček in česen, ter dodal 3 jajca. Super zajtrk za pred gobarjenjem je bil, to je bilo pa vse do zdaj. Bom si še čajček skuhal, pa goveji wannabe kebab mam še v planu za jutrišnjo malico.
Pri nas tudi gobe. Pohane marele in tatarska omaka/domača. In skleda solate z vrta.
Za jutri imam že kuhano mineštro (po moje) z velik zelenjave, piščanca in gob. Ker me ni, delam cal dan. In si vsak pogreje svojo porcijo, ko pride domov. Plus kruh. Še malo pa ga bom sama začela pečt.
Sladic ne delam, ker nam ni. Hvalla bogu. Zobamo sadje.
Gledam te pizze… menda niso v reali take? Zgledajo kot tiste ameriške, Pizza Hut, ki niso niti “p” od pizze…. Glede na slike jaz nikoli ne bi naročila pri njih.
[/quote]
Meni je Dodo zanič. Sladko testo – očitno povaljano v koruzni moki, ker vse po sladkem diši – gor pa ne vem, slani siri ali salama…
Zaradi istega smradu se pritožujejo tudi sosedje, vsaj iz prvih dveh vhodov…
Danes so me peljali ven na kosilo. Zdaj me pa žuli tisti stročji fižol, iz katerega sem nameravala skuhati enolončnico. Mañana…
Si predstavljate, kako mora trpet starikava kravatarska vlada in par piiiičk, da si ljudstvo:
– nabere gobe
– borovnice, bezeg, regrat, zdravilne rastline
– kostanj, maline – karkoli če poznaš
In ONI nimajo dovolj inšpekcije, ki bi to kaznovala, pobirala davek. V državi, ki ima 3/4 gozdov.
Prav uživam!
In se vlečejo siromaki na Tromostovje kaznovat starko, ki prodaja šopek cvetja. Da dobi za olje in kurjavo v Rovtah!
Wernerju pa 80 000 €!! Jankoviću -28 MILIJONOV, ………. da o drugih anomalijah ne govorimo!
NIHČE ne upa dat na papir javno kam gre NAŠ denar! To je jasni pokazatelj, da bi se nam zmešalo! Proklet Šarec in banda!
Prvi plan je bil danes za kosilo pica. Pa se je potem vse obrnilo in sem jo natefila zvecer. Za kosilo pa goveja juha z rezanci, tenstan krompir, govedina iz juhe, solata endivja in zelje….vcer pa gobova juha rizota s piscancjim mesom in riz s tremi ziti na koncu pokuhano v smetani za kuhanje in kdor je zelel se parmezan gor in paradiznikova solata.