kaj ste kuhali danes
Aha, ok, hvala za idejo.
Sicer pri meni odpadejo klobase ipd, zaradi soli…
[/quote]
Saj pri meni je tudi bolj za okus zraven, na taogromen lonec dam dve klobasi, drobno nasekljani. Na to količino zelenjave, vode in ostalega tista sol zadostuje in dodatno ne solim. Poskusi s čisto malo klobase, ali prekajena rebra, čisto samo za okus.
Saj pri meni je tudi bolj za okus zraven, na taogromen lonec dam dve klobasi, drobno nasekljani. Na to količino zelenjave, vode in ostalega tista sol zadostuje in dodatno ne solim. Poskusi s čisto malo klobase, ali prekajena rebra, čisto samo za okus.
[/quote]
Ne smem zaradi soli, sem se ji odrekla zaradi bolezni ki me smrtno ogroža. Le tisto kar je v navadnem jogurtu/skuti v min.obliki jem. Ena hrana brez soli je užitna, določena pa popolnoma neokusna.
Ne smem zaradi soli, sem se ji odrekla zaradi bolezni ki me smrtno ogroža. Le tisto kar je v navadnem jogurtu/skuti v min.obliki jem. Ena hrana brez soli je užitna, določena pa popolnoma neokusna.
[/quote]
Dober okus mineštram in juham da zalenjava, ki jo prej popečeš v pečici. Na večje kose nareži vso zelenjavo (razen ohrovta), daj na peki papir, potresi z dimljeno papriko in nekaj kapljicami olja in na višji temperaturi zapeči toliko, da dobi hrustljav rob in zadiši po dimljenem. Nato skuhaj običajno mineštro.
Dober okus mineštram in juham da zalenjava, ki jo prej popečeš v pečici. Na večje kose nareži vso zelenjavo (razen ohrovta), daj na peki papir, potresi z dimljeno papriko in nekaj kapljicami olja in na višji temperaturi zapeči toliko, da dobi hrustljav rob in zadiši po dimljenem. Nato skuhaj običajno mineštro.
[/quote]
Ampak brez soli ne vem če bo kaaj okusa.
Dober okus mineštram in juham da zalenjava, ki jo prej popečeš v pečici. Na večje kose nareži vso zelenjavo (razen ohrovta), daj na peki papir, potresi z dimljeno papriko in nekaj kapljicami olja in na višji temperaturi zapeči toliko, da dobi hrustljav rob in zadiši po dimljenem. Nato skuhaj običajno mineštro.
[/quote]
Hvala, vem. A pečice se redko poslužujem.
Zelenjavo najprej podušim, potem “polijem” z vodo.