Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj ste kuhali danes

kaj ste kuhali danes

Kot rečeno, kisla repa, kranjska klobasa in pire. V pozdrav kurilni sezoni 🙂

Zelenjavna juha, v pečici pečen krompir in riba, zelena in paradižnikova solata.

Kavo, ki sem jo ravno popil. Že prej pa sem naredil testo za pizzo, ki doživlja počasen tip erekcije na toplem😁

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Testo za pico narediti vsaj 24 ur pred uporabo. Čaka v hladilniku.

Testo za pico narediti vsaj 24 ur pred uporabo. Čaka v hladilniku.
[/quote]
Ta ima pa hladno erekcijo. Ti bolj prija.😁

Testo za pico narediti vsaj 24 ur pred uporabo. Čaka v hladilniku.
[/quote]

Naj bi bilo tako, ampak je moj način priprave takšen, da imam v roku dveh ur pizzo od a do ž narejeno. Leta izkušenj, izbira pravih sestavin, nič cukra, nič mleka, svež kvas in gas. Vnaprej naj pa testo mesijo v picerijah, jst sem sam svoj gospod ali deklica za vse, kakor se vzame✌

Prekajen meso dl cajt gvera;)


Ta ima pa hladno erekcijo. Ti bolj prija.😁
[/quote]

Mogoče bolj, ja ;)))

Danes kuham ribji brodet, zdaj grem iskat ribe, se že veselim, njama

Danes kuham ribji brodet, zdaj grem iskat ribe, se že veselim, njama

Hokaido bučna kremna juha +popečena iz pečice, ajdove palačinke z orehi in rozinami 😀

Puranji ombolo, brstični ohrovt na drobtinah, sladki krompir.


Na monu? ja…ha…ha…ha…ha…ja

Sem doma danes in jutri in delam vse na izi. Danes goveja juha ( se počaaasi kuha), restan krompir, meso iz juhe (zraven vinska omaka) in solata. Staro nedeljsko kosilo;).

Kaka juhica iz skrinje ne vem še katera, pečena telečja rebrca, zraven verjetno krompir, tenstano rdeče in belo zelje z vrta ( bom tamale glavice pobrala da bo plac za kaj drugega), motovilec

Vedno še večerjo kuham, poleg kosila: polpeti, repa – danes

140. ☺

Včeraj: juha iz pečene hokaido buče, pečen krompir, bučkini polpeti, rdeča pesa
Danes: juha milijonka, ajdova kaša z jurčki in lisičkami, polpeti iz rdeče pese, paradižnikova solata (še domač)
Jutri: Špinačna kremna juha, pire krompir, dušeno rdeče zelje, mariniran in popečen tofu
Za sladico imam jabolčni štrudl iz domačih jabolk.

Fižilova juha z malimi makarončki, klobasa, domač kruh in zelena solata.

Nič.
Jedla zunaj.

Nič, pa kis in olje gor 🙂

Kari: bel fizol, zelje, korenje, spinaca, paprike, tak, res bogat zelenj.kari, ki se ga poljubno kombinira s čimer že (poelnta, krompir, riž…) … Jaz ga kar brez prologe ‘goltam’, mi je povsem dovolj hranilen.

Kocke bajadera stil, a nanje spominja predvsem videz sestavine pa: ajdova kasa, mleti orehi, mandlji, cokolada, med … Okusno, da dol pades (me zanima, kako se obnese, ko si jih zamreznjene privošcis-napol slad.torta stil, domnevam) …

Prosim recept za te bajadere.

Prosim recept za te bajadere.
[/quote]

Z veseljem pripenjam povezavo na spl.stran, pišuka, sem ga kar iskala, pa sem ga prejšnji teden zasledila:

https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/domaca-bajadera-malo-drugace/

Z veseljem pripenjam povezavo na spl.stran, pišuka, sem ga kar iskala, pa sem ga prejšnji teden zasledila:

https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/domaca-bajadera-malo-drugace/
[/quote]

Oooo, najlepša hvala. Bomo kmalu probali.

Jaz pa prosim vas, gospodinje z Juga, ki znate vse, za kakšne enostavne recepte za pite.
Kako vas (vaše bake) občudujem, kaj vse so znale.
Testo, nadev… flikneš v pečico in to je to. 🙂

New Report

Close