Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj ste kuhali danes?

Kaj ste kuhali danes?

Pri nas je bila zelenjavna enolončnica s puščančjim mesom, palačinke z malinovo marmelado ali nutelo in kompot.

Piščančja obara, ajdovi žganci in rižev narastek z rozinami.

Golaž in polenta

Čufti v paradižnikovi omaki in pire krompir.

/mutuša/izljevača/kvrguša…………………………

Zelenjavna juha (brez mesa, ker ga pojemo preveč..) in domači vaflji z domačo marelično ali praznično marmelado..

Zelenjavna juha, mrežna pečenka, cvetača z drobtinicami, pražen krompir, radič štrucar.

Svinjski dunajc, cvetača polita z maslom in drobtinami, endivja v solati, panetone.

Svinjski dunajc, cvetača polita z maslom in drobtinami, endivja s krompirjem v solati, panetone.

za otroka goveja juha, piščančja bedrca v sezamu in domači skutni štruklji
jaz sem jedla bedrca in pire iz brokolija ter kremnega sira

Gobova juha, telečja jetra, pire krompir, rdeči radič s fižolom.

Ha, danes sem kuhal bolj malo. Pečena rebrca, pečen krompir, na sopari skuhana cvetača in brokoli z zabelo iz drobtin in začimb…pravkar se bašem, pozen kot vedno.

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Vampi na Caenski način (pride kot obara), krompir, solata iz korenja in kalčkov, snežene kepe z vanilijevo omako

Goveja juha s kroglicami, pečeni svinjski kotleti, tenstan krompir, tenstana kisla repa, pečeni kosi buče maslenke, motovilec.

Paella z zelenjavo in morskimi sadeži, jabolčni štrudel z vinskim šodojem.

Piscancja juha in krompirjeva pita, za sladico sadno pecivo.

Pri nas pa kremna cvetačna juha s pirino smetano, pečen navadni in sladki krompir, domači bučkini polpeti in veganska majoneza, rukola. Za sladico pa veganske palačinke z bionello in kokosovo smetano. Popoldan pa kava in veganska potica iz Hoferja.

Piščančja obara, polenta, štrudel.

goveja juha z domačimi rezanci in korenčkom
govedina
vinska omaka
tenstan krompir
radič v solati

kavica

Že dolgo nismo jedli te klasike in je bilo odlično.

Kremno krompirjevo juho s hrenovkami. Žitni polpeti in krompir v solati.

Danes bo ena taka zloženka iz popečenih piščančjih trakov, cvetače, korenja, krompirja, rdeče čebule, brokolija, pora …verjetno sem še kaj pozabila :))
Pa zalito s smetanovo omako s sirom in pod folijo pečeno v pečici.

Skuhali smo včeraj, jedli bomo pa danes: joto s kislim zeljem.

Kuhane hrenovke, malo zenfa, 1 stara bela žemlja.

danes nič
ob ponedeljkih in torkih ne jem

Danes bo zgodnja večerja.
Mešana solata in polpetke iz mešanega mesa.

New Report

Close