Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kaj ste najprej, Slovenec ali katolik?

Kaj ste najprej, Slovenec ali katolik?

En mal mem,

a si mislil meme?:-) Ali tisto prababi, “k je čist men podobna”?
Veš še kar dobro vidim, kljub brzini, ko gledam, čeprav si me napisal z malimi črkami.:-)))

Se strinjam, kar ti povej, bo bolj zanimivo in še točno.

no in kaj ti pove tole, Bavčar na mopedu, hja komu je največ prinesla osamosvojitev.

Drnovšek pa z loparjem, ki ga je potem zamenjal za psa.

ej, malo si res lahko prebereš o tejle naši osamosvojitvi, pa ne samo knjigo Slovenija 1990, še kakšno drugo, ki opisuje dogajanje vsaj 5 let prej, veš je zelo zanimivo primerjati in brati.

Zaključek dober, vse dobro.

ja,ja, glavno je da so naši, ane.

ja,ja, glavno je da so naši, ane.[/quote]

Tako je, velja tudi zate.

Tako je, velja tudi zate.[/quote]

mah ne, nisem opredeljena, tako, da nimam svojih, žal.

mah ne, nisem opredeljena, tako, da nimam svojih, žal.[/quote]

Če nimaš svojih si neopredeljena, ne hodiš na volitve in ne soodločaš o svoji usodi. Žalostno, da ste tudi taki. samo ne razumem zakaj se potem razburjaš čez vladi in stanje v Sloveniji?

Če nimaš svojih si neopredeljena, ne hodiš na volitve in ne soodločaš o svoji usodi. Žalostno, da ste tudi taki. samo ne razumem zakaj se potem razburjaš čez vladi in stanje v Sloveniji?[/quote]

Meni je tudi smešno, da človek ne gre na volitve, pritožuje pa se.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Če nimaš svojih si neopredeljena, ne hodiš na volitve in ne soodločaš o svoji usodi. Žalostno, da ste tudi taki. samo ne razumem zakaj se potem razburjaš čez vladi in stanje v Sloveniji?[/quote]

Meni je tudi smešno, da človek ne gre na volitve, pritožuje pa se.[/quote]

hja, kdo je pa rekel, da ne hodim na volitve, sem že povedala, da sem pred 3 leti volila za JJ. O pa še kako hodim na volitve, nisem pa zaslepljena iz ene ali druge strani, še manj pa si pustim prati možgane.

opredelim se tik pred volitvami, pa ne za stran, ampak za tiste, ki se mi takrat zdijo najprimernejši. Tako se bi morali opredeliti vsi volivci in ne prisegati na rdeče ali pa tabele itd.(razen strankarskih ljudi, pa še ti imajo pravico voliti kakor jim je volja)

čez vlado se pa imam zakaj pritoževati, saj sem jo volila in kot njihova volivka ne doživljam njihovih predvolilnih obljub, nasprotno, izkazalo se je da so še sabši od prejšnje vlade, torej……

Če si volila za Janšo, potem en majhen del krivde pripiši tudi sebi.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Potem pa ne govori, da si neopredeljena.

seveda, saj jo, ampak čas je že bil, da pokaže kaj je zmožen in kaj zna, pa nas je spet malo nat****.V opoziciji, ga je bilo fajn poslušat, no pa smo mu dali možnost še v koaliciji.Žal. Je pa po drugi strani fajn, ker zlepa spet ne bo imel možnosti vodit vlade.

a, sem zato opredeljena, če sem volila zanj.

Jaz ga nikoli nisem rada poslušala, ker se vedno imela občutek, da je to en sam blef in da ne bo naredil nič. Kritizirati ni težko. Ej, saj smo mi tukaj dokaz, da kritizirati ni težko. Dejansko nekaj narediti, to pa je težko.

pa saj je popolnoma loično, da opozicija govori in govori in si nabira točke, ampak pametna opozicija tudi podpre določene predloge, ki so v prid vladi. Janševa opozicija jih je zelo redko, in volila sem ga ravno iz tega razloga(kot mnogo drugih), da se izkaže v koaliciji, samo žal mi je, ker ima tako mlačno opozicijo.

pa saj je popolnoma loično, da opozicija govori in govori in si nabira točke, ampak pametna opozicija tudi podpre določene predloge, ki so v prid vladi. Janševa opozicija jih je zelo redko, in volila sem ga ravno iz tega razloga(kot mnogo drugih), da se izkaže v koaliciji, samo žal mi je, ker ima tako mlačno opozicijo.[/quote]

popravljam: LOGIČNO ne loično V PRID SLOVENIJI ne vladi

Saj Janša se ni nič spremenil. On se vede natanko tako, kot se je vedel, ko je bil v opoziciji. Sedanja opozicija mlačna? Kaj jim pa ostane? Odprejo usta in že so obtoženi skoraj državnega udara.

a, sem zato opredeljena, če sem volila zanj.[/quote]

Seveda. Odločila si se za nekoga, ki te je pač prepričal.Ker te je razočaral si se zopet opredelila, tokrat zoper njega.Da ne dolgovezim. Imaš svoje mnenje in tvoja opcija so stranke, ki tokrat ne sestavljajo vlade.In to prepričanje striktno zagovarjaš v odgovorih.

a, sem zato opredeljena, če sem volila zanj.[/quote]

Seveda. Odločila si se za nekoga, ki te je pač prepričal.Ker te je razočaral si se zopet opredelila, tokrat zoper njega.Da ne dolgovezim. Imaš svoje mnenje in tvoja opcija so stranke, ki tokrat ne sestavljajo vlade.In to prepričanje striktno zagovarjaš v odgovorih.[/quote]

ma kje sem napisala, da me je prepričal, bil je enostavno čas, da pokaže svoje sposobnost, kajti v opoziciji je vednomer metal polena pod noge vladam (no priznam, je povedal tudi kakšno pametno), in smo mu njegovi volivci dali možnost izkazati se. Ampak je vse kar je v opoziciji očital koaliciji, ponovil sam. (če sem iskrena sem to tudi pričakovala)

ne, sploh pa se še nisem odločila, za katero stranko bom volila, vem samo da za SDS nikoli več, vsaj dokler bo v njej JJ. Ja pa za Nsi tudi ne, ker mi pa Bajuk ne potegne, pa tisti njegovi poslanci v parlamentu, za katere sploh ne vem, ali imajo vse na plonk ceglcih, ko zagovarjajo svoja stališča. Vse ostalo pa je še odprto in verjetno bo do volitev in ni hudič, da se bo javila še kakšna nova stranka in popestrila izbor.

roko na srce, od te opozicije sem pričakovala veliko več, saj so izkušeni politiki in dobri strokovnjaki na vseh področjih.

Če si ga volila samo zato, ker je čas da tudi on sede na stolček… človek enostavno ostane brez besed.

roko na srce, od te opozicije sem pričakovala veliko več, saj so izkušeni politiki in dobri strokovnjaki na vseh področjih.[/quote]

Če so res takšni strokovnjaki, zakaj hudiča pa je treba kar naprej neki popravljat.Zakaj se je pa potem sesu prejšni sistem če so takšni strokovnjaki.So navadni salonski strokovnjaki, polni besed, ko pa bo potrebno pokazati kaj znajo bo pa tema.

Jaz poznam kar nekaj ljudi, ki so ga volili zato. Češ, čas je, da malo zamenjamo, naj bo še Janša nekaj časa na oblasti.

Meni je osebno najbolj luštno, ko zdaj včasih zagrizeni Janševci govorijo, da so razočarani in ne bodo nikoli več volili zanj.

Prej so nas vodili mali s plavimi očmi in en lopov, pa smo res lepo končali, skoraj vse so pokradli….ostalo pa še bojo sam možnost jim je treba spet dati, zdej so jo pač zamudli, ker so stisnili rep med noge:-)

no ja malo sem sicer tudi upala, da se motim, ampak se žal nisem, pa nikar ne ostani brez besed, ampak tistih pravih, argumentiranih.

no ja morda bo pa sedajle leto pred volitvami, pokazal, kako zna narodu lesti v rit in zanj tudi kaj naredil, bil bi že čas, hehehe pa moj glas ne bo šel popolnoma v nič.

New Report

Close