Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kaj ste po horoskopu?

Kaj ste po horoskopu?

Oven, podznak tehnica.

Oven. Podznak lev.

Kako veš, kateri je tvoj pod znak? In kaj sploh pomeni podznak?

Podznak je ascendent. Odvisen je od ure rojstva, izračuna pa ti ga računalniški program 😉
Evo, jaz sem dvojček z asc v levu in luno v rakcu. 😋

Škorpijon podznak riba, kaj so pa vaši partnerji in kako se zastopite? Moj je dvojček podznak tehtnica, se mi zdi da do sedaj meni še najbolj kompatibilen, podoben partner-mož.

Imaš kakšen link programa, kje se to izračuna?

Nisem strokovnjak, a jaz na to gledam kot zanimivost in iz radovednosti. Podznak se v glavnem kaže navzven, opisuje pričakovanja glede vseh prihodnjih prizadevanj in ciljev. Kako boš dosegel to, za kar si tu. Tvoja energija, govorica telesa, zunanjost, kako te pravzaprav drugi vidijo.

Bik, ascendent v levu, luna v kozorogu

Kozoroginja, podznak rak.

Vodnar, ascendent ptav tako vodnar… luna v levu.

torej si zatežena pametnjakarica ki se rada cmera.

aa

Avtorica, in kaj boš imela od tega, da poznaš znake anonimnih uporabnikov foruma?

npr.
https://www.astro-seek.com/

🦁.

Vsekakor:), pri 20ih,
nadgradnja pa je bila uspesna in sedaj sem precej zadovoljna. Po kozorogovsko pridna, organizirana, stroga, naredim ogromno, ampak z mojimi standardi ne tezim drugim. Potem me rak v podznaku uravnovesi, family mi je sveta stvar. Biti stars je strasno velika odgovornost in jo po kozorogovsko pilim v optimalno izvedbo. Kar pomeni,da marsikatero kozorogovsko lastnost ohranjam pod kontrolo. Zakomplicirano, ampak zaenkrat dobro laufa. Na drugo strani pa moz lev, velik macek za bozat:).

Državni sovražnik. Po Kitajskem horoskopu pa cavalli.

Devica.

Ti bi pasala k meni:

mami treh žverc
10 Sep 2020 09:59
Kozoroginja, podznak rak.

Kozoroginja, v podznaku levinja, luna v ribi.

Aaa 😊jaz tudi. Z razliko, da imam sonce v ovnu. Kje imaš pa marsa in venero,če smem?

Vodnar z ascedentom v tehnici (a notri se skriva pluton). Venera v vodnarju v 5. hiši – moški zaledenijo ob meni, čeprav jih nekaj po drugi strani privlači… Luna v devici, v 5 minutah mi je vse jasno o ljudeh, vsak detajl opazim in ugotovim kakšen je človek, koliko ma, kako je inteligenten……

Aaa 😊jaz tudi. Z razliko, da imam sonce v ovnu. Kje imaš pa marsa in venero,če smem?
[/quote]
Mars – devica, Venera – vodnar

Kakšen tip moških vas pa najbolj pritegne? Ste opazile kak vzorec? Meni so ribe hude. Vsi pomembni moški v mojem življenju so/so bili škorpijoni (oče, dedek, sin) ali ribe. No, moj bivši je bil sicer oven, ampak je imel Venero in Marsa v ribah (hot za znoret), moj mož je riba,… Kaj pa pri vas?

Jaz bik, mož rak, paševa skupaj ko ata na mamo in to že 30 let.

Itak, keš in dom… oba rabita varnost…

Itak, keš in dom… oba rabita varnost…
[/quote]

Je tako.
Sina sta pa, starejši devica, mlajši škorpijon tako, da ni dolg čas. Imamo pa še vnukico ovna in snaho bikico s katero se izjemno dobro zastopiva.

New Report

Close