Kaj ste vsi tako slinavi okoli žabe?
Viharc jo ima za ženo. Julij Cezar govori z dvema, tremi ženskami normalno, z njo seveda lepo. Idesi nič ne zaostaja. Tudi Robi je še lani lepo govoril z njo. Wd40 tudi. Danes vidim Navajo slinasti pozdravi… kaj vam res vsem nastavlja???? Kaj jaz nimam kar ona ima???? Očitno vas pali s kakšnimi slikami. Zagotovo bo tudi ona vsak čas stara.
kak ne veš, 16.11.2024 ob 15:19
frogica je capo di sč (glavni moderator) tega foruma.
Ne bi rekla. Preveč bleda.
bozomon, 16.11.2024 ob 15:19
RAvno kontra kar bi teli tvoji našteti rekli moraš. Ravno kontra je prav.
Če so nekaj rekli. MA ZA ŽIVU GLAVU to ne.
Tvoj svet meni ni blizu.
misim da, 16.11.2024 ob 15:23
Tale psiho bozo se vtakne v vsako temo. Po moje ga fejst fukat tišči
MOgoce tam max ene 7 tem sem odprl…
In nevem zakaj bi me fukat tiscalo ker komentiram🤣
Pac jadne zenske taktike. Moski ne poslusajte jih… mas malega… tišči te… neznas fukat… nisi moski ce xy ne naredis sprejmes pogoltnes…
Ok eto tišči me. Ampak žaba je še vedno kr ena šuga. Fuj. Replika je boljša od nje. Onda znaš kako nizko je.
bozomon, 16.11.2024 ob 15:27
MOgoce tam max ene 7 tem sem odprl…
In nevem zakaj bi me fukat tiscalo ker komentiram🤣
Pac jadne zenske taktike. Moski ne poslusajte jih… mas malega… tišči te… neznas fukat… nisi moski ce xy ne naredis sprejmes pogoltnes…
Ok eto tišči me. Ampak žaba je še vedno kr ena šuga. Fuj. Replika je boljša od nje. Onda znaš kako nizko je.
Si vse povedal na kakšne padaš. Predolgo si pri mami ostal.
bozomon, 16.11.2024 ob 15:44
Et…🤣
Kakor povem dejstva takoj zacnete potvarjat.
Da bi vsaj kater napisal lažnivec. 😅
Ti je že pršlo?
Odpri se temo in dve, da boš pljuval. Me fejst boli, ko berem tvoje velespoštovano mnenje.
Vsem naštetim nisi vredn pod podplatom čpet.
Sam ta tvoj Bog te je okronal stem blagoslovom, da se sprenevedaš glede sebe v nedogled. In prav je tako. Očitno še ni tvoj čas prišel, da te pobere.
crazyfrog, 16.11.2024 ob 15:49
Ti je že pršlo?
Odpri se temo in dve, da boš pljuval. Me fejst boli, ko berem tvoje velespoštovano mnenje.
Vsem naštetim nisi vredn pod podplatom čpet.
Sam ta tvoj Bog te je okronal stem blagoslovom, da se sprenevedaš glede sebe v nedogled. In prav je tako. Očitno še ni tvoj čas prišel, da te pobere.
Ja a valjaš?
To sem pa tudi sam opazil, da se slinijo. 😂 Po eni strani je to celo dobro. Se potem morda kdaj vsaj malo bremzajo teleta fuknjena ničvredna.☝️. Wd 40 ne štejem med ta teleta.
Avtorica teme. Si kdaj pomislila , da je že v samem vzdevku nekaj? Samo vprašam je odbijajoč nadležen trol vzdevek. Izmisli si nekaj zabavnega ali ženskega in bo takoj drugače.
bozomon, 16.11.2024 ob 16:01
Veš ti kurac. Še to ne da se ti lepim prikazujejo tvoji postopki. Konj ki NE grize in ki NE brca je vreden.
Jeftine fore valjate vsi tukaj.
Ej, nvem kk ti naj pomagam. Deluješ zlo psihično zjeban. Zato so na voljo strokovnjaki.. trda leta dela te čakajo. Ampak mogoče s konkretnimi tabletami in celovito terapijo, prideš do minimalnih izboljšav.
Samo vprašam, 16.11.2024 ob 15:04
Viharc jo ima za ženo. Julij Cezar govori z dvema, tremi ženskami normalno, z njo seveda lepo. Idesi nič ne zaostaja. Tudi Robi je še lani lepo govoril z njo. Wd40 tudi. Danes vidim Navajo slinasti pozdravi… kaj vam res vsem nastavlja???? Kaj jaz nimam kar ona ima???? Očitno vas pali s kakšnimi slikami. Zagotovo bo tudi ona vsak čas stara.
Je osnovno socializirana za razliko od tebe. To ti manjka, ne vidiš?
Ona je skoraj vedno priljudna in prijazna, ti ponovno noriš o nekih slikah in kdo komu kaj nastavlja…
Daj povej, kdo te bo gledal in prenašal ter zakaj?
Tragedija pa je, ker pri teh letih te ne bo nihče več uspešno socializiral, da ne boš takole norelo… vlak odpeljal, priložnost zamujena ne vrne se nobena, starega psa pa tudi ne boš naučilo novih trikov.