Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj ste vsi tako slinavi okoli žabe?

Kaj ste vsi tako slinavi okoli žabe?

Sam je zanimivo videt kako vedno nagravžna psihopatska lulča cesarjeva postane zdrizasta mehka cura, kot žolca. ☝️V hipu več nima svojega jaz in časa za “terbe zabite”….jah, takle mamo.☝️😂

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 16.11.2024 ob 16:03

To sem pa tudi sam opazil, da se slinijo. 😂 Po eni strani je to celo dobro. Se potem morda kdaj vsaj malo bremzajo teleta fuknjena ničvredna.☝️. Wd 40  ne štejem med ta teleta.

Avtorica teme. Si kdaj pomislila , da je že v samem vzdevku nekaj? Samo vprašam je odbijajoč nadležen trol vzdevek. Izmisli si nekaj zabavnega ali ženskega in bo takoj drugače.

Poglej svoj vzdevek. Jaz sem vseeno mnenja, da vam kaj pošilja. Nimaš jajc priznati kajne.

Anonimno 9393, 16.11.2024 ob 16:14

Spet tema, da dobrega forumaša žalite in mu predpisujete neumnosti. Kakšne slike? Kakšen moderator? Lepo vas prosim. Ljubosumno ženšče najdi svoj prostor in se umiri.

KAkega dobrega. Zadnjic v neki temi… kar pride in mi rece pizdun in ne vem se kaj.

Kak dober????

No povej neko pametno ki jo je zapisala? Ajde.

Samo vprašam, 16.11.2024 ob 16:16

Poglej svoj vzdevek. Jaz sem vseeno mnenja, da vam kaj pošilja. Nimaš jajc priznati kajne.

za poceni robo je veliko zanimanja.

Jp. Pošilja pošilja, nisi vedela?☝️😂

Svoj vzdevek sem pa premišljeno izbral in nekaj pove sam po sebi.

modrivrag, 16.11.2024 ob 16:16

Sam je zanimivo videt kako vedno nagravžna psihopatska lulča cesarjeva postane zdrizasta mehka cura, kot žolca. ☝️V hipu več nima svojega jaz in časa za “terbe zabite”….jah, takle mamo.☝️😂

O živjo.

Tebe pa še nisem pozdravil. Želim ti povedati, da sem se vrnil nazaj.

Kako si? Si dobro? 🙂

bozomon, 16.11.2024 ob 16:18

KAkega dobrega. Zadnjic v neki temi… kar pride in mi rece pizdun in ne vem se kaj.

Kak dober????

No povej neko pametno ki jo je zapisala? Ajde.

To, da je tebi povedala da si pizdun in se veliko vec

Bozomon ti se res ne zavedaš nič. V vsaki temi o svojem nazoru govoriš ljudem, ki so vzgojeni drugače. Večinoma vse žališ, nikogar ne poznaš, a obsojaš. Pa saj si pizdun. Pisal si kako kradeš, kakšne spolne prakse imaš, kako izkoriščaš sistem, kako si v mama hotelu. Obenem boš ti sodil? To je istina. Pizdun si. Meni je ravno zato všeč. Ker je všečna, ker je prizemljena in prijazna, do tebe je pa brutalno iskrena. Menim, da si to zaslužiš.

Nekaj dobrega, 16.11.2024 ob 16:22

To, da je tebi povedala da si pizdun in se veliko vec

VAm pravim da ste za kurac. Al lažeš al pa ppremečen sistem vrednosti. Eto ti ppvej kaj je. Pa kaj od tega je dobro.

Piše. Piše šiptata. In vedno je tako. In vedno bo.

bozomon, 16.11.2024 ob 16:21

za poceni robo je veliko zanimanja.

Potem bi ti Božika buco, dolgonohti kiderjajčk, bilo že davno razprodano. Pa je nasprotno, ni povpraševanja in ga ne bo.☝️😁

modrivrag, 16.11.2024 ob 16:25

Potem bi ti Božika buco, dolgonohti kiderjajčk, bilo že davno razprodano. Pa je nasprotno, ni povpraševanja in ga ne bo.☝️😁

🤣🤣🙏

Odgovarjam vsem, ki se jim da pogovarjat z mano.  Tudi s tistimi bi se, ki imajo popolnoma drugačna stališča o temah, kot jaz, dokler ne gre za zgubo časa, kot je brezvezna propaganda, šitposting ali žalitve kar tako. Tem pa včasih , če se mi da odgovorim, včasih pa tudi ne, ker je total zguba časa.

Koki🐔, 16.11.2024 ob 16:22

O živjo.

Tebe pa še nisem pozdravil. Želim ti povedati, da sem se vrnil nazaj.

Kako si? Si dobro? 🙂

In od kje si se sod sala, spaka ogabna vrnilo? Si bili na operaciji? So ti debelo črevo odstranili? Odjebi bebo Rozi.

pa ja… ferarije se nešto slabo vidi na cesti.

Misli kater kaj odgovorit?

bozomon, 16.11.2024 ob 16:24

VAm pravim da ste za kurac. Al lažeš al pa ppremečen sistem vrednosti. Eto ti ppvej kaj je. Pa kaj od tega je dobro.

Piše. Piše šiptata. In vedno je tako. In vedno bo.

Nič ne lažem, ti lažeš sam sebi, kot prvo da nisi pizdun, ko pa je zelo očitno, da pravzaprav si.

In glede na to, da pač si pizdun, je tudi tvoj “sistem vrednosti” bolj tak…Morda pri ostalih pizdunih špila, samo pri večini nepizdunov pa ne, ne gre uvidit? 😁

bozomon, 16.11.2024 ob 16:28

pa ja… ferarije se nešto slabo vidi na cesti.

Misli kater kaj odgovorit?

Kaj se sploh rineš v teme božika mamicen prisesek? Ti pač nimaš ničesar, ampak res ničesar skupnega z odraslimi ljudmi.

Piše nemi.

Anonimno pises… mislim z nestalnim vzdevkom da ne bos spletkarilo kjafr. To najverjetneje šuga osebno odgovarja.

Res ne vem kaj je superiornega pri vas.

modrivrag, 16.11.2024 ob 16:21

Jp. Pošilja pošilja, nisi vedela?☝️😂

Svoj vzdevek sem pa premišljeno izbral in nekaj pove sam po sebi.

Za samo vprašam, vidim da se je vmes že mamicen prisesek, dolgonohti kinderjajčk nasral.

No, no.. me veseli, da so eni odgovori z minutno razliko. Ne ob istem času, ne na 2minuti. Mislim, da to se pa še ne da zmutit, da bi lahko z enga nadlova..tk da ne namiguj, grešnik. Tok me ne maraš, da si prvi v temo vskoču in kr ne greš iz nje. Sluzek..

Na prvi in na drugi strani so tvoji odgovori z minutno razliko. To je res. Vidim, da anonimna ne tipkaš ti. Vseeno je viharc potrdil, kar sem sumila. Moškim pošiljaš svoje slike. Sram te je lahko. Praviš, da si mama. Ubogi tvoji otročki.

Samo vprašam, 16.11.2024 ob 15:04

Viharc jo ima za ženo. Julij Cezar govori z dvema, tremi ženskami normalno, z njo seveda lepo. Idesi nič ne zaostaja. Tudi Robi je še lani lepo govoril z njo. Wd40 tudi. Danes vidim Navajo slinasti pozdravi… kaj vam res vsem nastavlja???? Kaj jaz nimam kar ona ima???? Očitno vas pali s kakšnimi slikami. Zagotovo bo tudi ona vsak čas stara.

Simpatična je za čvek. To je na tem forumu postalo že redkost. In njej se obrestuje (no, vsaj zdi se tako – mogoče ji gremo pa na živse 🤣).

Samo vprašam, 16.11.2024 ob 16:56

Na prvi in na drugi strani so tvoji odgovori z minutno razliko. To je res. Vidim, da anonimna ne tipkaš ti. Vseeno je viharc potrdil, kar sem sumila. Moškim pošiljaš svoje slike. Sram te je lahko. Praviš, da si mama. Ubogi tvoji otročki.

Ok.

bozomon, 16.11.2024 ob 16:03

No kje si pridobitev? 🤣

Ti al pa večina mon.

Eto za blud počinit. Znači nista dobro.

Ja, mone niso moški, ker na to se pali naše muško haha

Meni je žabica fletna. Slikic nisem prejel. Kje jih vidim?

Samo preblisk: teme ni odprla ženska, ampak užaljen fantiček (ker nekomu, ki ga ego toliko jebe, pač ne moreš reči moški), ki bi iz drugih rad izvabil čim več kritik na račun Frogice.

Če se motim, še toliko boljše, ker v tem primeru je odgovor bolj preprost. Delaj na sebi.

Nihče zares ne uživa v družbi ljubosumnih, zavistnih in negativnih ljudi, medtem ko večino privlačijo ljudje, ki znajo dvigniti vzdušje, ki ne vidijo samo črnih scenarijev, ki znajo tudi nekaj dati, ne samo vzeti (ne mislim toliko v materialnem smislu).

New Report

Close