Kaj ste vsi tako slinavi okoli žabe?
Samo vprašam, 16.11.2024 ob 18:30
Jaz sem ženska Senza, da ne bo pomote. Vprašam lahko.
Okej, torej:
Nihče zares ne uživa v družbi ljubosumnih, zavistnih in negativnih ljudi, medtem ko večino privlačijo ljudje, ki znajo dvigniti vzdušje, ki ne vidijo samo črnih scenarijev, ki znajo tudi nekaj dati, ne samo vzeti (ne mislim toliko v materialnem smislu).
Delaj na sebi, da boš kot prvo sebe začela dojemati drugače, s tem pa začela oddajati tudi drug(ačn)o energijo in privlačiti drug(ačn)e ljudi. Idi pa vidi. 🤷
crazyfrog, 16.11.2024 ob 20:04
Zdaj si pa napisal, kot da mene nimaš rad. Ah joj. Tega pa ne bom prebolela.
Ljubezen gre skozi želodec.☝️😁 Slik imam malo morje, saj sem v osnovi po poklicu fotograf in še vedno dejaven , čeprav več ne poklicno. Tist te raje sam fotografiram, kot da mi pošiljaš slike.☝️😁
To temo je odprla frustrirana kura ali viharni drek, 3 strani je viharc sam zapolnil temo in mu noben ne teži, če bi odprl registriran temo, bi fasal prilepljen drek hahaha ………
Tale tema je živa farsa in komedija 😁😂 cf in vrag si izmenjujeta ljubezen hehe če ne bi ostali monovci ki smo tu gor več kot 10 let poznali viharca bi v to ludilo še verjeli hehe čakam epilog te komedije 🤣🤡
Detektiv na delu, 16.11.2024 ob 20:28
To temo je odprla frustrirana kura ali viharni drek, 3 strani je viharc sam zapolnil temo in mu noben ne teži, če bi odprl registriran temo, bi fasal prilepljen drek hahaha ………
Tale tema je živa farsa in komedija 😁😂 cf in vrag si izmenjujeta ljubezen hehe če ne bi ostali monovci ki smo tu gor več kot 10 let poznali viharca bi v to ludilo še verjeli hehe čakam epilog te komedije 🤣🤡
Bindek lulča cesarjeva hehe, popej hehe, kateri si? Men se res ne da na tem nivoju.☝️…….eeeh, phhhh.
meni je samo do njenih krakov.