Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj ste vsi tako slinavi okoli žabe?

Kaj ste vsi tako slinavi okoli žabe?

Moški imamo posebne radarčke za ženske, ki stradajo ljubezni. 😀

Jaz sem ženska Senza, da ne bo pomote. Vprašam lahko.

Kakorkoli..

Senza🤫 ne povedat, da tut teb fotke pošiljam.

Matias skalibriraj radar. Leta se ti poznajo😂

Odgovor na objavo uporabnika
Samo vprašam, 16.11.2024 ob 18:30

Jaz sem ženska Senza, da ne bo pomote. Vprašam lahko.

Okej, torej:

Nihče zares ne uživa v družbi ljubosumnih, zavistnih in negativnih ljudi, medtem ko večino privlačijo ljudje, ki znajo dvigniti vzdušje, ki ne vidijo samo črnih scenarijev, ki znajo tudi nekaj dati, ne samo vzeti (ne mislim toliko v materialnem smislu).

Delaj na sebi, da boš kot prvo sebe začela dojemati drugače, s tem pa začela oddajati tudi drug(ačn)o energijo in privlačiti drug(ačn)e ljudi. Idi pa vidi. 🤷

Žabica je čisto vredu punca.

..https://youtu.be/FP9RgtdOgPM?si=TNXYYT0HANTOprEN..

A slike je mislilo, da žabica pošilja? Jaz sem imel pa v mislih štrudl, jabolčno pito in podobno. Ker to imam pa rad, veste?☝️😁

modrivrag, 16.11.2024 ob 20:02

A slike je mislilo, da žabica pošilja? Jaz sem imel pa v mislih štrudl, jabolčno pito in podobno. Ker to imam pa rad, veste?☝️😁

Zdaj si pa napisal, kot da mene nimaš rad. Ah joj. Tega pa ne bom prebolela.

Da odoreš temo, si v prvi vrsti narobna. 😅☺️☺️😚

crazyfrog, 16.11.2024 ob 20:04

Zdaj si pa napisal, kot da mene nimaš rad. Ah joj. Tega pa ne bom prebolela.

Ljubezen gre skozi želodec.☝️😁 Slik imam malo morje, saj sem v osnovi po poklicu fotograf in še vedno dejaven , čeprav več ne poklicno. Tist te raje sam fotografiram, kot da mi pošiljaš slike.☝️😁

Jel ko za pušenje?

božzo, 16.11.2024 ob 20:11

Jel ko za pušenje?

👋👋

Zate se ve, ko ti smeta lastni one.

modrivrag, 16.11.2024 ob 20:08

Ljubezen gre skozi želodec.☝️😁 Slik imam malo morje, saj sem v osnovi po poklicu fotograf in še vedno dejaven , čeprav več ne poklicno. Tist te raje sam fotografiram, kot da mi pošiljaš slike.☝️😁

😂👍Faca

To temo je odprla frustrirana kura ali viharni drek, 3 strani je viharc sam zapolnil temo in mu noben ne teži, če bi odprl registriran temo, bi fasal prilepljen drek hahaha ………

Tale tema je živa farsa in komedija 😁😂 cf in vrag si izmenjujeta ljubezen hehe če ne bi ostali monovci ki smo tu gor več kot 10 let poznali viharca bi v to ludilo še verjeli hehe čakam epilog te komedije 🤣🤡

Detektiv na delu, 16.11.2024 ob 20:28

To temo je odprla frustrirana kura ali viharni drek, 3 strani je viharc sam zapolnil temo in mu noben ne teži, če bi odprl registriran temo, bi fasal prilepljen drek hahaha ………

Tale tema je živa farsa in komedija 😁😂 cf in vrag si izmenjujeta ljubezen hehe če ne bi ostali monovci ki smo tu gor več kot 10 let poznali viharca bi v to ludilo še verjeli hehe čakam epilog te komedije 🤣🤡

Bindek lulča cesarjeva hehe, popej hehe, kateri si? Men se res ne da na tem nivoju.☝️…….eeeh, phhhh.

lej… dotična je bla fajna še kar… do odgovorov v tisti temi od slikarke maje… tam se je pa zasrala in bljak… mi je kar odpro oči, da to ni to…zdj mal drgač opažam…škoda.

Kaj ima Maja s temo?

Samo vprašam, 17.11.2024 ob 03:01

Kaj ima Maja s temo?

Pravi, da se ji je v temi o maji žabica zasrala in se od takrat dalje več ne slini za njo. Razumeš zdaj? Ali kurac razumeš?😂

fzhjiklčpa, 16.11.2024 ob 23:15

lej… dotična je bla fajna še kar… do odgovorov v tisti temi od slikarke maje… tam se je pa zasrala in bljak… mi je kar odpro oči, da to ni to…zdj mal drgač opažam…škoda.

In kaj takega je napisala v temi o Maji?

meni mi je pri žabici všeč edino njena ribica. Me je zadnjič vprašala, če bi jo hotel videti. Pa sem rekel, da zakaj pa ne. In moram priznati, da sem jih kar nekaj že videl v življenju. Tako ozke in sluzaste pa res še nobene. 🤣

meni je samo do njenih krakov.

.https://youtu.be/A_GyyoJWOwo

Detektiv na delu, 16.11.2024 ob 20:28

To temo je odprla frustrirana kura ali viharni drek

:::::::::::::::::::::::::

Fustrirana kura?

Froggy v temi o redni ni sodelovala. Kdorkoli je žr odprl temo, je to naredil z namenom. In to negativnim namenom.

New Report

Close