Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj ste že probale proti mastnim lasem …

Kaj ste že probale proti mastnim lasem …

Jaz sem si sedaj drugič oprala na način:
1. prvič s šamponom,
2. z mešanico 1/2 šampona in 1/2 ceta …
3. polijem z mešanico naravnega kisa in vode, tudi 1/2:1/2
Predlog za 2. točke sem našla na internetu. Mogoče se sliši absurdno, ampak pri mojih dolgih, gostih, a zelo lepih laseh, je absurd, da si jih perem na dva, tri dni.
Prvič je bilo malo boljše glede mastnih las, bom videla na daljši rok.
Še kakšen predlog?

Ostrižeš se na kratko in jih lahko pereš vsak dan.

Jaz, ko sem si jih preparirala z blanšem, niso bili več mastni sploh 🙂

Sem poskusila vse živo. Nič ni pomagalo. Lase sem si umivala vsake 3 dni. Potem sem si naredila rahlo trajno (da samo dvigne volumen) in sedaj si perem lase enkrat na teden.

Zakaj je ljudem tako čudno, če si morajo oprati glavo na 2-3 dni ?

Opreš po potrebi.

Ko si izberes en preparat na novo, v tvojem primeru, za mastne lase ti ne bo nic pomagalo ze po 1 pranju. Lasje/lasisce se mora navaditi na novi izdelek. Sama imam dolge lase in ze 2 leti uporabljam od afrodite koprivov sampon. Je zelo blag in ne skodi, ce si lase umivas bolj pogosto. Lase si umivam 2x na teden.

umivanje dolgih las na 2 do 3 dni je cisto normalno, ce imas tak tip koze&lasisca ga noben tretma ne bo magicno spremenil v suhega, geni so geni

Jaz sem pa ugotovila, da mi proti mastnim lasem paše od Afrodita svetlo moder šampon. Ga je začela kupovat hčerka in tudi njej zelo odgovarja.

Kupi si navaden koprivin šampon – un stari z zeleno barvo.

Men je izsušil lase v dveh pranjih

Sem iskala po spletni strani, pa ne najdem točno, kateri bi to bil.

http://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/izdelki/linije/nega-las/samponi-za-lase-in-telo/

Mogoče tale. Samo ta je svetlo moder.

http://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/izdelki/izdelek/sampon-za-lase-in-telo-morske-alge-rozmarin/?id=1565

Julija

Jaz sem ugotovila, da se mi lasje bolj mastijo ko sem pod večjem stresom. Takrat si jih perem vsak 2 dan.
Dosti pa vpliva tudi prehrana, umazan zrak, pokrivala in nenazadnje tudi posteljnina.

Drugače pa imam sedaj šampon od Moroccanoil za volumen. Daleč najboljši šampon. Je drag, ampak ga je kar za nekaj časa. Mi je pa frizerka enkrat razlagala, da delmo največjo napako, ko drugo šamponiranje ne pustimo na laseh vsaj 2 minuti. In to res drži.

New Report

Close