Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Kaj ste…………

Kaj ste…………

Haha, Dunjo je kača pičila. :)) Samo ji je Mazalo vse ven izsesal :))) Cobra je izumil tako formulo pa je bil čist kosmat – potem pa se je še ta stari Flek polil pa so vsi umirali od groze :))) Ali pa ko je hotel poleteti s krili narejenimi doma iz šolske telovadnice :)))))))

Dr. Who-ja se pa tudi spomnim. Taka futuristična muzika za avizo pa najrazličnejše dogodivščine. Snemano v tisti gladki tipični angleški tehniki 🙂

Se kdo mogoče spomni nadaljevanke Blakeovih 7? To sem ful rad gledal ko sem bil mali :)) Tudi taka vesoljska zadeva.

Yesssss, danes najdeš na internetu res VSE! :))))))

Ja, res je bila Dunja (Don Vito, tvoj spomin je prav osupljiv, zavidanja vredno, jaz se samo megleno spomnim raznih izsekov, v šoli so ga stalno nekaj srali, pa Buco je imel vedno umazane prste od marmelade)! The Blakes pa nisem gledala, najbrž mi doma niso pustili.
Smogovce bi pa morali ponavljati na HTV! LP

:))))))))))

Hrabri mišek: Poldi, mislim da bova morala uporabiti glavo!!
Poldi: misliš šef??
Hrabri mišek: Da!
Poldi: Tuf, boing, craaaash
Hrabri mišek: Nisem mislil dobesedno Poldi!!
Poldi: Kako pa šef?
Hrabri mišek: Razmišljaj!

Kaj se bo zgodilo v naslednji epizodi Hrabrega miška si oglejte v istoimenski risani seriji z naslovom – POLENTA ;))

Mater, pri redko kateri risanki so imeli tako posrečene prevode, kot pri tej :))))

Jaz sem pa imela zelo rada oddajo Kocka kocka kockica na tv Beograd in njenega voditelja Branka, ki je bil tako srčkano prismuknjen. Bil je vzgojitelj v vrtcu in je svoje varovančke klical “drugari” in je bil po duši popolni otrok. Naše vzgojiteljice v vrtcu pa so bile tako smotane…

Še celo naslovne pesmi se spomnim:

U svetu postoji jedno carstvo,
u njemu caruje drugarstvo,
u njemu je sve ljepo,
u njemu je sve nježno,
u njemu se sve raduje.

Tamo su kuće od čokolade,
prozori su od marmelade,
tamo svako radi ono šta hoće,
tamo raste svako voće,
u svetu postoji
jedno carstvo,
u njemu caruje drugarstvo!

Hahaha….JAaa. Spomnim se! S fantom sva se šla vsak večer pred spanjem QQ (quiz questios) in mi je bilo nekoč zastavljeno ravno to vprašanje, od kje ta komad… Še celo zapel ga je… In se nisem mogla spomnit…. ha ha dobro, sedaj vem.

A se mogoče spomniš tudi tiste risanke… jaz se spomnim samo pesmi:
Zdaj poglejte jaz sem Simon,
risbe rišem dan na dan
in poglejte čudno čudo,
tanananan tananana (tega na koncu ne znam prav dobro, se spomniš morda besedila?)

Jaaaaa, točno, ko sem bil jaz ruknjen na He-Man risanko – v bistvu se je imenovala Masters of the Universe :))

Pa ko se je iz Princa Adama spremenil v He-mana je vzel svoj meč in rekel – Bei der Macht von Grayskull, Ich haaaaaaaaabe die Kraaaaaaaaft :)))) Pa ona muzika zraven :))) Pol pa je še Cringerja svojga domačega mačka spremenil v Battle Cat 🙂 In potem se je boril proti Skeletorju in Hordaku :))) Uhhhh, še zdaj imam te figurice doma. Ko smo bli vsi v razredu usekani na te Masterse… Uh, še zdaj se spomnim vseh imen.
Man-at-arms, Teela, Buzz-off, Clamp-Champ, Orko, Extendar, Mekaneck, Roboto, Sy-klone, Stonedar, Rokkon, Snout-spout, Ram-man, Fisto od zlobnih pa Beast-man, Trap-jaw, Webstor, Evil-lyn, Tri-klops, Saurod, Dragstor, Leech, Mantenna, Grizzlor, Modulok, Multi-bot, Whiplash, King-hiss, Tung-lashor, Rattlor :))))))))) Mater mi dogaja :)))

Meni je bila pa tista dobra, ko je Dado počil Štefeka Vrageca s torbo in je tip v nezavest padel, pol sta pa z Marino skliznila. In potem sta enkrat pobegnila na Picekov vikend, kjer so se skrivali Crni Đek, Ludi in Kumpić. Pol jih je pa lovec rešil :)))
Pa tista, ko je bil Pero fantom na kolesu, ampak je pol kelnarca Katica po pomoti skup stukla Flašo – lokalnega pijančka na kolesu, ki se je nič hudega sluteč pripeljal mimo :)))
Haha, pa on ravnatelj njihove šole je vedno poudarjal:
Oni su mali ali su veliki, hoću reći oni su dosta mali da ne budu veliki ali su dosta veliki da ne budu mali :))))))

To bi res lahko ponavljali….A napiševa na HRT? 😉

Vrageca v komi se spomnim, pa gajstne kelnarce tudi. Mogoče bi lahko kar na RTV pisala, saj zadnje čase celo upoštevajo želje gledalcev, pa še predrago najbrž ne bi bilo. Sicer pa na HTV. Ja ravnatelj je tudi car z izreki.
Grem iskat kak mail, potem jih pa lahko zbombardiramo. LP

Ok 😉

Smogovce so že ponavljali ne dolgo nazaj na HTV, enako Terrahawks, nekaj mam posneto. Ej, kaj pa Tarzan-Lord of the jungle, a se kdo spomni, Don Vito ti bi to lahko obvladal, kaj se je že šlo vse pri tej risanki?

Živjo,
jaz sem jim zdaj pisala na , kar je bilo še najbliže želenemu (otroški in mladinski program). Sem jih tudi prosila, da če oni niso pravi naslov, da naj mi sporočijo pravega. Sicer pa začnite z mejli, da bomo lahko gledali Smogovce. LP

Hey, jim bom jaz tudi :)) hvala za e-mail, Catherine 😉

Jaz sem pisal še na kanal-a in pop. Bomo videli 🙂

ko smo slikice zbirali pa jih v album limali :))))))
mam en strip od tarzana ki je kar star :)))

Oni zgornji mail, ki sem ga napisala, ne dela (vrača maile)! Tam (na strani RTV) sem vse preiskala in je bilo to še edino uporabno, tako da, Don, prosim, sporoči maile, kamor si pisal, da se lahko še jaz (in drugi) pridružimo. Lep vikend!

Sem opazil ja, da od RTV slo ne dela. Na kanal-a in pop-a so mi odgovorili naslednje:

Pozdravljeni,

Vaąe ľelje smo posredovali naąemu programskemu oddelku, od koder so sporočili, da omenjenih serij nismo odkupili in jih najverjetneje tudi ne bomo mogli. Vseeno upamo, da si boste na naąem programu izbrali ąe kaj po svojem okusu.

Lep pozdrav!

odnosi z javnostmi KANAL A / Public Relations KANAL A

Pro Plus, Kranjčeva 26, Ljubljana
tel: +386 1 589 3 200
faks: +386 1 539 3 387
[email protected]

http://www.kanal-a.si
http://www.pop-tv.si
http://www.24ur.com

—————
Neeeeeeeeee, oni raje filajo program z abotnim mehiškim sranjem :)))

Čuj, bo treba svojo TV ustanovit ;))

Zgleda, da bo treba kar na Vikend Magazin pisati. Se mi zdi, da tam še kar nekako upoštevajo želje (ali pa vedno nastavijo ustrezna pisma, za filme, ki jih zavrtijo naslednji teden, nikoli ne veš). Pa na HRT.
Pa mislim, da so Smogovci bistveno cenejši kot mehiške žajfnice. Ah ja. LP

..v tej vrsti še Vinetou..Bonanza je bila saga o divjem zahodu
..pri sosedovih so imeli čez ekran tribarvno steklo, da si dobil efekt barvne tv..preko tega smo gledali prenost pristanka na luno in sicer cela ulica v isti hiši..
..neprimerljivo večje doživetje kot vse ostalo..

..tudi jaz, tudi jaz..

..risba vsaka v hipu oživi..

Pišite na htv, tam ful upoštevajo želje gledalcev.
Jaz sem enkrat pisala (imela sem kar opsežen seznam).

Zdravo Katarina!
Mislim, da z našo Tv res ne boš imela sreče. Tudi moji poskusi so bili neuspešni in mislim da je v Vikend magazinu enkrat celo en s tv-ja napisal, da naj že nehamo težiti za stare risanke in nadaljevanke, ker vse veliko stane. Nekaj delov Smogovcev imam posnetih, ko pogruntam, kako spraviti to na računalnik, ti povem. Nameravam pripraviti namreč stran o teh starih nadaljevankah in risankah, ampak res pa je, da ti potem začnejo težiti razni ljudje glede pravic in tega. HTV je mogoče res boljša rešitev, jaz grem njih prosit za kakšnega Sport Billyja, ker se spomnim, da so ga imeli.

Živjo CD (in hvala za podporo),
ni mi sicer jasno, kako lahko Smogovci veliko stanejo? Stara nadaljevanka, če lahko kupujejo vse tiste angleške kisle nadaljevanke in podobno, bi se pa tudi za ponovitev teh Smogovcev kakšen fičnik našel.
Za stran od starih nadaljevank ti gre pa vsa hvala, jaz nisem toliko rač. pismena, da bi se česa takega lotila, bo pa vsekakor dobrodošlo.
Grem zdaj iskat HTV stran, upam, da ne bodo užaljeni in da bodo kaj razumeli, ker jim mislim kar v slovenščini napisat, ker srbohrvaščine znam ravno toliko, da bom kaj napačnega napisala.
Lep pozdrav

New Report

Close