Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaj storite prvo …

Kaj storite prvo …

🙂 torej?!

torej? Tvoje tangice bi…

Srček moj, najprej me boš moral tako zrajacati, da bodo hlačke mokre, potem zbrati pogum in me poiskati, da lahko nadaljujeva, potem pa ti jih z veseljem pustim v spomin.

Potem se bom pa v luliko prehladila, če bom brez hlačk in mokro luliko okrog skakala!

Dobiš srči, dobiš. Kje se dobiva?

…. potem bom pa kriv da si tamalčko prehladila..

Pri tretjem semaforju desno?:-)))))

Ne, to bo kriv Ondi, ti jih pa z lahkoto dobiš. Če boš seveda sploh še tako zainteresiran, potem ko se tvoja princeska zbudi….:)))

Ok. Kar zunaj na mrazu mi jih boš dol potegnil?

ne ne…nisem mislil tebe!
sem mislil takole:
po vročem sexu……pogledam njo in ji rečem:
OOOO A TO SI TI?!
🙂

Točno! ondič naj bo kriv!

Oh, moja princeska bo še kar spala; kot Trnulčica je… Ji moram najprej enga poljubčka poslat če jo vsaj to zbudi:

C*M*O*K*!

Aha, ok. Za boljše razumevanje bi bilo bolje če bi repliciral Ondiju, pa vseeno, dobro jutro! Si jo danes spoznal? :))

jebko, sam da ne boš preveč skakal okoli mojih ljubic:-))))

Se bova že nekam na toplo skrila:-))))

Tudi jaz se ne bi kakšnega branila.:))))
Upam, da je tale cmokec priletel na pravo mesto, da je zbudil backo! Pa dajta se še pogovorit, mislim, da ločitev res ni najpametnejša odločitev. Ali bi imel ti samo rad proste roke, da bi brez slabe vesti, obdeloval še druge? :)))))

in te so?

mmmmmmmmmm, srči, je že toplo med nogami!

Nekaj resnice je tudi v tem:-))))

CMOK, CMOK Majčica!

Narobe Majči! Te smo, bi morala vprašat:-)))

Vlažno pa nič?

Jaz sem že prav vprašala. Vprašanje je bilo ali boš pravilno odgovoril. In si, sedi 5!
cmok!!

Posvetil bi se tvojim gležnjem in stopalom,ti ljubil hrbet…

Ja dragi moj, kar takoj?! Malo več pa le rabim. Vsaj takole na daleč, saj ko bi te videla, bi itak verjetno ratala mokra že ob pogledu nate.:)

Če je pa tako segreta tvoja luli.

Ej, bi ti to lahko enkrat iz pisarne preselil kam drugam? Samo ne v arhiv!!!

New Report

Close