Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kaj storiti z parnetko ? Rad bi zapustil druzino pa se bojim kako bi hcer to prenesla

Kaj storiti z parnetko ? Rad bi zapustil druzino pa se bojim kako bi hcer to prenesla

Pozdravljeni ….

Zelil bi anonimno podeliti svojo zgodbo in zaprositi i za mnenje ce ima kdo izkusnje z locitvami itd.

Z svojo partnerko imava skoraj da 3 letno hcerko v katero sem nenormalno zaljubljen z katero komaj cakam vsako jutro da se igrava da greva na plazo itd itd.

Vendar je odnos z partnerko katastrofalen zivimo v hisi v kateri je zraven tudi njena mati katera se rada umesava v vse stvari.
Da bi stvar bila se hujsa se za vsako stvar igra zrtev in samim tem pri partnerki vzbuja slabo vest ces kako bi prezivela ce vaju nebi bilo kaj bi pocela po cele dneve imam migreno probleme z nogami itd.

Najhujse od vsega tega je da partnerka ze vec kod leto in pol konstatno spi z materjo in cele dneve ko delam prezivljata skupaj…. ko ji omenim selitev saj bi si jo lahko privoscila in kupila kaj svojega ali ce nic drugega odsla v najem ….ces da ne zelim spat v sobi sam ampak z njo in z otrokom kar se mi zdi normalno. Ona omenja da bi kamorkoli gremo rada vzela mamo in da brez mame negre nikamor.
Kar mi se seveda ne zdi normalno.V cem pa jo mama podpira.

V zadnjih pol leta ko pride do karsnihkoli kreganj zelo rada zmerja in zali mene moje starse mojega brata mojo necakinjo komplet mojo druzino na vse mozne nacine ko pa ji jaz kaj recem proti njej pa se takoj tasca umesa in jo zacne braniti med tem pa ko ona zali in zmerja mene vse mozne nacine se tasca zraven smeje.

Zelim si oditi od njih vendar se bojim da bi hcerki to najtezje padlo …bojim se da bi partnerka postala mascevalna ter mi prepovedala stike z otrokom …ter da bi ko bi hci odrascala z svojimi pricami tamalo obrnili proti meni. kar si iskreno ne zelim saj jo nenormalno obozujem.

Ima kdo mogoce kaksen nasvet kako bi vi odragirali pri vsem tem in kaj bi bilo najbolse

hvala in lp

Slabo kaže! Csd bo dolocil obiske, ampak iz videnega v nasi familiji , te bo tamala sama poiskala, ko bo stara 25 let.
10 let so trajale tožbe in odvetniki so pobirali denar in tudi pri nas je bila kriva mama od žene.
Upam, da bo pri vaših prevladal razum.

Ajde ne seri, saj nimaš družine! To sile umišljaš, v resnici si zgolj donator sperme in bodoča kešmašina po principu “boste pa honorarno delali”.

nova
Uredništvo priporoča

Predvsem prenehaj z nenormalno zaljubljenostjo in nenormalnim oboževanjem hčerke.

Ce zelis povedati, kako rad imas svojo hci, ni treba tako “nenormalno” opisovati to ljubezen.

Partnerka in njena mati nista taksni od vceraj. Dobro si vedel in videl to ze zdavnaj in si zatiskal oci. Zdaj pa jih odpri in se pogovori s partnerko na stiri oci. Najboljsa resitev bo zakonski terapevt.
Vi ste duzina, vi se zdaj eno in nobena mama ne tasca se nimajo kaj vmesavati. To presekaj in potem resujte dalje.

Glej pri tako treščenih babah nimaš kaj , ni prihodnosti, tudi hčera bo enaka, torej pojdi , pusti budale babje na miru naj živijo kot jim paše, poznam kar nekaj podobnih primerov, doker ta stara ne bo škripnila pač ne bo bolje, ti pa najbrž ne boš čakal na to, pa še takrat ne bo v tvoji postelji ampak bo zapadla v neke sekte, veganstvo, jogo, skratka od nje ne boš imel nič.
Je pa še ena varjanta , postelja je prazna, poišči si drugo in jo pripelji v prazno posteljo, lahko tudi samo za eno noč, šok terpija utegne pomagati.

Pri vsej zadevi me najbolj skrbi za vajino hčerko, saj priznavaš, da jo imaš nenormalno rad. Kaj to pomeni, vemo vsi in to je kaznivo, da ne govorim o negativnih posledicah, ki jih bo deklica imela. Starši morajo imeti otroke radi samo normalno. Če ste že vi tastari vsi zblojeni naj se vsaj otroku omogoči normalen razvoj.

Sam bi odreagiral tako, da bi se s partnerko enkrat usedel dol in ji povedal svoje zadržke. Govoril bi hladnokrvno, brez vpitja. Če bi slučajno partnerka vpila in me obtoževala, bi ji povedal, da namen pogovora ni obtoževanje ampak, da me posluša. Tudi če bi omenjala mamo, bi ji povedal da rešujeva svoj zakon ne njen zakon z mamo.

Na koncu bi ji postavil ultimat, ki bi zajemal: Terapijo – povedal bi ji kdaj imam čas in da ima 1 teden časa da ga naroča in da se tam zglasiva. Selitev – povedal bi ji, da ima 1 mesec dni časa da pride za mano. Pri kolegu/straših bi si že prej rezerviral sobico, da bi se lahko po debati umaknil. Potem bi iskal stanovanje za najem.

Kar se tiče hčerke je vse v CSD rokah. Če žena ne bi prišla za mano, potem bi padla ločitev in bi zaprosil za polno oz. deljeno skrbništvo in bi upal na najboljši uspeh. Če uspeha nebi dosegel, se naprej ne bi boril. Raje bi čas posvetil športu/hobiju ali pa iskanju nove partnerke. Konec koncev, je za rod bolje da si narediš dodatnih 5 otrok kakor pa da izgubljaš čas ko se boriš za enega – kjer veliko ne moreš doseči.

Tudi če bi prišlo do worst case scenarija in bi me hčerka poiskala čez 20 let, bi ji lahko pogledal v oči in obrazložil svojo plat zgodbe.

Drgač ste ljudje in ženske, ki operirate z ne/normalnostjo psihični bolniki. Možgani vam ne delajo, oz zgolj toliko, da niste sposobni doumeti npr, da je v Jemnu normalno, da se stari desci poročajo z deklicami, ki še menstruacije nimajo.

Ja,v provo temi je tipo incestni duhovni pedofil, kar zraste v spolno pedofilijo ki se kaznuje, duhovna pač ne, zato jo (ločene) mamice izvajajo skoraj v vseh primerih. Ampak v naši kulturi smrti je to normalno.

Jebenti, niti naslova ne morete napisat korektno, brez napake.
Prekleti uničevalci slovenskega jezika!

Butlji eni, ki ne veste, da je slovenski jezik ena zadnjih stvari, ki jih še imamo avtohtone, naše. Ostalo pa je že slo v materinoi.

O zato pa naj gre k hudiču še naš jezik? Budale ene nesramne.

Sorry, ampak se mi zdi, da je v tebi premalo moškega. Če bi bil tapavi dec, bi ze zdavnaj udaril po mizi! Dve babi boš pa menda ja spravil v red! Preveč mencaš in onidve to vesta in si dovolita to kar si. Daj ulmitat, pomeni se, če ne pa pojdi. Menda lahko mater otroka po novem tudi denarno kaznujejo, če ti omejuje stike. Naštudiraj, pozanimaj se. Pa, da se ti ženska posmehuje in te žali, halo!!!! Lahko se zgodi samo prvič in zadnjič!

Kot prvo – stika z otrokom ti ne morejo preprečiti, ženske na csdjih in sodnice so pa itak čisto mehke ob očkotih, ki se res želijo ukvarjati z otrokom in tako tudi določajo.
Kot drugo – kaj si pa do zdaj naredil za zakon razen jamranja? Žena zaslombo namesto pri tebi išče pri mami – tu je nekaj narobe tudi na tvoji strani. Obstaja xxx družinskih terapevtov, to sta OBA dolžna narediti, preden rečeta adijo.

Ce imas hcerko je nemoralno in sramotno, da nehas skrbeti zanjo, zato si uredi loceno skrbistvo npr en teden pri tebi, en teden pri njej. Ce ne naredis tega si objektivno pokravjen in ogaben. Moski ki zapustijo otroke sploh niso ljudje.

Pokravjen? :))))

Brez zamere… ampak tukaj imaš pa v ozadju veliko zadevo z magijo.. žena se nikoli ne bo osvobodila svoje matere če tega ne bo želela sama.
Ti pridobi svoja jajca nazaj in bodi “dec” na mestu. Spokaj s hčerko in si omogoči boljše življenje. Pošlji jima z nasmehom ljubezen… hči bo že razumela in prenesla. Onidve pa se še naj izljubita če želita.
Vse ostalo bo šlo… samo ODLOČI se. Naj ne pritiskata na tvoje strahove in čustva… vzami življenje v svoje roke in si povrni moč.
Srečno!

sem imel podoben primer meni je pomagal bog ni pa bilo lahko

Tist k je napisal da nehaj z nenormalno navezanostjo na hcerko srcno upam da nima otrok. Posast, nc druzga.
Postavi ultimat. Ce pa misl punca celo zivljenje bit prisesana na mamico je to njen problem. Samo ne dovoli in ne pusti se poteptat kar se tice otroka. S tabo bo sigurno imela bolj normalno in zdravo zivljenje kot z mamicam. Noro res. Svasta kaj hodi po svetu.

Takoj na CSD, povedat za razmere, kako se do tebe obnaša partnerka, kakšna je situcacija; naj bo odprt primer, da jih seznanjaš in prosiš za nasvet – so ti dolžni pomagat, ker je posredi tudi mladletni otrok. Pojdi na svetovanje, pogovor, vprašaj njih za nasvet, kaj naredit, ti bo samo v korist, da si poizkal pomoč – tudi ko bsta šla narazen, na sodišču je to plus – da si ti CSD že obvestil na zate nevzdržne razmere in odnos partnerke do tebe – imaš brezplačno svetovanje psihologa tam. Izkoristi. Si v nezavidljivi situaciji, sploh, ker živiš pod streho partnerke in njene oblastniške matere.

Lažje bo sedaj, ko je hčerka manjša in mlajša – to so še iskreni otroci, to ne lažejo; brez skrbi, bolje kot če bo stara potem 12 let – takrat jo bo lahko mati naščuvala proti tebi – ker lahko tudi od 12. leta otroci sami določajo, s kom bodo živeli , pričajo tudi na CSDju in izvisiš lahko kot nudlc – ko bo mati obrnila lastno hči z manipulacijo z lahkoto proti tebi. Starejši so, težje bo, verjemi.
Misli na svojo prihodnost sedaj, ko še ni prepozno -ko bo stara hči 12 let, bo prepozno…….

Vloži vlogo za polno skrbništvo. Pa naj ona tebi plačuje preživnino. Očitno se gospa ni odklopila z mamine joske.

ObupanPartner

HVALA BOGU, DA IMAŠ SVOJEGA OTROKA RAD – ne oziraj se na primitivce, ki otrok niso zavrgli, samo zato, ker se bojijo, da bi sosedje imeli enako zlobne jezike.

Ta mala je že zdaj boga, ker je temu priča – če se z njeno mamo razideta pa bo vse to nasilje in zloba šla nanjo, plus njun bes nad teboj. Ne vem koliko je partnerka problem ali posledica svoje matere, tašča definitivno je problem. In po tem kar si opisal, bi verjetno raje vnučko pokopali kot tebi pustili “zmagati skrbništvo”, ne glede na to ali bi se po zmagi 5sekund z njo ukvarjali. Bodi očka, naj žena hodi “skrbeti za ranljivo mati” (naj bo to uradna zgodba za druge, da ne bosta mogli lagati, da si ti nasilen ali podobno), s tamalo čim več hodi ven (igrišča, plaže, igralne urice itd), prevzemi čim več starševskih obveznosti (kar sem razumela, da ti je v veselje). Zdi se mi da pri 12ih lahko sama pove pri kom želi ostati v primeru ločitve.

Lahko se na skrivaj pozanimaš kako je s skrbništvom (da bi ga ti imel), pri odvetniku.

Veliko sreče in potrpljenja – ter tudi veselja vama (s hčero) želim, sebi pa enega takšnega kot si ti – dobrega očeta otroku.
Lp

Takoj na CSD, povedat za razmere, kako se do tebe obnaša partnerka, kakšna je situcacija; naj bo odprt primer, da jih seznanjaš in prosiš za nasvet – so ti dolžni pomagat, ker je posredi tudi mladletni otrok. Pojdi na svetovanje, pogovor, vprašaj njih za nasvet, kaj naredit, ti bo samo v korist, da si poizkal pomoč – tudi ko bsta šla narazen, na sodišču je to plus – da si ti CSD že obvestil na zate nevzdržne razmere in odnos partnerke do tebe – imaš brezplačno svetovanje psihologa tam. Izkoristi. Si v nezavidljivi situaciji, sploh, ker živiš pod streho partnerke in njene oblastniške matere.

Lažje bo sedaj, ko je hčerka manjša in mlajša – to so še iskreni otroci, to ne lažejo; brez skrbi, bolje kot če bo stara potem 12 let – takrat jo bo lahko mati naščuvala proti tebi – ker lahko tudi od 12. leta otroci sami določajo, s kom bodo živeli , pričajo tudi na CSDju in izvisiš lahko kot nudlc – ko bo mati obrnila lastno hči z manipulacijo z lahkoto proti tebi. Starejši so, težje bo, verjemi.
Misli na svojo prihodnost sedaj, ko še ni prepozno -ko bo stara hči 12 let, bo prepozno…….
[/quote]

Pa da dopolnim – ne hodi na CSD brez “dokazov”, vsaj dokazov za socialno delavko (če ne za sodišče). Vse je samo tvoja beseda proti njuni! Sama sem ženska ampak femofašizem proti očetom ni čisto iz trte izvit.

Zdravo,

Se strinjam s prejšnjimi odgovori.
Pogovorita se sama na 4 oči, kot špricer umirjen ton glasu, brez vpitja, poveš stvari po alinejah, brez stranskih tem.

Družinska ali partnerska terapija, če je žena kolikor toliko inteligentna bi moglo pomagat.

S hčerko še v času ko živite skupaj izkoristi čim več zabavnega časa, da v kolikor se ločita, da bo znala na CSD povedat da sta se imela vredu in da rada čas praživlja s tabo. Pojdita na sladoled, na igrala, kino, stvari ki so njej všeč.

Če žena ne bo za terapijo oz. Se ne bo dalo z njo pogovoriti. Potem veš da bo ločitev grda. Ne si zatiskati oči, da se bo s časoma omehčala ali prišla k sebi. Hotela te bo uničiti, ti pobrati čim večji kos preživnine. Beri: njen osebni bankomat brez limita. Bod pozoren, da si ne bi slučajno zmišljevala nasilja v družini. Pač res pričakuj naj slabše, žal.
Ker očitno že zdaj ni uravnovešena.

Dobi si dobrega odvetnika, bodi 2 koraka pred ženo in boš dobil polno skrbništvo.

Srečno.

Pozdravljen,

Po mojem je glavni problem v tem, da te žena ne spoštuje. Če pa te ne spoštuje, te nima rada tako kot bi te morala imeti. Lahko te ime rada “po svoje”, kot zna, ampak vprašanje, če je zate to sprejemljiv način. Sam si moraš razčistiti, ali si želiš ostati v takšni zvezi, ki (vsaj za moja merila) ni v redu. Ali bi se razvezal raje ne sprašuj drugih, ker si ti edini, ki čutiš posledice svoje odločitve in nihče tule na forumu! Spoštovanje pa je osnova zdrave zveze. To da se partner dobro razume s svojimi starši samo po sebi sicer ni narobe. Tak partner bo tudi vedel, kje je meja med lastno družino in svojo primarno družino. Če te pa družno z mamo napada in žali, pa žal pomeni, da ima zablojen familijaren vzorec. Oseba je čustveno nezrela. Kar se tiče novega družinskega zakonika pa obstaja “skupna vzgoja in varstvo”, ki ni več vezana na strinjanje drugega partnetja. Če ga zahtevaš in ni razloga, ki bi te izključeval kot neprimernega, imaš res dobre možnosti. Samo po pameti, mirno in ne se dati sprovocirati. Vaša tašča pa mi deluje malo MOM.

Kako ste nekateri bedni, prav res. Obsojate ga, mu govorite saj je vedel kakšni so, pa nenormalno ima rad hčerko, to je narobe. Dejte se raje osredotočit na težavo, zaradi katere sploh piše in mu ponudite raje nasvet. Kako on opisuje svoja čustva do hčerke, je njegova stvar. Vsak opisuje po svoje in s tem je želel le povedati, da jo ima neizmerno rad, napisal je pa tudi, da se boji, da bo najtežje hčerki. Kar pove, da ga skrbi za hčerko in da je dober oče.
Torej.. Jaz ti svetujem, da se usedeš s partnerko in resno pogovoriš. Odkrito ji povej, o čem razmišljaš in kaj ji predlagaš in da tako ne moreš. Če ne gre.. Jo vprašaj, če bi se morala odločati med tabo in mamo, koga bi izbrala. Če reče mamo, spakiraj in pojdi. Če reče tebe, se dogovorita kako naprej. Kar se tiče sodišča, nima smisla predvidevat, kaj bo če bo… Ko pride do tega, se boš takrat ukvarjal s tem, zaenkrat pa korak za korakom. Vsekakor ti želim vso srečo.
Pa seveda poročaj.

Sama imam hčerko živim z mamo brez partnerja. Do zdaj hčerka ni dobila niti centa od oceta niti ga ne vidi. Na žalost je tako. Sama sem tudi odraščala brez očeta. Moja mama je duša ampak če nebi bilo nje mene nebi blo na tem svetu “dobesedno” že zaradi tega in dejstva da me je skup spravila in mojo hčerko Oz svojo vnukico skozi ahta ko delam je nebi mogla same pustit. Jaz ti predlagam alternativo. Uzamite Kredit za hišo. Mamo njeno dajte na en del vi na svoj del Oz stuk. Tako boste vi z dtuzino imeli svoj del ona pa svoj. Hkrati pa boste skupaj kod družina. Tvoja žena bo zadovoljna ti mama njena in posledično tudi tvoja hčerka. Pot do sreče je v uspešnem prilagajanju. In seveda diplomatskem razmišljanju. Verjemi nebo ti žal.

New Report

Close