Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kaj storiti

kaj storiti

Lep pozdrav!

Mene pa zanima,kaj je najbolje storiti,oz. kaj mi preostane,saj po dveletni bolniski mi firma ni trgala obrokov kredita(premajhna placa),tako da sem cisto obupana.Na banki so mi rekli,da so predali zavarovalnici,na zavarovalnici,pa da se nimajo razcisceno z banko in da oni ne morejo nic narediti,naj se obrnem na banko…sedaj pa zopet po nekaj mesecnem zdravljenju sem bila primorana stvar pustiti v mirovanju,tako da mi je kolegica,ki dela na sodiscu ze par mesecev nazaj rekla,da je stvar na sodiscu,a se do danes nism nic dobila.Prosim vas za kakrsenkoli nasvet,kaj je najboje storiti(kredita sem imela za cca. 2milijona400sit).Ker se moje zdravljenje se vedno ni koncalo(dolgotrajna bolezen),ne vem kaj naj naredim.Rok za izplacilo kredita pa mislim da zapade cez 2leti.Na koga naj se obrnem,da stvar lahko uredim,saj me to tako obremenjuje!

Ze vnaprej vsem hvala za prijaznost in odg.,lp!

Za kakšen kredit pa sploh gre: stanovabjski, potrošniški….
Koliko pa znašajo tvoji prejemki in kakšna naj bi bila mesečna obremenitev?

Pozdravljeni!

To je pa težka situacija. Kredit morate v vsakem primeru vrniti. Malo pomislite ali imate kako vrednost (stanovanje, avto…) kar lahko zastavite. Morda imate kaj, kar lahko prodate, morda imate kako varčevanje, kako zavarovalno polico, ki jo lahko vnovčite… Če imate minimalno plačo ne morete dobiti kredita, zavarovalnica vam pa lahko preko sodišča izterja z rubežem. Poskusite se dogovoriti za moratorij, plačevanje na položnice na daljšo doba ali kaj podobnega. Nikakor je smete kar čakati, ker vrniti boste morali z obrestmi vred.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Ponovno lp!

Saj mene ravno to zanima-kam naj se najprej obrnem,da zadevo poskusim urediti(sodisce,banko,zavarovalnico),saj sta si zavarovalnica in banka stvar samo podajali,ko pa sem ze enkrat poskusila zadevo urediti,sem zopet morala zdravljenje nadaljevati,tako da vsa stvar zopet stoji.Mene pa tako skrbi,saj je prijateljica rekla,da je stvar na sodiscu,sama pa se nisem dobila nicesar(mi je pa zaupala ze kar nekaj casa nazaj,ko me je obiskala v bolnisnici)…
A zadevo bi tako rada cimprej uredila…toda na koga naj se obrnem najprej?
Obrokov mi niso trgali od takrat ko sem bila na bolniski(2leti),tako da se mi kredit iztece cez 2leti…Mi svetujete,da se oglasim kar pri direktorju poslovanice,ter mu razlozim vso situacijo in se poskusim nekako dogovoriti?A bi lahko prosila za obnovo kredita,saj sem s tem mesecem zacela polni delovni cas,in bom tako zopet prejemala normalno placo…

Hvala lepa za odg.,lp!

Draga Mila!!

Stvar je sledeča. Ste v hudi godlji, kjer lahko ostanete brez strehe nad glavo, avta,.. kar koli. Stvari se je treba lotiti čim prej- danes! Kajti za vsak dan vam tečejo nažalost obresti. To pomeni, da imate za zdaj za dve leti že kredita z obrestmi cca 5 Milijonov. Tako visoke so obresti pri neplačevanju. Jaz osebno bi takoj prodal ali kje drugje dvignil kredit in takoj poplačal trenutni kredit. Nato bi pa delal dve službi, menjal bi za boljšo,… Uglavnem tečejo vam obresti in to je najhuje drago!

Čim preje rešuj situacijo! Ali pa si kje sposodi denar (od znanca in ne kakšne izterjevalne firme!!)

LP!

Vsekakor vam svetujem pogovor pri direktorju poslovalnice in ga prosite, da vam pomaga iskati rešitev. Če bo povsem brezbrižen, mi sporočite in mu bomo tukaj naredili negativno reklamo z imenom in priimkom ter mu poslali link.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Če se ne boste supeli dogovorit z njim prosite za nasvet kakšnega strokovnjaka (odvetnik , posrednik,..). Bolje, da njemu plačate 100€ kot pa da vam uni nabijajo procente vsak dan.

New Report

Close