Kaj to ženske delajo iz sebe….
Včeraj sem imela prvič v življenu priliko videti eno žensko (mlajšo, bi rekla da staro med 25 in 30 let), ki je cela predelana.
Mislim, če je to všečno na kakih fotkah ali na razdalji 5 m ok, ampak od blizu….obup od obupa!
Nohti dolgi 3 cm, pa ne pretiravam, neke nore pink barve. Umetni podaljški v laseh, tako zelo očitni, ker se je videlo tiste dele kjer so nasajeni na prave lase, in par odtenkov zgrešene barve. Trepalnice kot moje omelo za prah, narisane prevelike obrvi. Par mm pudra na obrazu (spodaj pa veliki mozolji). Ustnice našopane, da je bila od strani kot pingvin.
Moj bog no…pa to je dejansko nagravžno! Ne morem verjet da je to komu všeč!
Konec koncev je vazno da se pocutis dobro v svoji kozi pa to ne pomeni da pred posegi nisi zadovoljen sam s sabo ce pac imas moznost in hoces nadgraditi svojo samozavest zakaj pa ne… Zalostno je da nekateri ljudje niso zmozni sprejeti druge kakrsni so ali so vizuelno prelepi ali z nepopolnostmi vedno se bo nekaj naslo da bodo lahko skritizirali… Ce je vazno kak clovek si po srcu kaj ima veze ce si grd lep ali “popravljen”… Se bolj plitko je ko kritizirate cloveka ki ga niti poznate ne vcasih se premalo zavedamo kaj lahko taksni komentarji povzrocijo ljudem saj smo si razlicni eni prenesejo kritiko drugi tezje nevemo odzadja in ce potem se komentirate videz bi se lahko vprasali kaj to pove o vasem karakterju…