KAJ UPORABITI ZA SIJOČE LASE
Jaz trenutno uporabljam guhl- mandel ol in mi je super, imam zelo svetlo rjave lase in blond pramene, po uporabi jo moji lasje svetijo pa tudi suhi niso, tako kot so bili ko sem uporabljala gliss kur.
Mogoče ti bo pomagalo meni je, sicer pa je vse odvisno od vsakega posameznika, enim ustreza, drugim ne.
Jaz uporabljam sprej in sicer si ga razpršim po laseh in ne boš verjela…v trenutku so mehki, lahki in svileči…sama nisem mogla verjet svojim očem. Prej sem imela krepaste lase, suhe, sedaj jih nimam več…..tudi če imaš suhe…si razpršiš in so lasje lepi kot tisti od filmskih igralk…res. TIGI ima tudi izredno kolekcijo za volumen las, jaz sicer nimam tega problema, ampak res naredit reklamo TIGI-ju, ker sem zeeeeelo navdušena in se mi zdi, da se opazi po mojem pisanju. Oprostite, ampak sem pač takšna…povem vse po pravici in nerada skrivam navdušenja. Lep dan ti želim!
Za vse, ki vas zanimajo proizvodi TIGI:
Lep pozdravček, jaz sem doma sicer s Kopra, samo mislim, da v Ljubljani skoraj vsak frizer ima TIGI proizvode. Skoraj zagotovo ga lahko dobiš v Alenkinem studio, ki pa ne vem kje se nahaja….ti dam naslov spletne strani:
zasledila sem telefonsko številko, tako da lahko vse naročiš po telefonu, pa sigurno ti bodo tvoji poslali tvoji.
Lep dan!