Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KAJ UPORABITI ZA SIJOČE LASE

KAJ UPORABITI ZA SIJOČE LASE

IMAM SREDNJE DOLGE BLOND LASE – POBARVANE.
KAJ NAJ UPORABLJAM, DA BODO LASJE BOLJ SIJOČI.
NEMASTNI, NETEŽKI, A SIJOČI LASJE. ŽELIM SI LESK V LASEH.

DOSEDAJ SEM UPORABLJALA FINISHING CREAM.
KER PA JO TEŽKO DOBIM, PRISOM ZA NASVETE!

HVALA PUNCE

Poizkusi s sprejom Subrina za lesk.

Jaz imam šampon od gliss kur za sijoče lase in je špica. Stane okrog 500 sit.

jest iščem kaj takega že zelo dolgo..če ti bo kdo ponujal od schwarzkopfa gliss kur-glanz tonik.-..pozab…kao en sprej…nuula razlike..tud če bi blo mal razlike bi blo ok tko pa nuula..no to ne kupt…sama pa še nism odkrila..za sijoče lasje nič

Jaz trenutno uporabljam guhl- mandel ol in mi je super, imam zelo svetlo rjave lase in blond pramene, po uporabi jo moji lasje svetijo pa tudi suhi niso, tako kot so bili ko sem uporabljala gliss kur.
Mogoče ti bo pomagalo meni je, sicer pa je vse odvisno od vsakega posameznika, enim ustreza, drugim ne.

Tudi jaz sem izkala takšno reč. Najbolj mi pomaga maska za lase od Fructisa za suhe lase.
Šampon in balzam od Fructisa mi ne pomagajo, maska za lase pa zelo. Lahko kupiš tisto za 1x tno uporabo. Lasje ostanejo mehki in niso toliko suhi.

aja baje obstaja eno silikonsko mazilo al neki od kissa- –to mi je soseda rekla,..nisem pa še vidla tega morm it mal pogledat

Jaz ti priporočam, da sežem malo globlje v žep in da si kupiš kakšen preparat od TIGI-ja….sama jih uporabljam in ne bi mogla bit bolj zadovoljna. Imela sem uničene lase, sedaj pa imam krasne. Predvsem sem zaljubljena v Shine od TIGI-ja…pa tak lep vonj po bananah ima….super je!

a to kupiš v drogerijah ali pri frizerju?..jaz lih tok da poznam loreal afrodito pol se pa že skor konča

hvala za vse odgovore.
Zlato ribico pa prosim, da mi pove, kje se dobijo proizvodi od TIGI-ja. V našem DM nisem zasledila tega.
Hvala še enkrat.

To kupiš pri frizerju….npr. Shine stane 2.400, ampak ga imaš za full časa in boš videla kakšne svilnate lase boš pol imela. Res ti ga moooočno priporočam. Sploh si ne predstavljam, da ga ne bi imela. Ciao!

Mačkica…vsaj dober frizer ima TIGI proizvode, pa tudi Matrix je dober…..samo skoči do enga frizerja in boš videla. Cene so okrog 2.000-3000. sit, ampak se absolutno splača. Sporoči mi, če boš kupila in če si zadovoljna. Ciao!

kaj pa uporabljaš: šampon, balzan, gel , sprey ……

mani poznani frizerji (Novo mesto) uporabljajo predvsem Loreal ali Schwarzkofp…..

hvala, bom še malo povrtala naokoli………

Jaz uporabljam sprej in sicer si ga razpršim po laseh in ne boš verjela…v trenutku so mehki, lahki in svileči…sama nisem mogla verjet svojim očem. Prej sem imela krepaste lase, suhe, sedaj jih nimam več…..tudi če imaš suhe…si razpršiš in so lasje lepi kot tisti od filmskih igralk…res. TIGI ima tudi izredno kolekcijo za volumen las, jaz sicer nimam tega problema, ampak res naredit reklamo TIGI-ju, ker sem zeeeeelo navdušena in se mi zdi, da se opazi po mojem pisanju. Oprostite, ampak sem pač takšna…povem vse po pravici in nerada skrivam navdušenja. Lep dan ti želim!

Zivjo!

ja tud jaz ze nekaj casa iscem tale TIGI,pa ga ne najdem!Oglasam se iz francije,kjer bom se kr lep cas!a mas mogoce idejo kje bi ga tu lahko nasla?v kaksnih trgovinah?al so samo frizerji zastopniki?
Sprej pravis?
hvala ze vnaprej

Oj!

Na žalost ne vem kje bi lahko našla te proizvode v Franciji. Bom pa se pozanimala in te pol obvestim.

Ja, jaz uporabljam sprej Shine od TIGI-ja, imajo še veliko drugih proizvodom za lesk las, ampak moja frizerka je rekla, da je ta najboljši in zame je mega. Ciao!

Za vse, ki vas zanimajo proizvodi TIGI:

http://www.tigihaircare.com/uk/whatsnew/

Zivjo!

a je ta tvoj frizer mogoce v ljubljani oz ali ves kje bi se dalo tigija dobit v lj?
mogoce bojo moji tko dobri pa mi ga bojo poslal!
najlepsa ti hvala!

Mislim da majo Tigi proizvode tud pr Meti na Trubarjevi. Pejd prašat.

Lep pozdravček, jaz sem doma sicer s Kopra, samo mislim, da v Ljubljani skoraj vsak frizer ima TIGI proizvode. Skoraj zagotovo ga lahko dobiš v Alenkinem studio, ki pa ne vem kje se nahaja….ti dam naslov spletne strani:

http://www.alenkinstudio.com/

zasledila sem telefonsko številko, tako da lahko vse naročiš po telefonu, pa sigurno ti bodo tvoji poslali tvoji.

Lep dan!

Se ti opravičujem….ta studio ni v Ljubljani…..sem spregledala telefonsko številko…sem videla 01, ne pa 07. Oprosti!

Zlata ribica,

če boš še kdaj pokukala na to razpravo te prosim, če lahko potrdiš ali je ta spray iz TIGI linije Haircare in je v temno modri flaški, gor pa piše SPRAY SHINE v sredini in spodaj Essentuals (al neki)???

LP, Kukla

Ja, ja…to je tisti tapravi….v modri embalaži….saj je samo en Shine od TIGI-ja, če se ne motim. Ciao!

Super! Najlepša hvala!

Lep večer, Kukla

Tigi lahko kupite v Šiški pri Maretu, dresura frizure in v enem drugem salonu v Šiški, zraven optike in merkatorja in čistilnice Sluga (ne vem kako se imenuje), Pa v salonu Dali, na Resljevi, pamislim da na Trubarjevi, pri Kette cut tudi.

New Report

Close