Kaj v lase?
Pozdravljene!
Se 1x jaz. Korzet bom dala delati v ModaBravo v Gorici, zdaj mi dela probleme pa frizura. Zelim imeti spuscene lase, ampak da ne bo frizura dolgocasna, bi rada imela kaj v glavi, tukaj pa nastane problem. Kaj bi lahko imela v laseh in kje naj to dobim (v drogeriji, pri frizerju,…). Tiare vem, da ne smem imeti, kaksne rozice bi bile morda tudi presvecane, potem pa se moja domisljija konca.
Naj imam malo zavite?
Imate kaksne izkusnje? Kar na plano z njimi!
Prijateljica mi je bila ful luštna. Sicer ni imela ful dolgih las, nekako paže do ramen…. Lase čisto ravne, frizerka ji je nekaj pramenov navila, oz s tistimi kleščami, da nastanejo valovi. Mislim, da ni imela nič drugega….
Meni je bilo to ful všeč, ker je zgledalo čisto naravno, brez pretiranega okrasja, pa nje je to tudi res pasalo. Seveda je odvisno tudi od obleke.
Ne vem kakšne lase imaš (kako so dolgi) in če ti je to sploh všeč, a vseeno je dobro oditi tudi do frizerke in se posvetovati z njo o frizuri, morda pa bo imela ona kakšno idejo, ali ti bo pokazala kakšne dodatke za lase.
Ja, to bi bilo super. Poslji mi prosim na [email protected]
Hvala
a lahko še meni prosim, ker mam isti problem,…pa tudi bi najraje imela spuščene, brez vsega.
moj mail: [email protected], prosim, prosim,…..
hvala