Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj v primeru, da se ne javiš na napotnico za zaposlitev?

kaj v primeru, da se ne javiš na napotnico za zaposlitev?

Naj bi te brisali iz evidence, čeprav jih pri tem ne podpiram. Namreč sama sem nekoč dobila napotnico za razgovor, poslala sem priporočeno pošto – življenjepis, kot je bilo zahtevano in nikoli dobila odgovora. Ha??

manca

asdfjklč veš kaj me zanima? Od kod vam potem denar za kamp in ostalo! Ti malce pretiravaš! Oprosti ampak prvič mi ni logično, odkod ti smo 30 euro otroškega dodatka na take dohodke? Drugič pa….. a res ni službe zate? Če bi iskala, verjemi, da bi jo tudi našla!

Malce akcije pa bo šlo! Verjemi!

moj mož ima plače 400eur, jaz pa otr. dodatka 40eur, tko da kr verjemi;

angleca napisal:

> asdfjklč veš kaj me zanima? Od kod vam potem denar za kamp in
> ostalo! Ti malce pretiravaš! Oprosti ampak prvič mi ni logično,
> odkod ti smo 30 euro otroškega dodatka na take dohodke? Drugič
> pa….. a res ni službe zate? Če bi iskala, verjemi, da bi jo
> tudi našla!
>
> Malce akcije pa bo šlo! Verjemi!

Saj sem rekla, da bom ribe lovila. Denar za kamp imamo pa privarčevan.
Ko delamo varčujemo, ko ne delamo pa uživamo. Smo pa skromni in razen osnovnih potreb, drugih nimamo. Živeti moraš pa doma ali v kampu. Isti stroški, če ne še manjši in tako bomo čez poletje varčevali na morju.

Glede službe pa: Napisala sem že okoli 80 ponudb, dobila odgovor na dve in še to negativne, tako, da…

angleca napisal:

> asdfjklč veš kaj me zanima? Od kod vam potem denar za kamp in
> ostalo! Ti malce pretiravaš! Oprosti ampak prvič mi ni logično,
> odkod ti smo 30 euro otroškega dodatka na take dohodke? Drugič
> pa….. a res ni službe zate? Če bi iskala, verjemi, da bi jo
> tudi našla!
>
> Malce akcije pa bo šlo! Verjemi!

Veš kaj pa mene zanima, angelca
Kako lahko zaposleni ljudje, ljudje, ki naj bi bili v službah, kar pomeni, da naj bi delali, cele dopoldneve sedijo pred računalnikom, na mon-u in pametujejo brezposelnim kako naj iščejo službo.
Zaradi takih, kot ste ve, branjevke, brezposelni nimajo služb.
Nekateri bi v službi delali in ne samo hodili v službo, kar pa je razlika.
Kje pa nekdo dobi denar, da živi te pa tudi ne bi smelo tako zelo zanimati, se ti ne zdi? A ti mogoče komu brezposelnemu pomagaš?
Ja, vsak naj se briga za sebe in bo.

Brez skrbi, da pomagam brezposelnim! In od kod ti ideja da sem v službi????? Mogoče smo pa v istem žaklju? Samo ne pametuj, da ni služb! Po cesti leži denar draga moja samo pobrati ga je treba!!!!!

Citat: “Samo ne pametuj, da ni služb! Po cesti leži denar draga moja samo pobrati ga je treba!!!!!”

Zelo lahkomiselno je tole razmišljanje, veš… Zelo nevarno, obenem pa preveč politično korektno 🙁 Me spominja na rek, da cilj opravičuje sredstva.

Tole pa ni res. Mi smo štirje, dva zaposlena na povprečnih slovenskih plačah, pa dobivam 42€ dodatka. Ali si napisala krepko prenizko plačo ali pa dodatek.

New Report

Close