kaj vam je pomembno pri moških?
Dve vrsti bab sta: preračunljive in nagonske. Nagonske so v nevarnosti, da bodo šle s frajerskim brezveznjakovičem, ki mu bo za familijo dol viselo. Preračunljive so v nevarnosti, da bodo šle s predvidljivim copatarjem, potem pa ga bodo varale z nevarnimi tipi.
vprasj ga zdaj, kolikokrat je v zivljenju napisal, da je nekaj njegovo mnenje, namesto kot neka visja instanca. Sicer ima prav, problem je, ker niti sam tega ne dela. 🙂
ce ni crno je pa belo. Poenostvljanje ti pa gre, ceprav v resnici je zivljenje polno odtenkov med crno in belo. Poglej kdaj mavrico. 🙂
ce ni crno je pa belo. Poenostvljanje ti pa gre, ceprav v resnici je zivljenje polno odtenkov med crno in belo. Poglej kdaj mavrico. :)[/quote]
pa kje ti 2 barvi vidiš???
za forumske luzerje obstaja samo ena vrsta žensk – slabe (beri, take, ki jih ne marajo) :)))
če ima mene, pomeni, da je zate premlad. :))
sicer pa ne vem, kaj te sekirajo njegova leta, baje imaš doma enega v vezi srečnega.
če je srečen zato, ker njegova tečna baba po rednem šihtu vsakodnevno še 8 dodatnih na internetu “oddela” in se mu zato ni treba s tabo ukvarjat, pa ni moj problem :))
ja valda…tako kot da ti slepec opisuje barve in fajmoštri seks… :))))
ce ni crno je pa belo. Poenostvljanje ti pa gre, ceprav v resnici je zivljenje polno odtenkov med crno in belo. Poglej kdaj mavrico. :)[/quote]
Cepec, kaj če bi se naučil razumeti prebrano? Napisal sem, da so V NEVARNOSTI. Kar ne pomeni, da s ejim bo to nujno zgodilo. razumeš zdaj, ali še vedno ne?
Obstaja razlika, ona je v vezi, ti pa v svojem feminističnem obupu občasnemu f.uku praviš veza.
Mater, tako pametne, s kariero ( baje ) pa še evdno tako zahojene, tega človek ne more verjet, samo da jo en dec občasno poriva, pa tudi če ločeno živita, pa mora ona temu veza rečt. Tako zelo se ve lepolaske bojite statusa samska.
Ne vem, ampak dobila sem vtis, da sanjaš o taki cankarjanski vezi. Pa daleč od tega, da so vse veze na tak način.
So tudi veze, kjer ženska ni cankarjanska mama in so ženske, ki si niti pod razno ne želijo biti cankarjanske mame. So veze, kjer ni ona likarica in kaj vem kaj še vse za svojega moža. Pa veza vseeno štima. Še več, odlično se ujameta. Potujeta, športata, hodita v gledališče, skupaj pa tudi vsak zase. Življenje pa se ne vrti okrog kuhinje, likalnica, čiščenja in seveda TV. So redke take veze, so pa. Večina je pa res takih kot ti opisuješ.[/quote]
Hočem ti povedat, da je skupni imenovalec vseh vez SKUPNO BIVANJE. To je zame veza.
To, ko ene novodobne kure občasnemu f.ukarjenju rečejo veza, je posmeha vredno, to samo kaže na globoko osebnostno nesamozavest in priznati si, da so dejansko samske. Obenem se takšne zavedajo, da si jih noben normalen en bo nakopal na galvo za pravo vezo, zato bodo sabotirale idejo, da je bistven kriterij za vezo skupno bivanje in bodo promovirale svoja fukashka razmerja kot veze. tako se same pr sebi bolje počutijo.
res me zanima, kdo je tebe naučil, kaj je “prava” veza? odsoten oče, histerična mati? si gledal romantične filme, bral knjige (no, to vsi močno dvomimo). ne da nisi v vezi – še občasnega fukca si ne moreš zrihtat :)))) revše oguljeno, vse kar imaš so žulji na tvoji “petprstni punci” :))))) najboljše, da si ga odrežeš, itak ga ne uporabljaš za drugo kot lulanje – pa tudi tega ti ni treba počet stoje, ker dec pač nisi
oooo, šit.
se pravi, da bi morala pod svoje prave resne partnerje prištet kakih 20 žensk in 5 moških, s katerimi sem živela v stanovanjskih skupnostih v svojih študentskih letih.
Spider, a potem je tvoja mama dobra jebačica? Glede na to, da si tolk let živel z njo, ziher veš, če je dobra seksualna partnerka….
Ma glej, mene pač zabava, ko neke cipice, obične fukare, same sebe še kr prepričujete, kako ste v vezi, ker vas nek star junc s povešenimi jajci poriva. Sori no. Eni imamo pač standarde, kaj je resna veza.
Na tvoje blodnje o moji materi ne bom odgovarjal, raje samo sebe vprašaj, zakaj niti čefurskim redarjem v LJ ne pade na pamet, da bi si tebe zbrali za RESNO ZVEZO, ker si pač smet, s smetmi se f.uka na parkirišču v temi, pa še to naskrivaj, da te kdo ne vidi.
Ko dec poriva tako ko si ti, je o tem raje tiho, ker se boji, da ga bodo kolegi za.jebavali, pol ti pa kura nesamostojna, veze željna, lapa o resni zvezi, za zjokat no…
Kot sem napisal, tako kvazi-pametne, a tako obupane…
drugega, kot da ga v kanto z biološkimi odpadki tiščiš, ti tako ali tako ne preostane 🙂 če imaš srečo, včasih naletiš tudi na kakšnega usmrajenega bivšega stanovalca perutnine ptuj, da se potem še 2 meseca lahko širokoustiš, kako si eno hudo piško nategnu :))) če ni mrtva in ne smrdi že fejst, tko al tko nimaš šans, da ti da noge narazen :)))
Ma čist si me dotolkla zdaj.:))))))
Evo zmagala si. Ej stara, piši kar hočeš, meni se ne ljubi več s tabo. Drži se.
hja, sori, luzer.
po tvoji definiciji je resna veza = skupno bivanje.
glede na to, da sta te očitno pokavsala oba starša, sploh ni čudno, da si tolk prifuknjen.
sej za tak izrodek še čisto fejst zgledaš 🙂
če ima mene, pomeni, da je zate premlad. :))
sicer pa ne vem, kaj te sekirajo njegova leta, baje imaš doma enega v vezi srečnega.
če je srečen zato, ker njegova tečna baba po rednem šihtu vsakodnevno še 8 dodatnih na internetu “oddela” in se mu zato ni treba s tabo ukvarjat, pa ni moj problem :))
ja valda…tako kot da ti slepec opisuje barve in fajmoštri seks… :))))[/quote]
Nič mene ne skrbijo njegova leta, samo prijazno sem ti pojasnila, da imaš doma, v primerjavi z mano, starčka. Pa starejša sem od tebe. Tole s šihtom pa tud ne nabijaj več, ker se pred mano s svojo mezdico ne moreš postavljati, to sva tudi že ugotovili :)))) Kaj bo naslednje? Bradavica na nosu predvidevam? :))))
Nisi mi odgovorila na vprašanje, ampak nič ne de :))
to je zato, ker ne postavljaš vprašanj, ampak trditve 🙂 zakaj bi te morila z dejstvi, če ti že poznaš svojo (in mojo tudi, očitno) pravo resnico :))) nekako tako, kot spider pozna pravo vezo :))))) hehehe
sicer pa to, da nekoga, ki je 2 leti starejši od tebe, označuješ s starčkom, že samo po sebi pove dovolj o tvoji patetični naravi in obremenjenostjo s starostjo.
res me zanima, kdo je tebe naučil, kaj je “prava” veza? odsoten oče, histerična mati? si gledal romantične filme, bral knjige (no, to vsi močno dvomimo). ne da nisi v vezi – še občasnega fukca si ne moreš zrihtat :)))) revše oguljeno, vse kar imaš so žulji na tvoji “petprstni punci” :))))) najboljše, da si ga odrežeš, itak ga ne uporabljaš za drugo kot lulanje – pa tudi tega ti ni treba počet stoje, ker dec pač nisi[/quote]
Pravi deci so bili oni enodnevni in tedenski ‘zgodovinski tipi’, bledi mladostniški spomini, katerih obrazov in ne imen se več ne spomniš, mogoče le po obdarovanih bolezenskih ginekoloških vtisih. In zdaj po postopnem pešanju ‘obratovalne moči’, ko greš proti 40 in nimaš več ničesar za ponudit, moški kar čakajo v vrsti, da se bodo tepli zate, obrabljeno robo, preden te odmočijo na 100 C, da kaj ne staknejo? 😀 Zbudi se, princeska…. 😉
vprasj ga zdaj, kolikokrat je v zivljenju napisal, da je nekaj njegovo mnenje, namesto kot neka visja instanca. Sicer ima prav, problem je, ker niti sam tega ne dela. :)[/quote]
Kdaj sem napisal da kdo ni ali je normalen, izključno o tem namreč govorim o sodbi kdo izmed nas je normalen.
Poišči mi mojo izjavo ki daje tako sodbo.
Tip od lepolaske je vedno mlajši 😛
Sicer pa Spider pa Margot svaka čast da se vama da “prepirat” z OMFG/NM……3w in ostalimi vzdevki 🙂
Tip misli da če je crossdresser in si da gor lasuljo da postane “lepolaska” 🙂
ti in tebi podobni osli pa mislite, da če dolgo ponavljaš laž, ta postane resnica :))) matjažko me lahko še tolikokrat postara na 45 let in vidva s spiderjem lahko v nedogled ponavljata, kako sta “huda” vsem ženskam – od ostalih boste kasirali le režanje in posmeh, verjel vam ne bo noben 🙂
Tako je.
Največ kar lahko temu rečeš, so seks frendi. Ni pa to nobena veza.
Je le slaba tolažba tistih, ki niso zmožni čustvene bližine.
in to je slaba tolažba za vas, ki niste sposobni niti plačat položnic, s svojimi partnerkami pa ste “čustveno blizu” edino, ko se iz kuhinje v dnevno pogovarjate po fejsbuk chatu 🙂 drugega kot bulšitinga itak nimate za ponudit. :))) aja, pa solato znate skuhat. cooool 🙂 pravi moški, tko k murko. pomoje mu tud po konstituciji podoben zgledaš. nerazvit od možganov do podplatov :)))
to je zato, ker ne postavljaš vprašanj, ampak trditve 🙂 zakaj bi te morila z dejstvi, če ti že poznaš svojo (in mojo tudi, očitno) pravo resnico :))) nekako tako, kot spider pozna pravo vezo :))))) hehehe
sicer pa to, da nekoga, ki je 2 leti starejši od tebe, označuješ s starčkom, že samo po sebi pove dovolj o tvoji patetični naravi in obremenjenostjo s starostjo.[/quote]
Če me spomin ne vara, se da predvsem tvoja natolcevanja brati, češ kako sem nezaželena in stara in tečna po šihtu in imam bradavico na nosu … a ne, tega še nisi napisala, si pa hotela a ne? :))))
Naj ti ponovim vprašanje (torej ničesar ne trdim, samo sprašujem):
vprasj ga zdaj, kolikokrat je v zivljenju napisal, da je nekaj njegovo mnenje, namesto kot neka visja instanca. Sicer ima prav, problem je, ker niti sam tega ne dela. :)[/quote]lol. O cemerkoli podajas mnenje, vedno v bistvu vedno sodis in ne le kadar je govora o normalnosti nekoga, necesa. To je moje mnenje. 😉
Kdaj sem napisal da kdo ni ali je normalen, izključno o tem namreč govorim o sodbi kdo izmed nas je normalen.
Poišči mi mojo izjavo ki daje tako sodbo.[/quote]
Clovek vcasih prebere vprasanje in se tega tako ustrasi, kot da je postalo resnica. Reakcija pa temu primerna. Res pa je, da je vcasih vprasanje res le vprasanje, medtem ko vcasih je ze tudi trditev in odgovor nanj nima nobene teze.
Forum je zaprt za komentiranje.