Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj vam je pomembno pri moških?

kaj vam je pomembno pri moških?

si že sama dovolj očitno zagrenjena s svojimi leti in človeka svoje lastne generacije označuješ za starčka, torej ni treba da še dodajam :)))
sicer pa – ni toliko starejši od mene, da bi me lahko biološko zaplodil, denarja imam svojega dovolj in ne rabim očija, da me financira, ravno tako kot on ne rabi trapaste napol-mladoletnice, ampak odraslo žensko. nisva nikjer blizu mentaliteti forumskih luzerjev, ki sanjajo, kako bodo pri 45-ih zaželeni dvajsetletnicam, tako da je tvoje vprašanje že v osnovi nesmisleno zastavljeno, tako kot večina ostalega, kar napišeš 🙂

Matkic, lol. O cemerkoli podajas mnenje, vedno v bistvu sodis in ne le kadar je govora o normalnosti nekoga ali necesa. To je moje mnenje. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

večinoma velja slednje :)))
Confirmation bias

Itak da sem tudi zagrenjena :))) A bi sploh lahko bilo kako drugače …
In potem sem jaz tista, ki pišem trditve. Hahaha

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

kar smej se, boš imela še danes dovolj priložnosti za se jokat, ko si boš zobe umivala in boš morala v špegu gledat svojo zgubano faco starke, kot sama praviš svoji generaciji :))))))))

res me zanima, kdo je tebe naučil, kaj je “prava” veza? odsoten oče, histerična mati? si gledal romantične filme, bral knjige (no, to vsi močno dvomimo). ne da nisi v vezi – še občasnega fukca si ne moreš zrihtat :)))) revše oguljeno, vse kar imaš so žulji na tvoji “petprstni punci” :))))) najboljše, da si ga odrežeš, itak ga ne uporabljaš za drugo kot lulanje – pa tudi tega ti ni treba počet stoje, ker dec pač nisi[/quote]

Pravi deci so bili oni enodnevni in tedenski ‘zgodovinski tipi’, bledi mladostniški spomini, katerih obrazov in ne imen se več ne spomniš, mogoče le po obdarovanih bolezenskih ginekoloških vtisih. In zdaj po postopnem pešanju ‘obratovalne moči’, ko greš proti 40 in nimaš več ničesar za ponudit, moški kar čakajo v vrsti, da se bodo tepli zate, obrabljeno robo, preden te odmočijo na 100 C, da kaj ne staknejo? 😀 Zbudi se, princeska…. ;)[/quote]

A ženska, ki gre proti 40 da nima ničesar več za ponudit? Daj ne bodi smešen. Dobra roba je dobra roba tudi ko ima kilometrino. Ti lahko povem iz prve roke, ker imam opravka z oldtajmerjem (avtom, da me bo pomote :)) Kar se tiče pa Lepolaske, če je vsaj pol toliko strastna, kot ima jezik namazan, je ful huda baba. In ti to veš, zato pa imaš mokre sanje.

Pravi deci so bili oni enodnevni in tedenski ‘zgodovinski tipi’, bledi mladostniški spomini, katerih obrazov in ne imen se več ne spomniš, mogoče le po obdarovanih bolezenskih ginekoloških vtisih. In zdaj po postopnem pešanju ‘obratovalne moči’, ko greš proti 40 in nimaš več ničesar za ponudit, moški kar čakajo v vrsti, da se bodo tepli zate, obrabljeno robo, preden te odmočijo na 100 C, da kaj ne staknejo? 😀 Zbudi se, princeska…. ;)[/quote]

A ženska, ki gre proti 40 da nima ničesar več za ponudit? Daj ne bodi smešen. Dobra roba je dobra roba tudi ko ima kilometrino. Ti lahko povem iz prve roke, ker imam opravka z oldtajmerjem (avtom, da me bo pomote :)) Kar se tiče pa Lepolaske, če je vsaj pol toliko strastna, kot ima jezik namazan, je ful huda baba. In ti to veš, zato pa imaš mokre sanje.[/quote]

Samo karikiram Lepolaskina protislovja, če jih posplošuje zgolj na en spol skozi ženski vidik materialistke.
Npr. materialistka je v navskrižju s potrebami materialista, ko nizata kriterije partnerske izbire,
namreč za tako žensko je pomemben finančni status moškega, ugled in moč v družbi,
nasprotno pa za takega moškega nič od tega pri ženski, ampak samo in izključno njen EMŠO.
Torej moški, o katerih ona sanja, so fiktivni, razen če se čudežno pomladi za 20 let, če želi biti konkurenčna.

Tigres, kaj nekaj o strasti? So tam 50+ moški že malo opetekajoči old-timerji, ki še jim motor vedno vžge, ampak…. 😀 Če ti je manjka, bi se lahko udarali v eni strastni šahovski igri na dolge proge? Jaz takoj vidim, kaj ženska rabi, prečitam ji iz oči, česa je željna, ali pa iz pisave… :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj večina jih to ve, samo tu gor se še vedno pojavljajo osebki, ki teh stvari ne poznajo.

Ženske uživamo v seksu. Ja, to je čisti užitek. Ne počnemo tega, ker želimo moškim ustreči, amapk, ker je super.
S seksom se nič ne znuca.
Nobena ženska nima števca koliko spolnih partnerjev je imela. Lahko je seksala z istim tipom 100x ali pa s 5timi tipi z vsakim po recimo 5. Ta druga je potem dosti manj seksala. IN ker eni mislite, da se ženska znuca s seksom, pomeni, da je bolje imet to ta drugo, ker je manj znucana.
Tisti, ki mislite, da se ženska znuca, potem verjetno stokate, ker ste poročeni, seksa pa nimate, ker je treba paziti, da se ženska ne znuca.
Zdaj za kondome verjetno niste še slišali, vsaj eni ne. To je tista stvar, ki preprečuje nosečnost in pa SPB. Tako, da bolje seksat z eno, ki je imela 10 tipov iin sta uporabljala kondome kot z eno, ki je imela samo enega tipa pa nista uporabljala kondomov.
Tisti, ki tako radi opletate z ginekološkimi težavami, ker naj bi imela veliko partnerjev za seks, a sami uporabljate kondome? Zakaj pa ne? S tem širite vaše spolne bolezni na ženske.
Veliko deklet v srednji šoli pa tudi kasneje spolne partnerje menja na vsaki žurki. Glej ga zlomka, imele tipov na kupe. Potem pri 35ih pa resne, poročene, uglajene dame. Nekateri naivni možeki pa milsijo, da so bili skoraj edini. Ona jim je rekla, da je imela enega ali dva tipa, on je pa ves srečen, da ima tako neizkušeno damo za ženo.

Ma ni pri njih problem, da mislijo da se znuca. Bolj gre za prepričanje, da če si prvi, si tudi najboljši do sedaj. Pač bolj šepava samozavest. Strah, da s ne bi izkazali

To so polpotentni tipi, ki se ravnajo po pravilih izpred kakih 80 let, ko je za mevžo veljal vsak tip, ki je okrog ženske mečkal več kot dve minuti. Torej prej ko ti je prišlo, večji džek si bil. Ne gre samo za strah, gre predvsem za zavedanje, da so hlodi v postelji in da bodo pri strastni/izkušeni ženski pogoreli.
Verjetno se ženski libido dokaj pogosto ujema s sorazmerno večjim številom partnerjem in obratno, ženska, ki je do 30. leta imela enega ali dva spolnega partnerja, verjetno na tem področju ni ravno bomba. Seveda pa to ni pravilo, človek ima lahko srečo in se super ujame s prvim partnerjem.
Enostavno tako je. Ljudje z veliko energije so športniki, super inteligentni ljudje veliko berejo in tuhtajo, strastni ljudje pa veliko seksajo.

Veš kak je, “ključ” ki odpira vse “ključavnice” je univerzalen “ključ”, “ključavnica” ki jo vsak “ključ” odpre pa je, no zelo slaba 🙂

Pa osebno menim da se sploh ne gre zato da bi večino tipov bilo strah za SPB (mimogrede kondom ni 100% zaščita pred SPBji kot navaja ena zgoraj :)) gre se bolj zato kakšen tip ženske za ti “resno” zvezo bo ženska ki je med 16-30tim imela “vsak” vikend drugega potem bi pa rada bila fina gospodična ipd…

Nekak ne gre skup, “volk” menja kožo navade pač ne oz. zelo težko 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No ja, ni malo primerov, ko se takim z enim ali malo partnerji pozneje sfuzla. In to obeh spolov.

Logično, vprašanje pa je verjetnosti 🙂 Pač veliko število partnerjev pri ženski tipu ni nek turn on, niti ni to med ženskami neka pohvala kajne? Razlog tiči ne samo v zgodovinski podlagi oz preteklosti ampak predvsem v dejstvu da 90% žensk lahko samo “tleskne s prsti” in dobi enega ki jo bo ruknil, zato je vrlina v kontra smeri, medtem ko pri moških je ravno obratno, svojo težo doda še preteklost in “narava” spola/ov.

Močno dvomim da se gre tukaj za kak strah tipa, nenazadnje če bi bilo to, bi ženske pred prijateljicami veselo razglašale kako so se pofukale z 40timi, kot to radi razglašajo moški 🙂 (pa pustmo kaj je res :))

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

[sup][/sup]

Aha, torej nizka samozavest in zanič samopodoba :).

Hja, samo jaz pa opažam, da ženske, ki so največ spolnih partnerjev zamenjale, dobijo največje tepčke za može. Take možičke, ki jim vse dajo, samo, da postanejo njihove žene. Presrčeni, ker so dobili tako neizkušeno ženičko. Saj jim je vendar iskreno zaupala, da je njen prvi ali drugi.

Potem pa isti navineži mislijo, da ženske ne varajo. Gledaš razne statistike pa piše kako moški na veliko varajo, ženske pa bistveno bistveno manj. Ja s kom pa potem moški varajo? Če ne z ženskami? Aja poročeni moški varajo samo s samskimi ženskami, ker poročene ženske ne varajo. Torej samski moški itak ne seksajo, ker samske ženske seksajo s poročenimi tipi.

Tipi se hvalijo s številom žensk, ki so jih položili, poseksali. Ampak logika pravi, da tudi ženske ravno tako intenzvino seksajo. Ker drugače pomeni, da moški med sabo seksajo ali pa samo s svojo roko.

Samo eni tipi se tako izredno bojijo izkušene ženske, da hitijo razlagat, da je ženska k.urba, če je imela več tipov ali pa vneto razlagajo kako ključ, ki odpre več ključavnic nekaj velja, ključavnica je pa zanič… ja slaba samopodoba in zanič samozavest.
Potem pa ženske, ker smo prebrisane, seveda lažemo o številu spolnih partnerjev, da jim ne uničimo še tisto malo samozavesti.

Hja, copatasti tipčki imajo ponavadi iizredne žene, vsaj oni tako mislijo. On se ji klanja, ji vse nudi (materilano seveda), ona ima pa dosti časa in ima za tiste nematerialne dobrine še kakega ljubimca. Večkrat videno.
Seveda pa ta copatasti možek hvali svojo krasno ženo kako je vredna tega, da ji on streže :).

Nič ni to prebrisanost, to je kratkomalo laganje partnerju od katerega ti po drugi strani pričakuješ iskrenost 🙂

Potem pa si ene ženske drznete zamerit laž nasprotnega spola, kako dvolično kajne?

Aja ne vam se to ne zdi tak… Ve lahko, tipi pa ne smemo baje 🙂

Moj partner me ni še nikoli vprašal o številu spolnih partnerjev pred njim. je dovolj samozavesten, da ga predhodniki ne motijo.
Nesamozavestneže, ki jih pa take stvari skrbijo in motijo pa nimam intimnih opravkov. Zato tudi ne pričakujem iskrenosti od njih. Seveda jim pa ne razlagam o številu svojih spolnih partnerjev. Vem pa, da ženske, ki si namisljo take nesamozavstne partnerje, da jim lažejo.
Bodi samozavesten pa te ne bo panika zagrabila, če boš zvedel, da je imela ženska že 10 tipov.

Ima matjažko spet prav. če je materialistični vidik ženskega dojemanja moških “hočem postavnega, z energijo, športnega, s kariero, uspešnega, samozavestnega”, potem je pošteno tudi povedati, da je materialistično dojemanje žensk s strani moških: hočem mlado in lepo. In konec.

Obravnavo izven teh okvirjev ima “pravico” zahtevati le tisti, ki je prirpavljen izven okvirjev stopiti tudi sam. Alinejke se pa nimajo kaj čuditi materialistom, ki posegajo po 20 let mlajših.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Aja, pa tudi od partnerja ne zahtevam, da mora poslati podrobno poročilo o svojih bivših. Vem, da jih je bilo kar nekaj, ampak številke pa ne vem. Se ne obremenjujem s tem. V bistvu je prednost, ker je izkušen, spreten, zna z žensko. Posledično ga ne motijo njegovi predodniki, ker ve, da je zame najboljši ravno on.

Meni je vedno fascinantno, ko moški slabega izgleda, debeli, zapuščeni, pišejo in govorijo, da hočejo vitko in postavno žensko.
To me vedno znova fascinira.

Pr 35 so take že ločene…

To ti misliš. Poznam takih kar nekaj tudi 50, 60 letnic, še vedno poročene. Možički pa plešejo okrog njih.

Približno tako ko dokaj neprivlačna ali grda ženska brez mer 90-60-90 pričakuje uspešneža, z dobro službo, stanovanjem avtom itd… 🙂

Ds, a danes si pa že v vezi? Pr tebi to gre hitro..

Seveda! …in nekateri jo celo dobijo!

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close