kaj vam je pomembno pri moških?
tiste, ki mislijo, da ti ne premoreš nobenih kvalitet, nimajo očetovskega kompleksa, ampak zdravo pamet.
Ona, opažam, da te mlajši privlačijo? Verjetno, ker si še sama bolj živega duha?
Perfekten bi bil zate. Upam, da ne predivji, če nisi Štajercev vajena? Ma, ampak saj si ti žilava, a ne, se ne predaš kar tako zlahka, ne kloniš ne pred življenskimi preizkušnjami, kaj šele, da bi pod mlajšim moškimi potegnila belo zastavo … :D[/quote]
Marjazko, narobe opazas. Leta nikoli niso tisto, kar vpliva na to kdo me pritegne. Ja, se zgodi, da so to moski mojih let ali mlajsi. Zaenkrat je vedno tako, da je privlacnost obojestranska. Ce ti tega nisi sposoben razumet, tvoja stvar.
Ne bodi toliko pokroviteljski, ok? Ce zmores, se lahko ” pogovarjava” na enem kulturnem nivoju.
Moja leta in s tem seveda dolocene izkusnje, zame niso ovira ampak lahko celo prednost. Sicer pa, nimas pojma ne kdo sem, ne kaksna sem. Virtualni vtisi so lahko zelo varljivi, ves.;))[/quote]
Pa jaz sem še domala deček zate, še 40 nimam, poročen, kako te lahko en tak pritegne, no? :))) Malo se brzdaj, no, in ne podlegaj miselno-domišljijskim skominam, ki te v lahkotnem duhu domišljijske iskrivosti zapeljejo čez meje vseh družbenih omejitev, ki predpisujejo natančno določene vloge in obnašanje ženskam tvojih let. 😀
Kako zapeljati ženske: besede, besede, besede. 😀
Marjazko, narobe opazas. Leta nikoli niso tisto, kar vpliva na to kdo me pritegne. Ja, se zgodi, da so to moski mojih let ali mlajsi. Zaenkrat je vedno tako, da je privlacnost obojestranska. Ce ti tega nisi sposoben razumet, tvoja stvar.
Ne bodi toliko pokroviteljski, ok? Ce zmores, se lahko ” pogovarjava” na enem kulturnem nivoju.
Moja leta in s tem seveda dolocene izkusnje, zame niso ovira ampak lahko celo prednost. Sicer pa, nimas pojma ne kdo sem, ne kaksna sem. Virtualni vtisi so lahko zelo varljivi, ves.;))[/quote]
Pa jaz sem še domala deček zate, še 40 nimam, poročen, kako te lahko en tak pritegne, no? :))) Malo se brzdaj, no, in ne podlegaj miselno-domišljijskim skominam, ki te v lahkotnem duhu domišljijske iskrivosti zapeljejo čez meje vseh družbenih omejitev, ki predpisujejo natančno določene vloge in obnašanje ženskam tvojih let. 😀
Kako zapeljati ženske: besede, besede, besede. :D[/quote]
Hahaha ti in tvoja domisljija. Le kako ti je iz napisanega uspelo razbrati, da si me pritegnil?! Ti komentiras moje poste, jaz samo repliciram. Dopovedat se ti tako ne da nic. In besede, besede, besede, zapeljejo lahko samo kake puhloglavke, ki imajo glavo za okras. 😀
Omejitve, druzbene norme ipd, tega se pa ti kar drzi, jaz imam svoje.:D
Oh. kako si me razvrednotila in zabila nazaj, neupoštevajoč mojih čustev, senzibilen kot sem, para se mi srce, jaz sem pa mislil, da se čutiva na daljavo in misliva isto. 🙁
Aja, pri tebi niso dovolj besede, seveda, sem pozabil, da ženske tudi ljubite majhne laži: tako zelo drugačna in posebna si od drugih, ne, nisi se zredila… 😀
pol pa policijo kličejo, ko se pripelješ v fičotu namesto v bmw-ju, imaš 42 namesto 22 let in milijon minusa (namesto plusa) na računu, kot si jim 3 mesece po fejsbuku razlagal…
tiste, ki mislijo, da ti ne premoreš nobenih kvalitet, nimajo očetovskega kompleksa, ampak zdravo pamet.[/quote]
Hvala! :))
pol pa policijo kličejo, ko se pripelješ v fičotu namesto v bmw-ju, imaš 42 namesto 22 let in milijon minusa (namesto plusa) na računu, kot si jim 3 mesece po fejsbuku razlagal…[/quote]
Eni moški pritegnejo in fascinirajo bolj skromne ženske na duhu z avtomobili in bančniki računi, kakor pri tebi, ker vedno izpostavljaš gmotni vidik kot ceno rukole na tržišču, če drugega nimaš za ponuditi kot je telo in kosmat in uboren jezikovni slog. Prave čustvene ženske pa pritegne nekaj, kar se ne da izmeriti ali izračunati po materialističnih normativih potrošniške družbe – to je značaj in osebnost moškega. 😉
tiste, ki mislijo, da ti ne premoreš nobenih kvalitet, nimajo očetovskega kompleksa, ampak zdravo pamet.[/quote]
Hvala! :))[/quote]
Moškega se ne primerja z lastnim očetom! Kristus, Anilopa.
To je tako, kot da bi jaz svoji doma rekel, da pa ne kuha dobro kot moja mati.
Če si čustveno prekomerno (odvisniško) navezana na očeta, kako boš potem na moške, saj ne bodo nikoli prekosili tvojega očeta?
ne vem, kaj se tolk ponavljaš, saj že vsi vemo, kakšne ženske iščeš.
tudi te tvoje “prave čustvene” mladoletnice nekoč sreča pamet, če prej ne, ko povržejo mulca in morajo začet položnice plačevat ter se odselijo izpod mamine kikle. potem je seveda jok in stok, prej “inteligenten” moški postane nesposoben in jim začne dol viset za tvoje “intelektualne” eskapade po forumu. ker če svojih računov ne moreš plačat, si pač nesposoben.
ni za kej… sicer sem hotela matjažkotu nekaj razložit, ampak je itak preveč tumpast za karkoli…
ne vem, kaj se tolk ponavljaš, saj že vsi vemo, kakšne ženske iščeš.
tudi te tvoje “prave čustvene” mladoletnice nekoč sreča pamet, če prej ne, ko povržejo mulca in morajo začet položnice plačevat ter se odselijo izpod mamine kikle. potem je seveda jok in stok, prej “inteligenten” moški postane nesposoben in jim začne dol viset za tvoje “intelektualne” eskapade po forumu. ker če svojih računov ne moreš plačat, si pač nesposoben.[/quote]
Moja ženska je umetnica, zato veš, zakaj se midva tako slabo razumeva. Takšna robatost in prostaštvo je bilo vedno svetlobne milje oddaljeno kulture (umetnosti). 😉 Njo doživljam kot srčnega kirurga, tebe pa kamnoseka. 😀
nedvomno: umetni jo.ški, umetne ustnice, umetni nohti…
še sreča zate, da si ne more kupit umetne pameti, ker bi letela po vasi, kar bi jo noge nesle.
zdaj mi je pa jasno, zakaj si tolk na forumu, umetnica + luzer, ki živita od socialne podpore in penzije od stare mame – niti za tisto rukolo nimaš, da bi jo šel na tržnico iskat, tko kot jaz, grozna materialistka…
samo namig – še nobeni ženski ali moškemu z IQ-jem, 7x manjšim od številke modrca, ni uspelo postat srčni kirurg. sicer ni pa nič narobe s tem. še nobena inteligentna ženska si za partnerja ni izbrala totalnega bebca. svoji k svojim…
nedvomno: umetni jo.ški, umetne ustnice, umetni nohti…
še sreča zate, da si ne more kupit umetne pameti, ker bi letela po vasi, kar bi jo noge nesle.
zdaj mi je pa jasno, zakaj si tolk na forumu, umetnica + luzer, ki živita od socialne podpore in penzije od stare mame – niti za tisto rukolo nimaš, da bi jo šel na tržnico iskat, tko kot jaz, grozna materialistka…[/quote]
Se ne pritožujem nad žviljenjem in sem zelo zadovoljen s svojim delom, da boš mi lahko bolj fouš. 😀
Materialni vidik na vsakem koraku izpostavlja le tisti, ki nima dovolj notranjih kvalitet – pust in prazen človek.
Tako da, tudi če bi ostal brez dela, se recimo jaz ne bojim za žensko, da bi jo izgubil, denar je pač potreben za življenje, ne more pa to biti temelj za odnose ali partnersko srečo. Tako da vedno je značaj ali osebnost tista, vsaj pri meni, ki bo mi dajala gotovost, zakaj sem nekomu všeč, zato mi ni potrebno omenjati bančnih računov, znamke avtomobila itd.
Ti pa to rabiš, očitno zakaj, kar je posebej za žensko zelo nenaravno, da se kot v svetu moških cenovno primerja in tekmuje, zato pa na srčnem dušnem mestu, kjer bi morala negovati ženstvenost , da je ne izgobiš, zasedla mesto moška furija s prostaškim seksualnim govorjenjem, brez stila, obsojena na nestalnost zvez in ‘jalovost’ (brez otrok). 😉
jalov si kvečjemu ti s svojim puhlim tičem in še bolj puhlimi možgani.
svoje življenje živim kot mi paše in ja – sem hudičevo ponosna nase, ker sem vse dosegla sama, brez vez in podpore in lagodno živim z nekajkratnikom slovenske statistično povprečne plače. za žensko “nenaravno” je kvečjemu to, da si bo izbrala moškega, ki nima niti za položnice. NOBENA ženska ne bo prostovoljno “iz ljubezni” izbrala nakladača kot si ti, ker se zaveda da sebi in predvsem otrokom ne bo mogla v življenju nudit ničesar. ti žensko lahko dobiš samo tako, da jo verbalno (ker drugače itak nisi sposoben) nategneš in ji natrosiš kup “majhnih” laži, kot ti temu praviš.
vsak prodaja tisto, kar ima in na kar misli, da bodo drugi nasedli. še nikoli nisem srečala impotentneša, ki bi ponujal dober seks, zato matjažko ne bo nikoli ponujal ženski česa takega, niti stabilnosti in varnosti, ampak bo mešal meglo in eni ponujal “čustva, emocionalni razvoj, kvazi podporo” in kar je še podobnih bebavosti, medtem ko bo na iste fore osvajal še po sedmih drugih internetnih portalih in iskal ranjene dušice, potrebne razumevanja.
svoje življenje živim kot mi paše in ja – sem hudičevo ponosna nase, ker sem vse dosegla sama, brez vez in podpore in lagodno živim z nekajkratnikom slovenske statistično povprečne plače. za žensko “nenaravno” je kvečjemu to, da si bo izbrala moškega, ki nima niti za položnice. NOBENA ženska ne bo prostovoljno “iz ljubezni” izbrala nakladača kot si ti, ker se zaveda da sebi in predvsem otrokom ne bo mogla v življenju nudit ničesar. ti žensko lahko dobiš samo tako, da jo verbalno (ker drugače itak nisi sposoben) nategneš in ji natrosiš kup “majhnih” laži, kot ti temu praviš.
vsak prodaja tisto, kar ima in na kar misli, da bodo drugi nasedli. še nikoli nisem srečala impotentneša, ki bi ponujal dober seks, zato matjažko ne bo nikoli ponujal ženski česa takega, niti stabilnosti in varnosti, ampak bo mešal meglo in eni ponujal “čustva, emocionalni razvoj, kvazi podporo” in kar je še podobnih bebavosti, medtem ko bo na iste fore osvajal še po sedmih drugih internetnih portalih in iskal ranjene dušice, potrebne razumevanja.[/quote]
Nekaj ti ocitno se vedno manjka da dezuras na tem forumu
:))))) če dežuram, ko se pojavim 1x/14 dni, kaj potem vi počnete? :)))))))
nekateri so honorarci
vsak prodaja tisto, kar ima in na kar misli, da bodo drugi nasedli. še nikoli nisem srečala impotentneša, ki bi ponujal dober seks, zato matjažko ne bo nikoli ponujal ženski česa takega, niti stabilnosti in varnosti, ampak bo mešal meglo in eni ponujal “čustva, emocionalni razvoj, kvazi podporo” in kar je še podobnih bebavosti, medtem ko bo na iste fore osvajal še po sedmih drugih internetnih portalih in iskal ranjene dušice, potrebne razumevanja.[/quote]
Jaz tudi nimam vez, vse, kar sem dosegel, je z lastnim trudom, tako kot marsikdo. Marsikdo pa žal ne, in lahko bi se znašel tudi med temi, kar ne pomeni, da se zaradi tega počutim kaj boljšega od drugih, ne glede na njegov položaj v družbi – prijateljstvo jaz ne omejujem s plitvostjo in ozkostju duha, kakor ti, tako da mi je vseeno, koliko nekdo zasluži, kje je zaposlen.
Zaenkrat mi gre dobro, kako bo naprej, nikoli ne vemo, lahko pride bolezen, karkoli, ampak vem le eno, da bo moja vrednost ostala ista v primerjavi s tabo, ki rabiš, da se ne počutiš povsem brezvredno in ničevo. Tako da bi brez napuha domišljavosti zelo težko shajala v življenju, saj rabiš iluzijo, kako ‘pomemba si’, ta ti daje nenehne potrditve lastne vrednosti skozi ekonomske bilance, ki so pa sila nepredvidljiva reč in razlog za skrb.
Če bi bila vsaj malo realistična, sposobna samorefleksije, seveda v kolikor te ne bi omejevala lastna otročja domišljavost , ki te je zrelostno-razvojno najbrž ustavila že desetletja nazaj, da bi se kaj naučila iz življenja, se že iz tvojega pisanja zelo očitno vidi (osnovnošolski slog s prostaškimi vložki), da nisi presežek na nobenem področju, ker v življenju verjetno nisi prebrala več kot 2 knjigi. Ampak tudi slepa kura zrno najde. Čestitke! 😀
In spet izpostavljanje seksualnosti, torej kot falusna kastrirajoča ženska, nezmožna sobivanja z moškimi, ampak samo tekmovanja na poklicnem področju, ti tudi priporočam, da si pustiš rasti brke. 😀
Pri moji ni te verjetnosti, ker je feminilna , čustvena ženska, ki ve, zakaj me ima. Poglej me, a nisem super moški, skoraj kot ti, pa še brijeva se oba. :)))
Ampak tu ne mislim več nadaljevati s pojasnjevanjem nekomu, ki mu je merilo za vrednost človeka njegova plača, ker skozi ekonomijo nekih srčnih zadev ni mogoče zajeti, še manj pa razumeti, ampak sem se potrudil tudi s tabo do določene točke, čeprav mislim, da brez haska, ker si “trda” v dojemanju, če ti nekdo ne navrže cifer, da jih lahko nekam statistično umestiš za obliž manjvrednostnemu občutku. 😉
Nekaj ti ocitno se vedno manjka da dezuras na tem forumu[/quote]
Razen pameti in moškega prav nič, saj ima denar.:D
Babe rajca samozavest moškega prašiča. Tip, ki ne skriva svoje bestialne narave, čeprav ji v oči laže v izbranih besedah. Pa ni res, ko so na koncu izigrane in razočarane, ko pravijo, da so jim zaupale in verjele na besede … Dobro so vedele, da lažejo, ampak so jih laži bolj rajcale od kratke pameti, ki se je s šibkimi alarmi oglašala. Baba zmeraj proda rit za pet minut vznemirljive iluzije. In to bo ponavljala, dokler ji čas ne vkleše dovolj brazd v obraz in izgubijo konkurenčno tekmo s hčerami. To smo že tolikokrat ponovili, da je že brez veze. Moški volkovi to že instinktivno vedo, loleki pa ne verjamejo. Oni verjamejo svojim materam z zamolčano preteklostjo, da si punce želijo prijateljstva, razumevanja in kavalirstva moškega … Rade bi spremenile kurbirski svet prek indoktrinacije svojih sinov. Potem jih pa še pošljejo v kino gledat romantične filme o ljubezni, ki jih snemajo homoseksualci, najboljši prijatelji razočaranih deklet, ker jih tako razumejo in poslušajo … Itak jih lahko razumejo in poslušajo, ker jim dol visi. Kavsat gredo pa v ped.erske swinger klube, kamor babam ni vstopa.
v prvem delu si opisal moškega, ki mu testosteron šprica skozi ušesa in je zato ženskam zanimiv, ker bo ploden in dovolj agresiven, da bo znal zaslužit in si izborit denar za preživetje družine.
v drugem pa matjažkota, ki hoče svet prepričat, da je blazno zaželen, v resnici pa je copata in predmet prezira, ker je latentni pe.der v samozanikanju, ki še ni zlezel iz plenic.
z moškimi copatami, ki so v pretežni meri imeli izražene ženske lastnosti, je bil seks vedno zanič. in po novem imajo ženske za poslušenje kolegice ali dnevnik, nobena z moškim na tem področju ne izgublja časa, razen če je še najstnica.
Brez seksa se da normalno kvalitetno živet, če ima dec kaj pameti v glavi. Seks je eden glavnih razlogov, ki življenje delajo preneumno zapleteno in obžalovanja vredno, če mu podležejo. Babe neumne desce stalno spodbujajo k seksu, da bi obdržale nadzor nad njimi. Baba desca drugače sploh ne zanima. Nepotrebna mu je. Babe pa izven moškega sveta ne preživijo. Niso sposobne enega kompleksnejšega sistema družbe same ustvarit. Vse mora dec naredit, da se one ugnezdijo in potem kritizirajo ureditev, katere ne razumejo, niti je niso sposobne izboljšat.
ti zeliščar, če se ti tič že ni dokončno odrekel zaradi neaktivnosti, si tole sprintaj in preberi vsak dan 10x pred spanjem:
pameten moški + pametna ženska = krasen seks
pameten moški + neumna ženska = afera s histerično ženo
neumen moški + neumna ženska = otrok
neumen moški + pametna ženska = šoping
ti zeliščar, če se ti tič že ni dokončno odrekel zaradi neaktivnosti, si tole sprintaj in preberi vsak dan 10x pred spanjem:
pameten moški + pametna ženska = krasen seks
pameten moški + neumna ženska = afera s histerično ženo
neumen moški + neumna ženska = otrok
neumen moški + pametna ženska = šoping[/quote]
Tole odebeljeno je zelo pogosto, žal. Tisto prvo pa bolj redko.
Forum je zaprt za komentiranje.