kaj vam je pomembno pri moških?
skor ne verjamem, da je razvoj ančk že tolk daleč.
[/quote]
hahaaaahaaaaHHHaaaaAAAAAa
ti zeliščar, če se ti tič že ni dokončno odrekel zaradi neaktivnosti, si tole sprintaj in preberi vsak dan 10x pred spanjem:
pameten moški + pametna ženska = krasen seks
pameten moški + neumna ženska = afera s histerično ženo
neumen moški + neumna ženska = otrok
neumen moški + pametna ženska = šoping[/quote]
Tole odebeljeno je zelo pogosto, žal. Tisto prvo pa bolj redko.[/quote]
Otrok je naraven ženstveni odziv na klic matere narave, torej nagonsko povsem ustrezna odločitev, da izživi svojo potrebo po materinstvu – samičin skrb in ljubezen za mladiče je v naravi nekaj vsakdanjega, potencial, ki ji ga je vcepila narava v njen psihološki ustroj. ‘Neumnost’ bolj velja za številčnost otrok, da ima nekdo veliko otrok čez svoje finančne zmožnosti, torej nenačrtovano.
Lepolaska je nezrela za partnerstvo, še manj pa za otroke, ne samo psihološko-čustveno, zrelostno, če jo čitaš, kaj več s svojim bogtim besednim zakladom, kot o kur* in pi* ter višine plače ne izusti, ampak tudi verjetno zaradi več desetletij izpostavljena rodil številčnim moškim, ki so si jo spolno podajali med sabo (spolno prenosljive bolezeni).
Pri tebi pa je težava zavist, zato soglasje s to radikalno trditvijo, češ, otroke proizvajajo samo “zabite ženske” in “zabiti moški”. Če bi tako bilo, tudi tebi ne bi bilo, ker bi tvoja mati bila “pametna” in se ne bi odločila za družino. Tako stališče je zelo sovražno do družine, to so ‘mačehovske ženske’, ki ne marajo otrok, zato je tudi bolje, da jih nimate/nimajo. Ker številčnost v končni fazi ni tisti problem, saj tudi Romi imajo velike družine, ampak sposobnost dajanja ljubezni.
El Fidelito +1 (x 2) 😀
tebi morajo pogosto šale razlagat, ane?
Otrok je naraven ženstveni odziv na klic matere narave, torej nagonsko povsem ustrezna odločitev, da izživi svojo potrebo po materinstvu – samičin skrb in ljubezen za mladiče je v naravi nekaj vsakdanjega, potencial, ki ji ga je vcepila narava v njen psihološki ustroj. ‘Neumnost’ bolj velja za številčnost otrok, da ima nekdo veliko otrok čez svoje finančne zmožnosti, torej nenačrtovano.
Lepolaska je nezrela za partnerstvo, še manj pa za otroke, ne samo psihološko-čustveno, zrelostno, če jo čitaš, kaj več s svojim bogtim besednim zakladom, kot o kur* in pi* ter višine plače ne izusti, ampak tudi verjetno zaradi več desetletij izpostavljena rodil številčnim moškim, ki so si jo spolno podajali med sabo (spolno prenosljive bolezeni).
Pri tebi pa je težava zavist, zato soglasje s to radikalno trditvijo, češ, otroke proizvajajo samo “zabite ženske” in “zabiti moški”. Če bi tako bilo, tudi tebi ne bi bilo, ker bi tvoja mati bila “pametna” in se ne bi odločila za družino. Tako stališče je zelo sovražno do družine, to so ‘mačehovske ženske’, ki ne marajo otrok, zato je tudi bolje, da jih nimate/nimajo. Ker številčnost v končni fazi ni tisti problem, saj tudi Romi imajo velike družine, ampak sposobnost dajanja ljubezni.[/quote]
Predlagam ti, da si najdeš kakšno Romkinjo, da boš deležen veliko otrok in ogromne ljubezni.
bejž no, ciganke niso za matjažkota, tam že pri desetih letih ni nobena več nedolžna…
hmmm… imaš prav, pri njih je pedofilija legalna in normalna, tako da bi bil zagotovo v svojem elementu….
ti zeliščar, če se ti tič že ni dokončno odrekel zaradi neaktivnosti, si tole sprintaj in preberi vsak dan 10x pred spanjem:
pameten moški + pametna ženska = krasen seks
pameten moški + neumna ženska = afera s histerično ženo
neumen moški + neumna ženska = otrok
neumen moški + pametna ženska = šoping[/quote]
Hja punce, tako ste tudi ve prišle na svet….he,he,he
No, ta je pa dobra :)))) Ampak jaz sem vseeno zelo vesela, da spadam v to kategorijo neumnih in ker imam po vaše tudi neumnega dedca, so posledice pač takšne kot so: imam tudi te neumne otroke. Samo da sem jaz presrečna, ker so vsi ti neumni ljudje del mojega življenja.
jest pa nimam dovolj neumne družbe, zato redno prihajam sem gor, da bi ugotovila, kaj je tako simpatičnega v neumnosti, pa mi še kr ni jasno 🙂
potem se ti lahko zlahka zgodi, da boš zanosila ://
a kar na forumu? ti to iz lastnih izkušenj???
o, moj bog – še ena marija 🙂
(pazi se, matjažko se že slini) :)))))
glej, kaj veš kaj se ti vse lahko zgodi … čisto po neumnosti, sej veš :)))
noup, ne vem… še nikoli se mi ni kaj takega zgodilo… je pa res, da mi ni v navadi napol mrtva pijana kavsat po žurih, tako kot ostalim…
…Kot je to naredila tvoja mama? O_o
A samo tako (lahko) pridejo otroci na svet?
Ja pa sej … vsak po svoji pameti živi, ane?
Tema je sicer zvodenela, vprašanje je pa očitno evergreen.
Po mojem je pa vse odvisno od konkretne kombinacije pri človeku, velja za oba spola. Ista lastnost lahko pri nekom izpade simpatično, pri drugem je odbijajoča … Če tip zanemarja osebno higieno, ima slabe zobe in slab zadah, mu verjetno tudi milijoni bolj malo pomagajo. In obratno, simpatičnemu, srčnemu, energičnemu moškemu se pomanjkanje financ zlahka spregleda (če je to pač pomemben element, kot se glasi prvi odgovor).
Rdeča nit je po mojem vseeno urejenost (se pravi, da je higiena na ravni), prijaznost, simpatičnost, uvidevnost, širina duha (kot nasprotje omejeni primitivnosti in ozkemu razmišljanju) in določena stopnja socializacije (da se človek znajde med ljudmi in ni totalen hlod, kar se tiče medčloveških odnosov).
Meni so všeč moški, ki se jim vidi, da so radi v ženski družbi in da znajo z ženskami, samozavestni, vendar ne nastopaški. Pa da imajo smisel za humor. Milo izražene alfe v odnosu do žensk, ne pa nasploh.
ne bodi naiven, pri zenskah steje samo gotovina.
kdo pa še danes z gotovino plačuje? 😉
A si tako izmučen od njih?
…….in njegovo mnenje.
……..takšno + razmišljanje.
mmmmm.
Forum je zaprt za komentiranje.