Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj vam je pomembno pri moških?

kaj vam je pomembno pri moških?

ja ok carica milica si.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj imaš proti blagajničarkam? A ni vsako delo častno? Če se vrnemo na naslovno temo, zame je dec tosti, ki ceni pri ženski, da je delovna, da se trudi po najboljših močeh. Ene pač kot direktorice, druge čistilke, tretje “samo” matere in gospodinje… Celo sponzoruše nekaj veljajo, one se tudi trudijo. Po svoje. Ženska je vedno carica. Zapomnite si to. Brez ženske vas ne bi bilo. Pa tudi če bi po čudežu lahko sami sebe (iz)rodili, bi vam bilo brez žensk brezveze. Saj se ne bi imeli več za kaj napihovat.[/quote]
Mhm, še posebej takrat, ko si zmišljujete zgodbice in se nam lažete v obraz. Ko nas obtožujete, da vas varamo, zato, ker nas v resnici vi varate. Ko nas napizdavate, ker imate slab dan. Ko jočete in špilate žrtev namesto, da bi se opravičile za svoja slaba dejanja. Ko izkoriščate svoje prednosti, se zanašate na “šibkejši” spol v vsaki dani situaciji. Res ste carice….said no one ever.

Kaj imaš proti blagajničarkam? A ni vsako delo častno? Če se vrnemo na naslovno temo, zame je dec tosti, ki ceni pri ženski, da je delovna, da se trudi po najboljših močeh. Ene pač kot direktorice, druge čistilke, tretje “samo” matere in gospodinje… Celo sponzoruše nekaj veljajo, one se tudi trudijo. Po svoje. Ženska je vedno carica. Zapomnite si to. Brez ženske vas ne bi bilo. Pa tudi če bi po čudežu lahko sami sebe (iz)rodili, bi vam bilo brez žensk brezveze. Saj se ne bi imeli več za kaj napihovat.[/quote]
Dvomim, da ima kdo kaj proti delavnim ženskam.
Problemi nastanejo, ko ženskam zrase ego in napuh ter si domišljajo, da so že zaradi tega, ker so ženske, vredne več od moških.
In tvoje pisanje je odsev napuha, saj tudi žensk ne bi bilo, če ne bi bilo moških. 🙂

Mhm, še posebej takrat, ko si zmišljujete zgodbice in se nam lažete v obraz. Ko nas obtožujete, da vas varamo, zato, ker nas v resnici vi varate. Ko nas napizdavate, ker imate slab dan. Ko jočete in špilate žrtev namesto, da bi se opravičile za svoja slaba dejanja. Ko izkoriščate svoje prednosti, se zanašate na “šibkejši” spol v vsaki dani situaciji. Res ste carice….said no one ever.[/quote]
Jaz ne varam, znam se opravičiti in tudi ne izkoriščam moških. Ne cenim teh žensk, ki to počnejo, a moti me, ker tako radi posplošujete, da so kar vse ženske take. Taki, kot si opisal, so mnogi ljudje, tako moški kot ženske. Ne vem zakaj na tem forumu toliko tekmovalnosti med spoloma.

Problemi nastanejo, ko ženskam zrase ego in napuh ter si domišljajo, da so že zaradi tega, ker so ženske, vredne več od moških.
In tvoje pisanje je odsev napuha, saj tudi žensk ne bi bilo, če ne bi bilo moških. 🙂

[/quote]
Moje pisanje je le karikiranje tega, kar tule delajo nekateri, slučajno ravno moškega spola, udeleženci razprave. Itak da ne moremo en brez drugega, moški in ženske. Sicer mi je pa vseeno, lahko bi se bila rodila tudi kot moški, pa se zaradi tega ne bi počutila depriviligirana. Ampak vseeno pa vztrajam pri tem, da si ženska zasluži spoštovanje in da se z njo ravna malo bolj v rokavicah, kot z moškim. Saj je šibkejša in ima več omejitev kot moški. Pa tudi naša kultura nas navsezadnje uči spoštovanja do žensk. Tudi starejših. Tega pa ravno na tem forumu kronično primanjkuje. Zato tako grobo pretiravam, da bi malo ozavestila nekatere moške, kaj tule počnejo.

[/quote]
Moje pisanje je le karikiranje tega, kar tule delajo nekateri, slučajno ravno moškega spola, udeleženci razprave. Itak da ne moremo en brez drugega, moški in ženske. Sicer mi je pa vseeno, lahko bi se bila rodila tudi kot moški, pa se zaradi tega ne bi počutila depriviligirana. Ampak vseeno pa vztrajam pri tem, da si ženska zasluži spoštovanje in da se z njo ravna malo bolj v rokavicah, kot z moškim. Saj je šibkejša in ima več omejitev kot moški. Pa tudi naša kultura nas navsezadnje uči spoštovanja do žensk. Tudi starejših. Tega pa ravno na tem forumu kronično primanjkuje. Zato tako grobo pretiravam, da bi malo ozavestila nekatere moške, kaj tule počnejo.[/quote]

Zakaj je ženska šibkejši spol? Saj se ne merimo v fizični moči na forumu, to je edino področje, kjer ste ženske objektivno šibkejši spol. V prostaštvu, žaljenju, grobosti in neokusnosti se tudi ženske (na forumu enakovredno) kosajo z moškimi, mogoče izbirate le druge metode (bolj subtilne in manj direktne), ampak tudi to ni pravilo – samo poglej si kakšen ‘žebelj’, kot je Lepolaska, kjer papir ječi od bolečine, ko neukusno klanfa in izbira besede kakšnih starih zapitih moških, ki se vračajo iz lokalnega kurbišča, kar je pač to njen največji miselno ‘umetniški domet’ izražanja. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moje pisanje je le karikiranje tega, kar tule delajo nekateri, slučajno ravno moškega spola, udeleženci razprave. Itak da ne moremo en brez drugega, moški in ženske. Sicer mi je pa vseeno, lahko bi se bila rodila tudi kot moški, pa se zaradi tega ne bi počutila depriviligirana. Ampak vseeno pa vztrajam pri tem, da si ženska zasluži spoštovanje in da se z njo ravna malo bolj v rokavicah, kot z moškim. Saj je šibkejša in ima več omejitev kot moški. Pa tudi naša kultura nas navsezadnje uči spoštovanja do žensk. Tudi starejših. Tega pa ravno na tem forumu kronično primanjkuje. Zato tako grobo pretiravam, da bi malo ozavestila nekatere moške, kaj tule počnejo.[/quote]

Zakaj je ženska šibkejši spol? Saj se ne merimo v fizični moči na forumu, to je edino področje, kjer ste ženske objektivno šibkejši spol. V prostaštvu, žaljenju, grobosti in neokusnosti se tudi ženske (na forumu enakovredno) kosajo z moškimi, mogoče izbirate le druge metode (bolj subtilne in manj direktne), ampak tudi to ni pravilo – samo poglej si kakšen ‘žebelj’, kot je Lepolaska, kjer papir ječi od bolečine, ko neukusno klanfa in izbira besede kakšnih starih zapitih moških, ki se vračajo iz lokalnega kurbišča, kar je pač to njen največji miselno ‘umetniški domet’ izražanja. ;)[/quote]
Jah, očitno priznavaš, da mora biti ženska neokusna in prostaška, da vam lahko “intelektualno” konkurira. Lepolaska pa je prav posrečena in upam trdit, da bi brez njenih vpadov vsaka tema prehitro zamrla. Kar priznaj, da te vsaj mentalno strašansko privlači 😉

Meni je pa tole tako zabavno.
Lepolaska se vsake kvatre enkrat prikaže sem gor. In glej ga zlomka, takoj se prilepi nanjo matjažko. Očitno je 24h sem gor priklopljen in samo čaka, da se ga Lepolaska usmili in kaj napiše.
Bolj se mu posmehuje, bolj se on lepi nanjo.

taki be.bci kot ti, ste korenjaki samo na forumih, vsi pogumni in z 22cm tiči, v praksi se pa nezaželeni rinete povsod v žensko družbo in se plazite po tleh, da dobite 5 minut pozornosti, tudi če se ena pose.rje na vas… ni čudno, da si insolventen, še noben brez pameti ni imel denarja…[/quote]

Točno tako. Bolj pljuavš po njem, bolj se lepi nate :).

Gre za to da se malce razburka ribnik MON 🙂 Potrebujes prevod?

taki be.bci kot ti, ste korenjaki samo na forumih, vsi pogumni in z 22cm tiči, v praksi se pa nezaželeni rinete povsod v žensko družbo in se plazite po tleh, da dobite 5 minut pozornosti, tudi če se ena pose.rje na vas… ni čudno, da si insolventen, še noben brez pameti ni imel denarja…[/quote]

Točno tako. Bolj pljuavš po njem, bolj se lepi nate :).[/quote]

DS, kako se ti otreseš toliko VIRTUALNIH moških, ki se že leta oprijemajo nate kot prežvečen zvečilni gumi na razbeljenem poletnem asfaltu na podplate dolgonoge črnolaske? Aja, zvita si ti, daš jim košarico, tako da dnevno izklapljaš računalnik. 🙂

Ženske ste le običajno fizično šibkejše, ne pa na splošno. Razen, če je ženska nesamozavestna in ima težave s samopodobo, potem se počuti šibkejša in pretirano občutljiva, da se z njo potem mora delati v rokavicah.
A to za moškega, ki živi s takšno žensko, pomeni da se mora njej podrejati in velikokrat zatreti svoja čustva ter biti neiskren ali celo osladen, da se ona ne bo počutila užaljena, napadena….
Zato si ženska sama po sebi še ne zasluži spoštovanja, ker je pač ženska.

Sam menim, da se premalo spoštuje moške. Saj, če je moški naučen spoštovanja, ga bo lahko izrazil.
Ženske velikokrat le zlorabljate moške v imenu svoje takoimenovane šibkosti.

Ženske ste le običajno fizično šibkejše, ne pa na splošno. Razen, če je ženska nesamozavestna in ima težave s samopodobo, potem se počuti šibkejša in pretirano občutljiva, da se z njo potem mora delati v rokavicah.
A to za moškega, ki živi s takšno žensko, pomeni da se mora njej podrejati in velikokrat zatreti svoja čustva ter biti neiskren ali celo osladen, da se ona ne bo počutila užaljena, napadena….

Sam menim, da se premalo spoštuje moške. Saj, če je moški naučen spoštovanja, ga bo lahko izrazil.
Ženske velikokrat le zlorabljate moške v imenu svoje takoimenovane šibkosti.[/quote]

Odvisno s kom oz. kakšno žensko imaš opravka. Če je pred tabo žabelj, boš rabil kladivo, da ga zabiješ v bukov les, če se znajdeš pred dehtečo rožico, boš jo z nežnim nagibom prislonil k smrčku in se predal njenim opojnih dišavam. 😀

Če je pa edino orodje, ki ga poznaš kladivo, ti vsaka izgleda kot žebelj…. 😉

Ženske velikokrat le zlorabljate moške v imenu svoje takoimenovane šibkosti.[/quote]

Bodi moški in bodi spoštljiv, pravičen in te bo tudi ženska, če je ženska, spoštovala v nasprotnem si lahko z njo zgolj kot copata.

Ma obstaja še tretja varianta. Srečaš žebelj in greš naprej … :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sam fprasam… tuhtam kje sn ga polomu.

Men so pa rekle, da smo lusni ko v boxarcah kosilo kuhamo… pa baje ne vete kaj bi pojedle…

Al pa da se z vodo pod tusom igramo… ne vem.

Tak resno ste zagrabl tole temo. Aja tistih 3k ti nc ne pomaga, ko nimas dopusta, ce ne ves kam bi jih del; al pa si potem tam zdolgocasen k taprave mone ni zraven.. se pogovarjat se ne mores…
O katerikol temi…
Ne vem no punce… bodte mal izvirne no…

V bistvu je simpl – ženske v moških iščejo ŽIVLJENJE.
Iščejo moškega, ki je zagret in zagnan, vsaj na enem področju, hobi, služba,… pick your favourite.
Iskani so moški, ki imajo v sebi žar. Zaenkrat na tem forumu to razume samo OMFG, edini, očitno. 😀
Ženske hočejo moškega, ki jo bo znal prijet in položit, ko se ji bo seksalo, moškega, ki bo zmagoval v službi in družabnem življenju, moškega, ki bo znal zaslužit denar in zamenjat žarnico, hočejo moškega, ki bo znal delat in ki ga življenje in tehnika veseli – pa ne govorim o reviji :)))))))

Mešalci megle, lenuhi, večni jamrači in zagrenjeni nesposobneži profila ala matjažko, marihuanca, matkič, frutolinček… niso zanimivi 99,9% ženskam. Ne da jim niste zanimivi, še več – se jim gravžate. Pač noben(a) ne mara luzerjev. Nimate nobenega odnosa do življenja, delat se vam ne da, za vse svoje probleme iščete izvore v okolju in poleg tega ste totalno brez domišljije in lastnih idej in čakate, da vam bo z neba še ena Lepolaska padla, da se vam bo vsaj tiste 3 minute kaj dogajalo v lajfu, medtem, ko se boste po trebuhih plazili za nami za malo pozornosti…

Qrc je samo v tem, da Lepolaske ljubijo moške, ki so njim podobni: postavni, uspešni, z visokim seksualnim nabojem, odločni, aktivni in odločeni na vseh področjih doseč, kar so si zadali, pa naj bo v igri baba ali posel. Nedozorelih fantkov, ki se histerično trudijo svetovno javnost prepričat, kako so se “prostovoljno” odpovedali denarju, dobri službi, seksu, ženskam in vsem ostalim lepotam v življenju, se izogibamo kot hudič križa.

Uf, zdele je pa macola resnice usekala! Vsa čast Lepolaski!

Načeloma se strinjam. Samo ni mi jasno, zakaj po določenem času začutijo neustavljivo željo po spreminjanju takega, če ga že dobijo.

Načeloma se strinjam. Samo ni mi jasno, zakaj po določenem času začutijo neustavljivo željo po spreminjanju takega, če ga že dobijo.[/quote]

Bohvar tacga spreminjat, ker to je božji dar (in tud temu primerno redek).
Tak, ki ve da je Moški in mu ni treba tega ves čas dokazovati ne sebi in ne svoji ženski, oh,
da si prste oblizneš. Kakšno spreminjanje neki…

Lepolaske lahko hočejo, kar želijo, njihova realnost je ločeno bivanje s starim dedom. :))))

Babe ste zamudile najlepša leta v dvomljivih zvezah z gostilniškimi luzerji, zdaj pa ste prihrumele sem in nas prepričujete, kako je to bila vaša odločitev in nam še kar nizate neke zahteve, ko da to koga sploh zanima, kot da koga sploh briga, kaj bi od dedcev rada neka 30+ letna na pol samska baba.

Mi tu vam nismo dolžni nič.:)) Tudi ugajati ne. Niti dokazovati ničesar.

Katerega normalnega dedca naj bi sploh zanimala neka postarana baba s pasjim karakterjem? Če hočeš otroško vreščanje, greš na študentki žur pecat 20-letnice. Zakaj bi se ubadal z 20-letnico v telesu 35-letnice? Ni logike.

Lahko vreščite kolk hočete, v bistvu me zabavate, malo me tudi spominjate na vreščanje “mame” v filmu Piho, ali pač vran v Ptičih…Vreščite, kolikor vas je volja, sej samo to vam je še ostalo…No, pa ostareli na pol partnerji na ločenem bivanju:)))

Katerega normalnega dedca naj bi sploh zanimala neka postarana baba s pasjim karakterjem? Če hočeš otroško vreščanje, greš na študentki žur pecat 20-letnice. Zakaj bi se ubadal z 20-letnico v telesu 35-letnice? Ni logike.

Ti, 40-letni ded, lahko 20-letnice še samo gledaš!
-;)))

Gledanje podaljsuje zivljenje 🙂 Vsaj nekaj 🙂

Zanimivo je, kako so vse te kvazi emancipirane cinične ne več mlad ekoze obsedene z monogamijo do te mere, da celo svojim občasnim zvezam dajejo oznako “partnerstvo”. Sploih živita ne skupaj, ona pa o njem kot o partnerju, kot neka študentka. To samo kaže , kako kljub feminizmu niso sploh nikoli odrasle. Napisal sem že, pa moram poniviti: večini bab bi ustrezalo, če bi ostale na nivoju sovjih polpismenih babic. Želje imajo itak iste, samo dedcem so se vmes zagravžale. Ampak nema puta nazad. Ostane samo seksualna promiskuiteta , ki ji v obupu pravijo “partnerstvo” in preganje s Spiderji po forumih…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close